عمومی

لبخندِ اجباری واقعاً شما را شاد می‌کند

قدرت خنده را نباید دست کم گرفت و اکنون دانشمندان دریافته اند که خنده مصنوعی می تواند مردم را خوشحال کند.

به گزارش مخبران، فرحید او نوشت: “متخصصان دریافته اند که عمل خندیدن باعث فعال شدن ماهیچه های خاصی در گونه های فرد می شود که به نوبه خود احساسات مثبت را در مغز تحریک می کند.” دانشمندان می گویند این عمل برای سلامت روان بسیار مهم است و افراد مبتلا به افسردگی می توانند از آن برای بهبود خلق و خوی خود استفاده کنند.

دکتر باراک، یکی از نویسندگان این مقاله که در دانشگاه استرالیای جنوبی تحصیل می کند، می گوید: «وقتی ماهیچه های شما به شما می گویند که خوشحال هستید، احتمالاً جهان اطراف خود را مثبت می بینید. فرناندو مارمولخو – راموس گفت.

تحقیقات ما نشان می‌دهد که وقتی مجبور به لبخند زدن می‌شوید، مرکز عاطفی مغز، آمیگدال، انتقال‌دهنده‌های عصبی را تحریک و آزاد می‌کند تا حالت عاطفی مثبتی را ایجاد کند. برای سلامت روان افراد بسیار مهم است.»

“اگر مغز را فریب دهیم تا برانگیختگی را به عنوان یک محرک “شاد” درک کنیم، می‌توانیم از این مکانیسم برای ارتقای سلامت روان استفاده کنیم.

از شرکت کنندگان در آزمایش خواسته شد که یک مداد را بین دندان های خود نگه دارند. بدون اینکه بگذارد مداد لب هایش را لمس کند. این کار برای تحریک عضلات گونه انجام شد. او از داوطلبانی از ژاپن، لهستان و سوئد خواست 11 تصویر از چهره را بررسی کنند. این یازده عکس از یک چهره بودند اما احساسات متفاوتی از اخم تا خنده را نشان می دادند. سپس شرکت کنندگان یازده ویدئو از راه رفتن مردم را تماشا کردند. دانشمندان می خواستند تفاوتی را در نحوه پردازش اطلاعات افراد با لبخند اجباری روی صورت و زمانی که چهره آنها آرام است، ببینند.

در هر دو آزمایش، شرکت کنندگانی که مجبور به خندیدن بودند، دید مثبت تری نسبت به تصاویر و فیلم ها داشتند. دکتر گروهبان می گوید: «به طور خلاصه، سیستم حرکتی و ادراکی زمانی که محرک پردازش می شود با هم ادغام می شوند. گفت مارمولو راموس. نتیجه این است که رویکرد «تظاهر به واقعی کردن آن» معتبرتر از آن چیزی است که برای ما ارزش قائل هستیم.»

منبع: دیلی میل

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا