علمی و پزشکیمطالب برتر

بزرگ کردن سینه با پروتز

بررسی دقیق جراحی پروتز پستان

خیلی از خانم ها به این باور رسیده اند که سایز سینه های آن ها کوچک است، پستان هایشان به اندازه کافی رشد نکرده است و یا اینکه کلا پستان های نامتقارنی دارند. ممکن است فرم پستان ها در برخی از زنان به دلایل مختلفی از جمله بارداری، زایمان و شیردهی تغییر کند؛ که این امر سبب کاهش اعتماد به نفس در آن ها می شود.

راهکاری که برای رسیدن به سایز و فرم دلخواه پستان ارائه می شود، پروتز پستان است. در این عمل جراحی، پروتز که کیسه هایی به شکل پستان ولی از جنس سیلیکون یا سرم نمکی است، در پشت بافت طبیعی پستان قرار داده می شود. این پروتز، معمولا در زیر و یا بالای عضله اصلی پستان قرار داده می شود. در ادامه این مقاله به بررسی دقیق تر جراحی افزایش پستان یا همان پروتز پستان می پردازیم.

انواع مدل پروتز سينه | پروتز دائمي سينه

امروزه یا جراحی ترمیمی پستان با به کار گیری تکنیک های پیشرفته و روز دنیا، همچنین دستگاه های مجهز و مدرن انجام می‌شود. این جراحی به منظور ایجاد زیبایی و صورت می‌گیرد. همانطور که پیش تر گفتیم، پروتز ها می توانند در زیر پستان و یا زیر عضله اصلی پستان قرار بگیرند. اینکه پروتز، زیر سینه قرار بگیرد، گزینه ی ساده تری می باشد. معمولا پروتز در زنانی که لاغر هستند، زیر عضله اصلی قرار می گیرد تا فرم بهتری به پستان ها داده شود. محل قرارگیری پروتز قبل از انجام جراحی در جلسات مشاوره تعیین و مشخص می شود.

در محل زیر چین های طبیعی پستان، زیر بغل و یا هاله قهوه ای رنگ دور سینه یک سری برش ها زده می شود. در برخی از مواقع ممکن است که یک درن، به منظور تخلیه خون و مایعات اضافی به بیمار متصل شود. معمولا این درن یک یا دو روز پس از انجام جراحی برداشته می شود. این جراحی همچون سایر عمل های زیبایی، می تواند یک سری عوارض جانبی داشته باشد. بیمار باید با آگاهی کامل از این عوارض، برای این جراحی اقدام کند. برخی از این معایب شامل موارد زیر می شوند:

  • ایجاد
  • خونریزی در بستر جراحی که به صورت نادر رخ می دهد و ممکن است چند روز پس از انجام جراحی رخ دهد
  • ایجاد بافت ها یا کپسول هایی در بافت سینه، این بافت ها می توانند شکل ظاهری ایمپلنت را تغییر دهند و یا آن را دچار انحراف کنند
  • ایجاد تغییر در حساسیت سینه و نوک آن، که در روز های ابتدایی جراحی بسیار دیده می شود و معمولا گذر زمان سبب بهبود آن می شود. در 10 درصد از موارد ممکن است این تغییر حساسیت باقی بماند که می تواند در عملکرد های جنسی و فرد اختلالاتی ایجاد کند
  • عفونت یا ماستیت پستان که معمولا با مصرف داروها کنترل می شود؛ در برخی از موارد ممکن است پروتز خارج شود و پس از رفع عفونت، پروتز دیگری جایگزین شود
  • تغییر کردن جای ایمپلنت پستان
  • ترشح و یا پارگی ایمپلنت
  • این جراحی زیبایی برای تمام خانم هایی که می خواهند پستان های خوش فرم تر یا بزرگ تری داشته باشند، مناسب است.
  • خانم هایی که به دلیل برخی از بیماری ها مانند یا بیماری ها پوستی، بخش یا کل بافت پستان خود را از دست داده اند، می توانند با این جراحی فرم پستان های خود را باز گردانند.
  • کسانی که به دلایل مختلفی مانند بالا رفتن سن یا شیردهی مکرر، فرم پستان هایشان دچار تغییر شده است، می توانند به کمک این جراحی فرم پستان های خود را اصلاح کنند.
  • این جراحی برای کسانی که به دلیل مادرزادی با یک سینه متولد شده اند نیز مناسب است.
  • شیردهی، بارداری و یا کاهش وزن شدید می تواند سبب کاهش سایز سینه ها شود؛ کسانی که به این حالت ها دچار شده اند نیز می توانند از پروتز پستان کمک بگیرند.
  • زایمان و یا شیردهی می تواند سبب افتادگی و شل شدن پستان ها شود؛ کسانی که از این شرایط رنج می برند می توانند به کمک این جراحی فرم پستان های خود را اصلاح کنند.
  1. بهتر است برای استراحت کردن و یا خوابیدن، روی شکم و پهلو نخوابید. بهترین حالت خوابیدن پس از جراحی، به پشت خوابیدن است؛ زیرا پروتز ها در محل مناسبی قرار می گیرند. پس از گذشت دو هفته می توانید به روی پهلوها بخوابید.
  2. ضروری است که آنتی بیوتیک های تجویز شده توسط جراح، پس از عمل در ساعت تعیین شده مصرف شوند.
  3. بهتر است در هفته اول پس از جراحی فعالیت هایی که باعث ایجاد کشش در سینه و محل زخم می شوند، انجام نگیرد. منظور از کاهش فعالیت ، بی فعالیتی مطلق نیست، زیرا در این صورت بدن بیمار سفت و خشک می شود.
  4. معمولا پس از جراحی برای بیمار سوتین طبی تجویز می شود. این سوتین شبیه پانسمان عمل می‌ کند و کمک می کند تا پستان ها و پروتز ها در بهترین حالت نگه داشته شوند. توصیه می شود در طول ۶ تا ۱۲ هفته به طور تمام وقت حتی در زمان خواب، سوتین طبی استفاده شود.
  5. توصیه می شود که تا سه هفته پس از جراحی، از استعمال دخانیات پرهیز شود.

همراه با یکی از روشهای افزایش حجم، بالا بردن و خوش فرم نمودن سینه است. این جراحی توسط دکتر سید محمدرضا حکیمیان در اصفهان قابل انجام است. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن تماس حاصل فرمایید.

بزرگ کردن سینه و فرم دهی سینه هااز جمله اقدامات زیبایی است که این روز ها علاقه مندان و طرفداران زیادی پیدا کرده است . اما در طول دوره های مختلف ، روش های مختلفی برای این اقدام یعنی حجیم ساختن سینه ها ، به کار گرفته شده است . دو روش و تزریق چربی به سینه ، نسبت به سایر روش ها بیشتر به کار برده می شوند . در این مقاله به مقایسه این دو روش می پردازیم .

  • تزریق چربی به نوعی دو جراحی همزمان است . در ابتدا جراح ، ساکشن عمومی بدن را انجام می‌ دهد و از اعضای دیگر همچون ران ، باسن و … چربی لازم را برداشت می‌ کند . چربی به روش لیپوساکشن برداشته می شود ؛ توجه به این نکته ضروری است که تنها می‌ توان از روش لیپوساکشنی استفاده کرد کهسلول‌ های چربی را از بین نبرد چرا که در برخی از روش‌ های لیپوساکشن که با امواج مافوق صوت انجام می‌ گیرد ، ساختار سلول‌ ها از بین رفته و دیگر امکان تزریق مجدد به بدن وجود ندارد .
  • میزان برداشت چربی مطابق با فرم ظاهری و بدن شما و همچنین ، انتظارات شما از نتیجه جراحی تعیین می شود .
  • پس از برداشت چربی ، جراح با ایجاد شکاف هایی کوچک ، چربی را به داخل سینه تزریق می کند .
  • بزرگ کردن سینه از طریق تزریق چربی روشی بسیار پیچیده است و نیاز است تا حتما در نزد پزشک متخصص انجام شود ؛ چرا که انجام جراحی بزرگ کردن سینه از طریق چربی توسط افراد بدون تخصص و غیر ماهر ، می‌ تواند صدمات جدی به سلامتی فرد وارد کند .

تزریق چربی به سینه مزایایی همچون موارد زیر دارد :

  1. بزرگ و خوش فرم کردن سینه ها
  2. قرینه کردن سینه های نامتقارن
  3. طبیعی بودن شکل سینه
  4. بافت چربی با گذشت زمان سفت نمی شود
  5. امکان سوراخ شدن یا خالی شدن بافت چربی تزریق شده وجود ندارد
  6. همچنین چون عمل جراحی بزرگ کردن سینه با چربی با استفاده از بافت بدن خود بیمار انجام می شود احتمال مشاهده عکس العمل نسبت به آن وجود ندارد
  1. چون چربی بر خلاف پروتز های سینه شکل خاصی ندارد برای شکل دهی به پوست سینه محدودیت ایجاد می کند
  2. ممکن است چربی تزریق شده توسط بدن جذب شود و در صورت جذب زیاد و پایین آمدن کیفیت نیاز به تزریق مجدد خواهد بود

در این روش پزشک با استفاده از پروتز ها به حجیم سازی و بزرگ کردن سینه ها می پردازد .

انواع پروتز سینه

پروتز ها انواع مختلفی دارند که بسته به شرایط فرد و با توجه به صلاح دید جراح سینه می توانند یکی از انها را مورد استفاده قرار دهند :

به طور معمول ، سه نوع مختلف پروتز سینه وجود دارد : پروتز های سالینی ، پروتز های سیلیکونی و پروتزهای ترکیبی

  1. پروتزهای سالینی (آب نمکی) : پروتز های پستان سالینی گرد هستند و با آب‌ نمک استریل یا سالین پر شده‌ اند . جداره پروتز های سالینی ، سیلیکونی و غیرقابل نفوذ هستند ، از پروتز‌ های سیلیکونی سفت‌ تر هستند ، در صورتی که پاره‌ شوند تخت و صاف می‌ شوند و مایع درون آنها طی فرایندی طبیعی جذب بدن می‌ شود . این مایع به‌ طور طبیعی در بدن وجود دارد ، بنابراین نشت آن مشکلی برای سلامتی ایجاد نمی‌ کند .
  2. پروتزهای سیلیکونی : پروتز های سیلیکونی همان طور که از اسمشان پیداست از ترکیب های مختلف سیلیکون ساخته شده‌ اند و شبیه ژل چسبنده هستند . این پروتز ها شباهت بیشتری با بافت پستان دارند و به همین دلیل به‌نظر می‌ رسد که انتخاب نخست خانم‌ ها برای پروتز سینه ، پروتز های سیلیکونی باشند . علاوه بر این در صورت صدمه دیدن ، این پروتزها از بین نمی‌ روند و ژل‌ های درون پروتز به فضای اطراف یا لایه‌ های دیگر پروتز وارد می‌ شوند .
  3. پروتز های ترکیبی : این پروتز ها دارای زمینه ای سیلیکونی و بخشی سالینی هستند .این پروتز ها برای افرادی مناسب است که تمایل به داشتن سینه های بزرگ دارند اما در ابتدا بافت پستان کافی ندارند .
  • بدن برخی از افراد پروتز را نمی پذیرند و شروع به پس زدن پروتز می کند .
  • پس زدن پروتز به دلیل اشکال در تکنیک جراحی وجراح پستان نیست . این عارضه خیلی دیر رخ می دهد و فرد حدود شش ماه بعد با سفتی یک طرفه سینه متوجه آن خواهد شد . پس زدن پروتز از عوارض خاص جراحی بزرگ کردن سینه می باشد که در اکثریت موارد درمان آن به صورت طبی است و نیاز به جراحی ندارد .
  • همچنین احتمال پاره شدن پروتز نیز وجود دارد .

هر دو روش به یک اندازه می تواند برای بهبود وضعیت جسمی و زیبایی سینه زنان کمک کننده باشد . اما زنان با توجه به شرایط باید یکی از روش ها را انتخاب کنند . البته انتخاب باید بر اساس راهنمایی ها و مشورت هایی که پزشک به آنان ارائه کرده است باشد .

روش تزریق چربی با توجه به اینکه بافت از بدن خود فرد برداشته می شود ممکن است عوارض کمتری را به دنبال داشته باشد همچنین زنانی به دلیل نبود چربی اضافی در بدن شان از روش پروتز سینه استفاده کردند اما به جهت کیفیت بالای پروتز ها و بهترین روند جراحی هیچ مشکلی برایشان رخ نداده است.

اگر با مشکل مواجه هستید؛ برای تشخیص قطعی و درمان این بیماری در اصفهان، می‌توانید به دکتر سید محمد رضا حکیمیان، فلوشیپ جراحی پستان مراجعه نمایید. برای هماهنگی با مطب ایشان و در یافت نوبت می‌توانید از طریق تماس با شماره تلفن اقدام فرمایید.

دکمه بازگشت به بالا