
مقدار ویتامین D مورد نیاز برای بزرگسالان روزانه ۶۰۰ الی ۸۰۰ واحد بین المللی در روز است. اگرچه مواد غذایی زیادی وجود ندارد که به طور طبیعی حاوی ویتامین D باشد اما در ادامه به چند مورد از منابع غنی این ویتامین اشاره می شود:
۱) تخم مرغ
تخم مرغ به ویژه زرده آن منبع خوبی از پروتئین است و می تواند به تأمین مقدار زیادی از مواد مغذی مهم از جمله سلنیوم ویتامین B ۱۲ و D فسفر و ریبوفلاوین کمک کند. دو عدد تخم مرغ بزرگ ۱۷ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را پاسخگو است.
۲) شیر بادام
یک فنجان شیر بادام ۲۶ درصد از نیاز روزمره افراد به ویتامین D را تأمین می کند. هم چنین شیر بادام برای تنظیم قند خون سلامت پوست و تقویت بینایی مفید است.
۳) قارچ
یک فنجان قارچ پخته شده ۵ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را تأمین می کند. قارچ هایی که در معرض نور خورشید پرورش می یابند ویتامین D بیشتری در خود دارند.
۴) جگر گاو
جگر گاو منبع اصلی ویتامین B ۱۲ است و ویتامین D کافی را نیز برای بدن تأمین می کند. ۱۰۰ گرم جگر گاو پاسخگوی ۹ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D است.
۵) روغن ماهی
مصرف یک قاشق چای خوری روغن ماهی حدود ۷۵ درصد از ویتامین D مورد نیاز روزانه را تأمین می کند. هم چنین روغن ماهی به کاهش درد بیماران آرتریت مدیریت فشار خون و کنترل کلسترول و کاهش خطر بیماری قلبی کمک می کند.