تکثیر زالوی طبی با طرح بیوتکنیک بومی محققان کشور/دسترسی به خون تازه دامی چالش توسعه این صنعت

تکثیر زالوی طبی با طرح بیوتکنیک بومی محققان کشور/دسترسی به خون تازه دامی چالش توسعه این صنعت

با توجه به کاربردهای پزشکی در جراحی قلب و پیوند اعضا ، گرفتگی عروق و عروق مغزی ، که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و از بین بردن عفونت های مختلف می شود ، محققان این شرکت فناوری یک پروژه محلی تحقیقات بیوتکنولوژی را برای تولید مثل و تولید مثل حیوان ایجاد کردند. با این حال ، به گفته وی ، دسترسی به خون تازه حیوانات یکی از مهمترین چالشهای این صنعت است.

در مصاحبه با مخبران ، مجری پروژه رضا ایزدی وی گفت: ما در سال 2006 یک پروژه تحقیقاتی در زمینه تولید مثل زالوی طبی را آغاز کردیم: “این مطالعات در انبارهای مازندران و گیلان انجام شد و در سال 2010 یک پروژه تحقیقاتی زیست فناوری در زمینه تولید مثل و تولید مثل زالوی طبی تهیه و بر اساس این حیوانات تهیه شد. ما این کار را کردیم ، اما متخصصان در زمینه تولید مثل زالو آموزش دیده اند.

محور فعالیت این محققان تولید مثل زالوهای پزشکی است: در این فرآیند ، زالوهای کودک به تعداد زیادی تولید می شوند و به مراکز متقاضی تحویل داده می شوند.

اژدی گفت که زالوهای رشد یافته در این پروژه زالوی طبی هیرودینیا هستند که زالوهایی هستند که آنزیم هروئین را در بزاق آنها تولید می کنند.

وی گفت: “بیش از هزار نوع آنزیم در بزاق لیچ وجود دارد.” “آنزیم هروئین خاصیت ضد لخته شدن دارد و به گفته متخصصان 10 برابر خاصیت ضد لخته شدن هپارین است.”

مدیر پروژه یادآور شد: زالوهایی که آنزیم هروئین تولید می کنند زالوهای پزشکی هستند که خون خوراکی محسوب می شوند و بیشتر زالو های پزشکی مورد استفاده در ایران زالوهای “هیرودین” از نژاد “اورینتالیس” است.

به گفته این محققان ، زالوی طبی فعلی در ایران شامل “Herodo medicinalis” ، “Herodo orientalis” و “Herodo verbana” است ، در حالی که پرندگان شکاری از هند و پاکستان به مناطق بیابانی ایران منتقل شده اند. ما آنها را پرورش می دهیم اما تقاضای زیادی برای نژاد Orientalis وجود دارد.

ایزدی با اشاره به بیوتکنولوژی مورد استفاده برای تولید مثل زالوی طبی خاطرنشان کرد: در مرحله اول بهترین پیش سازها را انتخاب و تولید مثل می کنیم و بهترین تولید کننده پیش ماده ها نیز از دوباره انتخاب می شوند و پس از تغذیه مناسب ، زالوهای سنی آنها بیش از 9 ماه طول می کشد تا به بلوغ جنسی برسند. .

وی گفت: بر این اساس زالوی طبی شامل پرورش دهندگان ، کاروتن ها ، جفت گیری ، جفت گیری ، بارداری و پیله است و هر پیله برای خلاص شدن از شر پیله حداقل یک ماه زمان لازم دارد.

مدیر پروژه فرایند پیمایش و تولید مثل زالوهای پزشکی را از اردیبهشت تا آبان پیشنهاد و ادامه داد: مجموعه زالوهای کودک از نوامبر هر سال آغاز می شود. تقاضای توله زالو در طب سوزنی و کلینیک های زیبایی و زیبایی وجود دارد.

وی دلیل این امر را کمبود زالو دانست که با بیرون آمدن زالو از پیله یک ژله در داخل پیله است که می تواند لاروها را برای چندین ماه زنده نگه دارد و زالوها را بیرون بگذارد. پس از جدا شدن از پیله ، تا 9 ماه قابل نگهداری است.

به گفته وی ، در حال حاضر پرورش زالو به اندازه 5 تا 7 سانتی متر بازار خوبی است.

ایزدی نحوه تغذیه زالوی طبی را تشریح کرد و افزود: زالوی بچه با رشد خون تازه حیوان تغذیه می شود و خون مرغ به دلیل وجود هورمون و غذاهای نیترات زده برای زالو مضر است.

وی ساخت این خون تازه حیوان را یکی از مهمترین چالش های صنعت تولید مثل زالو دانست و تأکید کرد: چنین خون در ایران وجود ندارد ، اما کشتارگاه ها چنین خون را تأمین نمی کنند.

ایزدی در تهیه دستورالعمل های آژانس ها و م institutionsسسات مربوطه خواستار حل این چالش شد و گفت: “برای مقابله با این چالش ، ما حیوانات سالم ساخته ایم که خونریزی یا ذبح می کنند و اگر این مشکل برطرف نشود ، صنعت رونق خواهد گرفت.

به گزارش مخبران ، در سال 2004 ، زالوی طبی به عنوان یک وسیله پزشکی توسط سازمان غذا و داروی آمریکا تأیید شد و در اتحادیه اروپا به دلیل عملکرد فعال ترکیبات فعال زالوی طبی ، از این حیوان به عنوان محصول حمایت می شود. در کشورهای غربی تولید زالوی طبی به یک صنعت فعال تبدیل شده و تجارت گسترده ای بین کشورهای غربی ، روسیه ، آسیای میانه و آسیای جنوب شرقی انجام می شود.

زالوی طبی شامل انگل های حیوانات است ، به ویژه نرم تنان که طبیعی تلقی می شوند. از آنجا که از خون آنها تغذیه می کند ، اما هنگامی که انسان جنبه های درمانی زالو را تشخیص داد ، می توان از آن برای درمان برخی بیماری های انسانی استفاده کرد.

اثر درمانی زالو در بزاق دهان آن است. بزاق لیچ حاوی بسیاری از مواد فعال است که مهمترین آن آنتی بادی “هروئین” است که از لخته شدن خون و نازک شدن ، باز شدن گرفتگی عروق و افزایش جریان خون در مغز و سایر اندام ها جلوگیری می کند. .

علاوه بر این ، دانشمندان بیش از 100 ماده دیگر را در زالوی گازدار با اثرات مختلف درمانی کشف کرده اند که در هنگام گزش به خون تزریق می شود.

کاربردها و موارد استفاده از زالوهای پزشکی شامل جراحی قلب و پیوند عضو ، شریان گرفتگی ، پیوند پوست و زیبایی پوست ، بیماری مفصل ، استئوآرتریت ، تقویت ایمنی ، انسداد شریان مغزی و از بین بردن عفونت های مختلف است.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا