مخبران/خوزستان ایستگاه پمپاژ فاضلاب اهواز در سفر رئیسجمهور به بهرهبرداری میرسد.
طرح جامع فاضلاب اهواز با هدف جلوگیری از پس از زدگی فاضلاب و عدم تخلیه آن در رودخانه کارون و همچنین برگشت پذیری منابع آبی حاصل از تصفیه فاضلاب از سال ۱۳۷۲ آغاز شد اما با توجه به مشکلاتی که در فاضلاب کلانشهر اهواز به ویژه پس از سیلاب سال ۱۳۹۸ رخ داد، پس زدگیهای فراوانی در معابر و خیابانهای شهر رخ داد به نحوی که مقام معظم رهبری بر پیگیری و اجرای هرچه سریعتر این طرح در اهواز تاکید کردند.
به گزارش مخبران، با روی کار آمدن دولت مردمی آیتالله رئیسی و در سفر شخص رئیس جمهور در آنلاین ماه ۱۴۰۰ و با دستور ایشان طرح جامع فاضلاب اهواز که با برنامه زمانبندی سه ساله و تا پایان سال ۱۴۰۳ طرح ریزی شده بود باید با کاهش مدت زمان اجرای طرح در دو سال اجرایی میشد.
پیشرفت کلی این طرح از سال ۱۳۷۲ تا سال ۱۴۰۰ برابر ۳۱ درصد بود اما با آغاز دولت سیزدهم و با تشکیل ۲۰۰ جبهه اجرایی کار در سطح کلانشهر اهواز اکنون پیشرفت این طرح به ۶۱ درصد رسیده است که نشان از افزایش بیش از ۳۰ درصدی پیشرفت این طرح در دولت آیتالله رئیسی است.
طول کل شبکه فاضلاب در کلانشهر اهواز ۲۰۰۰ کیلومتر است و طرح جامع فاضلاب اهواز شامل ۱۷۲۰ کیلومتر است که ۹۸۴ کیلومتر تاکنون اجرایی و ۷۳۶ کیلومتر دیگر در حال پیگیری و اجرا است. در این زمینه با افتتاح ایستگاه پمپاژ فاضلاب در منطقه ملی راه اهواز ۶ نقطه از ورودی فاضلاب به رودخانه کارون حذف میشود که یکی از مهمترین اقدامات دولت سیزدهم در بحث محیط زیست و عدم ورود فاضلاب به رودخانه کارون است.
با تکمیل این پروژه مهم مشکل ورودی فاضلاب به رودخانه کارون و همچنین مشکل فاضلاب اهواز یک بار برای همیشه رفع خواهد شد. همچنین با اجرای این طرح شاهد حل نقاطی هستیم که در گذشتهای نه چندان دور در بیش از ۳۰۰۰ نقطه پس زدگی داشتند.
انتهای پیام