امکان فعالیت پایدار خط مسافری و گردشگری دریایی بین بندر چابهار و بنادر عمان

امکان فعالیت پایدار خط مسافری و گردشگری دریایی بین بندر چابهار و بنادر عمان

مخبران/سیستان و بلوچستان مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه توسعه گردشگری دریایی چابهار در دستور کار قرار دارد از امکان فعالیت پایدار خط مسافری و گردشگری دریایی بین بندر چابهار و بنادر عمان با توجه به ظرفیت‌های موجود خبر داد.

قاسم عسگری نسب در گفت وگو با مخبران- با اشاره به اینکه یکی از موضوعات مورد پیگیری در اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان با توجه به وجود زیرساخت‌ها، مسافری و گردشگری دریایی است، اظهار کرد: یکی از اهداف سازمان بنادر و دریانوردی فعالیت صددرصدی در حوزه مسافری بین بندر چابهار و بنادر عمان است.

وی ادامه داد: با توجه به غرابت فرهنگی بین ایران و عمان و نیز مراودات مسافری دیرین بین مردم سیستان و بلوچستان و مردم کشور دوست و همسایه عمان، تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا خط مسافری و گردشگری دریایی بین بندر چابهار و بنادر عمان فراهم شود.

فاصله دریایی ایران و عمان

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه فاصله ایران و عمان ۱۵۰ مایل دریایی است، خاطرنشان کرد: توسعه گردشگری دریایی چابهار با توجه به بکر بودن سواحل مکران، مرجانی بودن سواحل چابهار و پتانسیل جذب گردشگر و مسافر دریایی در دستورکار قرار دارد.

به گفته عسگری؛ امکان فعالیت با ظرفیت درجا ۶۰۰ مسافر وجود دارد و با توجه به علاقمندی برخی شرکت‌های فعال بخش خصوصی می‌توانیم شاهد فعالیت خط مسافری و گردشگری دریایی بین چابهار و بنادر عمان باشیم.

بازخورد مثبت فعالیت لنج‌های تجاری در حوزه گردشگری طی نوروز ۱۴۰۲

وی با تاکید بر اینکه فعالیت خط مسافری و گردشگری دریایی بین بندر چابهار و بنادر عمان، ضریب اشتغال‌آفرینی را افزایش می‌دهد، عنوان کرد: در ایام نوروز سال جاری با فعالیت لنج‌های تجاری در حوزه گردشگری بازخورد بسیار مثبتی را شاهد بودیم.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در صورت فعالیت شناورها امکان پایدار بودن خط مسافری و گردشگری دریایی بین بندر چابهار و بنادر عمان وجود دارد، اظهار داشت: شناورهای دریایی ظرفیت حمل بیشتری دارند و حمل و نقل دریایی نسبت به سایر شقوق حمل و نقل ارزان تر، ایمن‌تر و سریع‌تر است و همه این موارد باعث می شود تا فعالیت در حوزه مسافری و گردشگری دریایی بین بندر چابهار و بنادر عمان جذاب‌تر باشد.

ایجاد زیرساخت های لازم از سوی سازمان بنادر

عسگری نسب با اشاره به اینکه سازمان بنادر و دریانوردی زیرساخت‌های لازم را به منظور انجام فعالیت‌های مربوط به مسافری و گردشگری دریایی بین ایران و عمان فراهم کرده است، گفت: یکی دیگر از حلقه‌های مهم این زنجیره تامین سوخت یارانه‌ای است که باید از سوی وزارت نفت و وزارت گردشگری اقدامات لازم در این راستا مدنظر قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه سفرهای دریایی و گردشگری دریایی با قیمت سوخت آزاد به صرفه نیست، گفت: باید ارگان‌های مربوطه پای کار بیایند و با اتحاد و همدلی شاهد رونق گردشگری دریایی در کشور باشیم.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا