سطح بالای کلسترول در خون میتواند خطرناک باشد. اگر این ماده در داخل رگها انباشته شود، خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته افزایش مییابد. اما تعداد فزایندهای از تحقیقات نشان میدهد که میتوان آن را با تغییرات رژیم غذایی کاهش داد، مانند مصرف آووکادو. این میوه به سطوح بالای چربی شناخته میشود، اما مملو از مواد مغذی برای سلامتی است.
چربیهای موجود در آووکادو (معروف به چربیهای تک غیراشباع) دارای موادی برای بهبود سلامتی هستند. این میوه همچنین سرشار از کلسترول HDL است که به حذف کلسترول بد از خون کمک میکند. یک مطالعه نشان داد که خوردن یک آووکادو در روز به مدت شش ماه منجر به کاهش سطح خطرناک کلسترول میشود.
پروفسور پنی کریس اترتون از دانشگاه پنی ایالتی، نویسنده این مطالعه که در مجله انجمن قلب آمریکا منتشر شد، گفت: در حالی که آووکادو بر چربی شکم یا افزایش وزن تاثیری نداشت، میتواند باعث سلامتی در بدن هم شود. خوردن یک آووکادو در روز باعث کاهش جزئی کلسترول بد میشود.
طبق گزارش ها، آزمایشی که در اوایل سال جاری انجام شد، بزرگترین مطالعه در مورد فواید آووکادو برای سلامتی بود. در این آزمایش به مدت شش ماه، به ۹۲۳ شرکتکننده دستور داده شد که هر روز آووکادو بخورند یا اصلا این میوه را مصرف نکنند. سطح کلسترول آنها در طول دوره آزمایش اندازه گیری شد. کسانی که آووکادو مصرف کردند، کلسترول بد کمتری داشتند.
آووکادو مملو از مواد مغذی از جمله فولات، منیزیم و فسفر است. این ویتامینها و مواد معدنی برای بسیاری از عملکردهای بدن حیاتی و به طور کلی با تندرستی مرتبط هستند.
بهترین راه برای مصرف آووکادو این است که آن را در رژیم غذایی خودتان بگنجانید. سرویس سلامت ملی انگلیس برای کاهش کلسترول به مردم توصیه میکند که سعی کنند کمتر گوشت، سوسیس، کالباس و غذاهای چرب بخورند.