غلامرضا عسگری در گفت و گو با خبرنگار آنلاین اظهار کرد: با تغییر ذائقه مردم ایران شیوع بیماریهای غیر واگیردار از جمله سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی در حال افزایش است.
وی با بیان اینکه تهیه غذا از مزرعه تا سفره که شامل تولید محصول، فراوری، بسته بندی و طبخ غذا میشود دارای اشکال است که تلاش شده با گردهمایی نخبگان و اساتید حوزه تغذیه در سه روز برگزاری نخستین کنگره بین المللی انجمن علمی تغذیه ایران و تعامل بین رشتهای زمینه کاهش و پیشگیری از بیماریهای مزمن و عوارض این بیماریهای را فراهم سازیم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اضافه کرد: خوشبختانه تاکنون استقبال بی نظیر از کنگره شده است و بیش از دو هزار نفر از دانشجویان، اساتید و نخبگان علمی شرکت کرده اند و نزدیک به ۹۰۰ مقاله پذیرفته شده است که پس از داوری در معتبرترین مجله دانشگاه با ضریب تأثیر بالای ۲ چاپ میشود.
عسگری گفت: کنگره به صورت بین المللی برگزار میشود و سه سخنران از خارج از کشور و ۸ سخنران از اساتید و صاحبنظران حوزه تغذیه داریم و نزدیک به ۴۰ پنل علمی با حضور چهرهها و متخصصین حوزه تغذیه برگزار میشود.
وی اصفهان را مرکز مطالعات کبد چرب در کشور معرفی کرد به طوری که بیشترین مطالعات و تحقیقات در خصوص این بیماری در اصفهان انجام میگیرد، گفت: همچنین در عرصه بیماری دیابت و فشارخون تحقیقات مثمر ثمری در استان صورت گرفته که دستاوردهای خوبی به دنبال داشته است و هم اکنون در برنامه ریزی های مراکز بهداشت و درمان از این نتایج بهره گرفته شده است.