پرواز پروانه‌های زرین سی و پنجمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان

مخبران/اصفهان سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان درحالی به پایان رسید که ضمن اهدای پروانه‌های زرین به برگزیده‌ها، از استاد منوچهر والی‌زاده و استاد بهرام دهقانیار تجلیل شد و رئیس سازمان سینمایی نیز از برگزاری جشنواره سی و ششم در اصفهان خبر داد.

آئین اختتامیه این جشنواره با حضور کودکان و نوجوانان اصفهان و همچنین هنرمندانی مانند علیرضا خمسه، روانبخش صادقی، اکبر عبدی، منوچهر والی زاده، بهرام دهقانیار، ابوالفضل پورعرب، بهرام عظیمی، ملیکا زارعی، پوران درخشنده، بهروز افخمی، محمدرضا شریفی‌نیا، رسول صدرعاملی، مرضیه برومند، محسن برمهانی، محمد فیلی و جهانبخش سلطانی، پنجشنبه (۲۰ مهرماه) در سالن کوثر اصفهان برگزار شد.

پرواز پروانه‌های زرین سی و پنجمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان

در این آئین و بعد از آنکه سرود ملی این دوه از جشنواره به نام «بچه‌ها به سمت قله» توسط کودکان و نوجوانان بازخوانی شد، با اعلام «سعید شیخ‌زاده» مجری این آئین، مجید زین العابدین به روی صحنه آمد.

مجید زین العابدین، دبیر سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان گفت: سپاسگزارم از همه مردم شریف و نجیب اصفهان که پذیرفتند جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان بار دیگر برای بیست و سومین نوبت، در سی و پنجمین دوره میهمان آنان باشد.

او با اشاره به اینکه جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان از یک سو با هویت فرهنگی و هنری مردم اصفهان عجین و آمیخته شده است، افزود: از سوی دیگر نام هنرمندان فیلمسازان و سرمایه‌های بزرگ سینمای ایران بر تارک این جشنواره طی سال‌های متمادی و ۴ دهه می‌درخشد. این جشنواره پیشران سینماگران جدید سینمای ایران است که عاشقانه و با شور، فیلم‌های جدیدی را با تأسی به بزرگان سینما، تولید می‌کنند. از سوی دیگر جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان، مایه امید فرزندان ایران برای رسیدن به قله است.

دبیر سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان ادامه داد: خیر مقدم عرض می‌کنم خدمت حضار، همه هنرمندان از سراسر کشور، خبرنگاران، اهالی رسانه، مهمانان، مسئولان، مدیریت شهری اصفهان، شهردار اصفهان، اعضای شورای شهر اصفهان، سازمان فرهنگی هنری شهرداری اصفهان و همه کسانی که همدلانه و با شوق و شور همراهی کردند تا سی‌ و پنجمین جشنواره در اصفهان برگزار شود.

زین‌العابدین در پایان خاطرنشان کرد: از همه مهمانان خارجی و داوران بخش بین‌الملل جشنواره کودکان و نوجوانان هم تشکر می‌کنم که از اقصی نقاط جهان در این جشنواره حضور یافتند تا ظرفیت‌های سینمای کودکان و نوجوانان ایران را مشاهده کنند و سفیرانی برای اینکه توانمدی‌های هنر و فرهنگی مردم و فیلمسازان ایرانی را به مردم دنیا عرضه کنند.

پرواز پروانه‌های زرین سی و پنجمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان

سپس سعید شیخ زاده، از آنیتا ریکا، هادی محمدیان، ختام سید عبدالقادر، ماریا بزتکووا و حکمت البیضان اعضای هیئت داوران فیلم‌های کوتاه و پویانمایی بخش بین الملل دعوت کرد تا به روی جایگاه آمده و جوایز این بخش را اهدا کنند.

در این بخش پروانه زرین بهترین کارگردانی به فیلم «سوزی در باد» به کارگردانی «لوسی سونگووا» از کشور جمهوری چک اهدا شد. همچنین جایزه ویژه هیئت داوران برای بهترین کارگردانی به فیلم «عیار» به کارگردانی مهدی امینی اهدا شد که این هنرمند پروانه زرین خود را به کودکان کار تقدیم و ابراز امیدواری کرد که در تمام سختی‌های زندگی کودکیشان را فراموش نکنند. در ادامه، پروانه زرین بهترین فیلم کوتاه پویانمایی به فیلم«سرخوش» به کارگردانی «گابریل انولفو»ر از کشور فرانسه اهدا شد که کارگردان این اثر در جمع حاضر نبود و کلیپی از او به نمایش درآمد. 

پرواز پروانه‌های زرین سی و پنجمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان

سپس علیرضا خمسه و مرضیه برومند برای اهدای جایزه فیلم‌های بلند داستانی در بخش بین الملل، به جایگاه آمدند.

در این بخش، دیپلم افتخار بهترین بازیگر کودک به «آلدیفی ام ال تگارا» بازیگر خردسال فیلم «سرسخت» از کشور اندونزی اهدا شد و کارگردان این فیلم به نمایندگی از او دیپلم افتخار این بازیگر را دریافت کرد. در این بخش پروانه زرین به هنرمندان تعلق نگرفت. همچنین پروانه زرین بهترین فیلمنامه به به کارگردانی «پارک جائه» برای فیلم «سرزمبن مادری» از کشور کره جنوبی اهدا شد. پارک جائه نیز در قالب یک ویدیو پیام خود را میهمان جشنواره و اهالی رسانه بیان کرد. 

پروانه زرین بهترین کارگردانی نیز به «دومنیک هرکر» برای فیلم «دریای تابان» کار مشترکی از کشور بلژیک و هلند و جایزه ویژه این بخش به فیلم «در آغوش درخت» به کارگردانی بابک خواجه پاشا اهدا شد که به نماینده او تحویل داده شد. ضمن اینکه پروانه زرین بهترین فیلم ازسوی هیئت داوران بزرگسال و کودک و نوجوان کارگردانی به فیلم «سرسخت» از کشور اندونزی اهدا شد. برای اهدای این جایزه، داوران کودک و نوجوان به جایگاه آمدند که نتیجه ارزیابی آنها همانی بود که داوران بزرگسال نیز در مورد آن اتفاق نظر داشتند.

در بخش سیفژ نیز با حضور با حضور حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، جایزه ویژه هیئت داوران سیفژ (سازمان بین‌المللی فیلم برای کودکان و نوجوانان) به «چاندرا سمبیرینگ» تهیه کننده فیلم «سرسخت» از کشور اندونزی اهدا شد.

پرواز پروانه‌های زرین سی و پنجمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان

بعد از پایان اهدای جوایز بخش بین‌الملل، قسمت‌هایی از دو انیمیشن «لوک خوش شانس» و «داستان اسباب بازی‌ها» با صدای ماندگار منوچهر والی‌زاده پخش شد. سپس سعید شیخ زاده از مجید زین العابدین دبیر جشنواره، علی قاسم زاده شهردار اصفهان، محمد هاشمی قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمد خزایی رئیس سازمان سینمایی کشور دعوت کرد تا برای تقدیر از استاد منوچهر والی زاده به روی صحنه بروند.

منوچهر والی زاده، صداپیشه گفت: من صمیمانه مفتخرم که اینجا و در کنار شما حضور دارم و از سعید شیخ‌زاده عزیز هم ممنونم که با توصیفاتش باعث شد که شما این‌گونه با دست‌های گرمتان از من استقبال کنید.

او افزود: پس از ۶۵ سال کار مستمر در دوبلاژ من را شرمنده کردید و امیدوارم تا زمانی که من عمر دارم بتوانم در کنارتان باشم. خوشحالم از اینکه در سی‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان حضور پیدا کردم.

پرواز پروانه‌های زرین سی و پنجمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان

سپس علی قاسم زاده، شهردار اصفهان اظهار کرد: به‌عنوان میزبان این رویداد بزرگ، امیدوارم حق میزبانی را ادا کرده باشیم و هنرمندان و مهمانان جشنواره، عیوب کار را بر ما ببخشند.

او بیان کرد: احداث اولین «پردیس سینمایی» و «سرزمین کودک و نوجوان» تا سال آینده در اصفهان، نوید ما برای کودکان و نوجوانان شهر اصفهان است. پیش‌بینی شده است تا سال آینده یک پردیس سینمایی ویژه جشنواره فیلم کودک و نوجوان در شهربازی شهر رویاها در اصفهان احداث شود. همچنین تا سال آینده اولین سرزمین کودک و نوجوان در اصفهان احداث خواهدشد و به همه کودکان سرزمین ایران اهدا می‌شود.

قاسم‌زاده گفت: از سازندگان آثار درخواست دارم دو کار انجام دهند. از شما خواهشمندم که کمک کنید که نسل امروز ما با گذشته‌اش پیوند برقرار کند، هر نسلی که از گذشته خودش عبور کند محکوم به فناست. نگذاریم که قدمت کهن ایرانی نادیده گرفته شود. نکته بعد ایجاد امید به آینده است. اگر امید به آینده از یک ملت گرفته شود آن ملت محکوم به فناست. کودکان و نوجوانان ما باید به آینده امید داشته باشند.

پرواز پروانه‌های زرین سی و پنجمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان

در ادامه آئین اختتامیه سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان، علی نظری طولابی، خواننده نوجوان به اجرای آوازهایی به زبان ترکی پرداخت.

سپس محمدرضا عرب، روانبخش صادقی و مریم اسمی‌خانی برای اهدای جوایز بخش فیلم‌های کوتاه و پویانمایی سینمای ملی به روی صحنه آمدند.

در این بخش، پروانه زرین بهترین کارگردانی پویانمایی به فیلم «جایگزین» به کارگردانی عبدالله علیمراد، پروانه زرین بهترین کارگردانی فیلم داستانی به فیلم «پارادوپینگ» ساخته محمدرضا حسنی رنجبر و پروانه زرین بهترین فیلم کوتاه به فیلم «ده سالگی» به کارگردانی فاطمه جعفری اهدا شد.

پرواز پروانه‌های زرین سی و پنجمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان

بعد از آن، محمد خزاعی، رئیس سازمان سینمایی کشور به روی صحنه آمد و گفت: قطعاً در این دوره از جشنواره اتفاقات بسیار خوبی افتاد که شاهد بازتاب آن توسط رسانه‌ها بودیم.

او ادامه داد: اگر ما علاقه‌مند به آینده کودکان و نوجوانان خود هستیم باید از امروز به فکر سینمای کودک و نوجوان باشیم. این سینمای کودک و زبان تصویر است که می‌تواند آینده بسیار خوبی را برای آنها رقم بزند و این وظیفه تنها بر عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یا سازمان سینمایی نیست، بلکه همه نهادهای فرهنگی، خصوصی، دولتی، دستگاه‌ها، کانون پرورشی، وزارت آموزش و پرورش، بنیاد شهید، سازمان‌ها و شهرداری‌ها باید دست به دست هم داده و برای اعتلای سینمای کودک تلاش کنند که ان‌شاءالله سال بعد شاهد ساخت آثار بهتر و متنوع تر در حوزه سینمای کودک و نوجوان باشیم.

رئیس سازمان سینمایی کشور گفت: این دوره از جشنواره خصوصیات خوبی داشت و من از دیروز که وارد اصفهان شدم به‌صورت میدانی به سینماها سر زده و در کنار مردم و در میان داوران دانش‌آموز، داوران حوزه بین‌الملل و داوران ایران بودم و نقاط مثبت و قوت این دوره از جشنواره را یاداشت کردم که در جلسه‌ای بعد از جشنواره تحلیل خواهد شد و برای سال بعد برنامه ریزی گسترده تری خواهیم داشت. ‌حضور جوانان و خصوصاً بچه‌های شهرستان و افرادی که ما آن ها را نمی‌شناسیم در حوزه سینمای حرفه‌ای نیز نویددهنده آینده بسیار خوبی است که در آثار امسال نیز قابل اعتنا بود.

خزاعی خاطرنشان کرد: به اعتراف داوران در بخش ملی، شاهد فیلم‌هایی بودم که امسال هم در اقتصاد و هم محتوا موفق خواهند شد. همیشه فیلم های ما یا در حوزه اقتصاد قابل اعتنا بودند و یا محتواگرا بودند و پیوند این دو نیز به معنای کسب موفقیت برای سینمای ایران است که در برخی آثار امسال کاملاً مشهود بود که ان‌شاءالله در اکران‌های دانش‌آموزی شاهد آن خواهیم بود. امسال استقبال خوب کشورهای خارجی، رکورد جدیدی را رقم زد و به اذعان دبیر جشنواره و ستاد برگزاری، کشورهای زیادی بودند که امسال خواهان حضور در جشنواه بوده و آثار قابل اعتنایی را نیز ارسال کرده بودند.

پرواز پروانه‌های زرین سی و پنجمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان

او در خصوص شرح وظایف سارمان سینمایی برای برنامه‌ریزی سال آینده یادآور شد: اول اینکه، بنیاد ملی پویانمایی که در شورای عالی سینما مصوب شده بود، هفته گذشته در شورای هنر مطرح و کلیت آن نیز مصوب شد و ما نیز سال بعد شاهد شکل گیری بنیاد ملی پویانمایی برای تقویت سینمای کودک و نوجوان خواهیم بود. دوم اینکه زنگ مدرسه سینما که در مصوبات شورای عالی سینما بود با همکاری آموزش پرورش و معاونت و کانون پرورشی برنامه‌ریزی خواهد شد به این صورت که دانش‌آموزان سراسر کشور بتوانند صبح‌ها از سینما دیدن کنند که سبب تقویت و رونق سینمای کودک و نوجوان خواهد شد.

خزاعی ادامه داد: سومین مورد، شکل گیری صندوق سرمایه‌گذاری کودک و نوجوان است که ان شالله شهرداری و استانداری اصفهان، بیناد سینمایی فارابی، کانون پرورشی فکری، آموزش و پرورش، صدا وسیما و بیناد شهید در کنار هم سرمایه گذاری خواهند کرد که این آثار بهتر در سال آینده تولید شود و مورد آخر نیز حمایت بهتر برای تولید آثار در سال آینده خواهد بود.

رئیس سازمان سینمایی کشور بیان کرد: من دیشب در فضای مجازی فیلم‌ها و کلیپ‌هایی در خصوص وقایع غزه و جنایاتی که این روزها خصوصاً در حوزه کودکان و نوجوانان در حال شکل‌گیری است را دیدم و فیلمی را دیدم که به‌شدت من را متأثر کرد که خاطره‌گویی مادری بود که با فریاد و فغان، خاطره خود و فرزندانش هنگام جنگ را روایت می‌کرد.

خزاعی اضافه کرد: امروز در غزه نسل‌کشی بزرگی در حال شکل‌گیری است و جنایتی که در رسانه‌های خارجی به شکل وارونه جلوه داده می‌شود به دلیل این است که قدرت و امپراتوری رسانه‌ها در دست آن‌ها است. امروز وظیفه ما فیلم‌سازان است که روایت کننده حقایق مادران و این نسل باشیم. مردم غزه در محاصره و کودکان درخطر هستند و وظیفه یونیسف و سایر دستگاه‌های بین‌المللی نیز این است که سریع‌تر وارد عمل شوند. وظیفه ما هنرمندان نیز ثبت و ضبط این خاطرات است که در تاریخ تحریف نشود.

او در پایان گفت: میزبان جشنواره سال بعد نیز اصفهان خواهد بود و دبیر سی و ششمین دوره جشنواره نیز مجید زین‌العابدین خواهد بود که از امروز آغاز به کارکرده است. در آخر هم روزهای بهتری را برای سینمای کودک و نوجوانان آرزومندم.

پرواز پروانه‌های زرین سی و پنجمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان

در ادامه این آئین، یاد فردوس کاویانی، آتیلا پسیانی، ایرج تقی پور و آرش میراحمدی با نمایش تصاویری از آنها گرامی داشته شد و سپس علی نظری طولابی، خوانندۀ نوجوان به اجرای قطعات آوازیِ دیگری پرداخت.

در این قسمت، بخش هایی از آهنگ سریال عروسکی «خونه مادربزرگه» پخش شد تا گرامیداشت بهرام دهقانیار، آهنگساز برگزار شود. به این منظور، سعید شیخ زاده از اکبر عبدی، مرضیه برومند و مجید زین‌العابدین دبیر جشنواره دعوت کرد تا برای گرامیداشت بهرام دهقانیار به روی صحنه بروند.

مرضیه برومند، کارگردان سریال خونه مادربزرگه و بسیاری دیگر از سریال‌های کودکانه گفت: بهرام دهقانیار آنقدر بر گردن موسیقی کودک حق دارد که خدا می‌داند. بخش عمده موسیقی کودک ایران مدیون بهرام دهقانیار است. او ۲۱ سال داشت که من از او دعوت کردم برای ساخت موسیقی سریال خونه مادربزرگه که با گذشت بیش از ۳۰ بر قلب و ذهن و روح مردم اثرگذار و ماندگار باشد.

او ادامه داد: متشکرم از مسئولان این جشنواره که به ما یادآوری کرد که چه هنرمند بزرگی در موسیقی کودک وجود دارد و اینقدر اثرگذار است.

سپس بهرام دهقانیار برای فرزندان این سرزمین آرزو کرد که به قله برسند.

پرواز پروانه‌های زرین سی و پنجمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان

بعد از او، اکبر عبدی از میزبانی اصفهان و شهرداری تشکر کرد. او بر این باور بود که ۱۰ سال جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان بیمار بوده و اکنون درحال بهبودی است و برای این بیمار آرزوی سلامتی کرد.

عبدی، یاد هنرمندانی که دیگر در بین ما نیستند را گرامی داشت و همچنین برای هنرمندان موثر در زمینه کودک آرزوی سلامتی کرد.

این هنرمند ضمن آروزی شادمانی برای همه کودکان جهان، آرزو کرد که هیچ کودکی جنگ را نبیند.

پرواز پروانه‌های زرین سی و پنجمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان

در ادامه این آئین، مجید زین العابدین دبیر جشنواره، محمد هاشمی قائم مقام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی کشور، معاون سیمای صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، مجتبی امینی دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، علی قاسم زاده شهردار اصفهان، رییس صدا و سیمای شهر و علی تمنایی مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان برای جوایز ویژه به روی صحنه آمدند.

در این بخش، جایزه ویژه ابونصر فارابی به فیلم «کاپبتان» ساخته محمد حمزه ای، جایزه ویژه گوهرشاد(عفاف و حجاب) به پویانمایی «سفر به تاریکی» به کارگردانی علی بصیری نیک و جایزه ویژه ستاد ملی خانواده و جوانی از طرف وزارت کشور جمعیت به محمدحسین علمدار برای فیلم «مسافری از گانوراما» اهدا شد. همچنین جایزه فرهنگ بنیان از طرف شورای فرهنگی عموم به محمدحسین علمدار برای فیلم «مسافری از گانورا»، جایزه ویژه دبیر جشنواره محمدحسین برای فیلم «مسافری از گانورا» و جایزه ویژه داوران کودک به فیلم «ایلیا،جست‌وجوی قهرمان» ساخته سید علی موسوی نژاد اهدا شد. در این بخش جایزه شهید بهنام محمودی از قلم افتاد!

پرواز پروانه‌های زرین سی و پنجمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان

در ادامه، سعید شیخ زاده با اشاره به سریال قصه های مجید، از مرحوم کیومرث پوراحمد و مهدی باقربیگی یاد کرد.

او همچنین از پوران درخشنده، رسول صدرعاملی، جهانبخش سلطانی، حامد جعفری، بهروز افخمی، ابوالفضل پورعرب ، بهرام عظیمی، منوچهر والی‌زاده، محمد فیلی، مرضیه برومند، اکبر عبدی، علیرضا خمسه، امرالله احمدجو و مجید زین العابدین دبیر جشنواره دعوت کرد تا برای اعطای سایر جوایز به جایگاه بیایند.

در این بخش، پروانه زرین بهترین دستاورد فنی یا هنری به فیلم «ملکه آلیشون» ساخته ابراهیم نورآور محمد، پروانه زرین بهترین بازیگر کودک و نوجوان به «امیررضا اسماعیلی» برای فیلم «ملکه آلیشون» و حدیث ابوصدری برای فیلم «سیندخت» و پروانه زرین بهترین فیلمنامه به مرتضی آتش زمزم برای فیلم «قهرمان من» اهدا شد. همچنین پروانه زرین بهترین کارگردانی به مرتضی آتش زمزم برای فیلم «قهرمان من» اهدا شد که در این هنگام مرتضی آتش‌زمزم از انتقال آب خلیج فارس به زاینده رود برای مصرف صنایع گله کرد و گفت: به جای این کار صنایع آلودۀ اصفهان به کنار خلیج فارس ببرید.

در ادامه، پروانه زرین ویژه هیئت داوران به ابراهیم نورآورمحمد برای فیلم «ملکه آلیشون» اهدا شد. ضمن اینکه جایزه ویژه، هیئت داوران به تهیه کننده فیلم «سینگو» ایرج محمدی اهدا شد که او جایزه را به پسرش که کارگردان این فیلم بود یعنی به علیرضا محمدی اهدا کرد.

پرواز پروانه‌های زرین سی و پنجمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان

سپس آئین اختتامیه سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان، رسول صدرعاملی، کمال حیدری معارون فرهنگی شهردار اصفهان، وحید مرتجی دبیر هفتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران، پوران درخشنده، بهروز افخمی، محمد هاشمی قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و میثم بکتاشیان مدیر اجرای سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان در جایگاه حاضر شدند.

سپس وحید مرتجی، دبیر هفتمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران گفت: فراخوان المپیاد فیلمسازی تا ۱۳ آبانماه ادامه دارد. اتفاق بزرگ هفتمین المپیاد این است که زمان برگزاری آن از زمان برگزاری جشنواره جداست و یک رویداد مستقل فیلمسازی است. قرار است اعتبار المپیاد فیلمسازی در ایران بیشتر شود و تا این لحظه نیز تعداد ثبت‌نامی‌ها از کل دوره‌های گذشته بیشترشده است. امیدوارم همین اساتیدی که امروز اینجا حضور دارند را به عنوان اساتید المپیاد هم ببینیم.

 او ادامه داد: هدف اصلی هفتمین المپیاد، عدالت آموزشی است، یعنی همه نوجوانان ایران در هر جایی که هستند بتوانند آموزش ببیننند و امیدواریم نسل اینده سینمایی ایران کسانی باشند که هم در این جشنواره بودند و هم در هفتمین المپیاد. 

پرواز پروانه‌های زرین سی و پنجمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان

در این زمان، محمد هاشمی، قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز بیان کرد: المپیاد فیلمسازی یکی از کارهای نو و آینده ساز برای سینمای ایران است. هرچه در حوزه کودکان و نوجوانان سرمایه‌گذاری کنیم همه‌اش سود است. بزرگ‌ترین سرمایه معنوی هر ملتی کودک و نوحاون ان است.

او افزود: امیدوارم با فیلمهای خوب و با تربیت نسل های فیلمساز، کاری کنیم که افتخار به گذشته و امید به آینده را در آنها نهادینه کنیم، که در این صورت بهترین و عالی ترین قدم فرهنگی را برداشته‌ایم.

پرواز پروانه‌های زرین سی و پنجمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان

در ادامه، از پوستر هفتمین دوره از المپیاد فیلمسازی رونمایی شد.

در پایان آئین اختتامیه سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان نیز ملیکا زارعی که کودکان و نوجوانان او را با نام «خاله شادونه» می‌شناسند به روی صحنه آمد و از برگزاری این جشنواره ابراز خرسندی و برای همه کودکان و نوجوانان شادی و سلامتی را آرزو کرد. همچنین لوح تقدیری از طرف معاونت سازمان سینمایی به پاس زحمات ملیکا زارعی در زمینه کودک، به او اعطا شد. 

پرواز پروانه‌های زرین سی و پنجمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا