مخبران/خراسان رضوی دبیر ستاد مناسبت های شهرداری مشهد گفت: ۱۷ هزار جای پارک برای ایام سفرهای نوروزی آماده است و از این تعداد بالغ بر ۵۰۰۰ جای پارک در پیرامون حرم مطهر رضوی قرار گرفته است.

زینب سالاری مقدم ۱۸ اسفندماه در نشست خبری تشریح برنامه های استقبال از بهار اظهار کرد: پیش بینی ایستگاه های خدمت رسانی در ورودی های مشهد از جمله قوچان نیشابور و سبزوار صورت گرفته است و به طور ویژه با همکاری راه آهن و فرودگاه به این حوزه نیز کمک خواهیم کرد تا جهت خدمت رسانی ایستگاه های استقبال از زائران را داشته باشیم.
وی به ایجاد ایستگاه های خدمت رسانی در سطح شهر اشاره کرد و افزود: ۵ ایستگاه در کل سطح شهر داریم که دستگاه های مختلفی از جمله علوم پزشکی هلال احمر آتش نشانی و دستگاه های مختلف خدمت رسان در این کیوسک ها مستقر می شوند و کمک رسان خواهند بود. در کنار این موارد تشکل های مختلفی نیز جهت ارائه خدمات ویژه و به صورت رایگان در کنار ما هستند.
سالاری به تشریح خدمات ویژه در این ایام پرداخت و گفت: یکی از این موارد افطار است. افطاری هایی تدارک دیده شده که شاید زائران روزه نداشته باشند اما بر خود وظیفه دانستیم که این خدمات را در راستای اکرام زائران ارائه دهیم.
وی بیان کرد: در خصوص پایگاه های راهنمایی نیز ۱۳ پایگاه در پیرامون حرم تعبیه شده است که امسال با یک روند بهتری شاهد خدمت رسانی افراد در این پایگاه ها به زائران خواهیم بود.
سالاری به افزایش ساعت کار راهنمای زائر اشاره کرد و گفت: امسال تدارک دیده ایم که ۲ ساعت به ساعت کار راهنمایان زائر اضافه شود و در روزهای ویژه به صورت ۴ ساعته به زائران خدمت رسانی کنیم.
وی عنوان کرد: در کنار ۱۵ ایستگاه انضباط شهری در اطراف حرم مطرح است و کار ویژه ای برای راهنمایی زائران به محل های بانک انجام می دهیم.
سالاری افزود: ۱۷ هزار جای پارک آماده است که نسبت به سال گذشته شاهد افزایش پارکینگ ها به بیش از ۱۰۰۰ جای پارک هستیم که بالغ بر ۵۰۰۰ جای پارک در پیرامون حرم مطهر رضوی قرار گرفته است.
استقرار ۳۹ پایگاه امداد و نجات جاده ای در ایام نوروز
سیدعلی منیری رئیس جمعیت هلال احمر خراسان رضوی اظهار کرد: در حوزه خدمات امداد و نجات دو اصل اساسی داریم: پاسخ سریع و موثق به حوادث و بحران ها. در حال حاضر ۳۰ پایگاه ثابت امداد و نجات جاده ای داریم. در ایام نوروز ۹ پایگاه دیگر به این تعداد اضافه خواهد شد؛ دو پایگاه در مشهد نیشابور سبزوار جغتای رشتخوار و گناباد پیش بینی شده است.
وی گفت: در مجموع ۵۹۱۱ نفر از نیروهای عملیاتی در این طرح شرکت می کنند و روزانه ۲۵۲ نفر در قالب طرح های پایگاه ها کشیک می دهند.
منیری افزود: ۲۸ خودروی نجات و ۴۲ آمبولانس نیز در این طرح مشارکت دارند. با مصوبه استاندار ۲۱ خودروی نجات به ظرفیت استان اضافه شد همچنین یک فروند بالگرد و تجهیزات مربوط به اتوبوس ها نیز در این طرح به کار گرفته می شوند.
رئیس جمعیت هلال احمر خراسان رضوی بیان کرد: با کمک دستگاه هایی همچون راهداری گردشگری اورژانس و پلیس راهور پایگاه ها را به طور میانگین ۲۰ کیلومتر در خروجی شهرها مستقر کرده ایم. دلیل این امر آمار پلیس راهور است که نشان می دهد ۶۰ درصد از تصادفات فوتی بعد از ساعت ۱۲ شب رخ می دهد.
رضا صحراگرد معاون اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی در ادامه با اشاره به وضعیت نامشخص شرایط آب و هوایی طی بازه زمانی ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۴عنوان کرد: هواشناسی هر ۵ روز یک بار اعلام وضعیت می کند. ما اطلاع رسانی را انجام می دهیم و با فرودگاه و ناوگان جاده ای نیز در ارتباط هستیم که در ظاهر مشکلی پیش نمی آید.
وی ادامه داد: با این حال با هواشناسی و همکاران روان شناسی در ارتباط هستیم تا ارگان ها را توجیه و بستر لازم را فراهم کنیم. اگر دوستان سیستمی داشته باشند که وضعیت جوی را زودتر اعلام کنند ما از طریق اداره هواشناسی به ارگان ها و سایرین اطلاع رسانی خواهیم کرد.
انتهای پیام