جمع‌آوری مجدد معتادان متجاهر براساس دستورالعمل جدید

جمع‌آوری مجدد معتادان متجاهر براساس دستورالعمل جدید

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا از تعیین مجدد معتادان مواد مخدر طبق رهنمودهای جدید خبر داد و گفت: براساس تصمیم کمیته درمان ، دو مرکز قرنطینه ایجاد شده است تا معتادان پس از کنترل اعتیاد و بیماری عروق بیماری کرونا قلب جمع آوری شوند. در این دو مرکز ” منتقل شود. یک مرکز قرنطینه برای افرادی که اولین علائم تاج و مراکز برای مبتلایان به بیماری عروق بیماری کرونا قلب ندارند.

به گزارش مخبران سردار مسعود زاکدیان در گفتگو با یک برنامه رادیویی درباره ساز و کارهای جمع آوری اعتیاد گفت: برنامه جمع آوری مواد مخدر در کشور بی سابقه است. در این دوره مشکلات کاری مشخص شد و اقدامات خوبی برای رفع آنها انجام شد. به خصوص در دوره جدید ستادهای مبارزه با مواد مخدر ، به این موضوع پرداخته شده و مهارتهای خوبی برای حفظ معتادان تهیه و فراهم شده است.

وی اظهار داشت: متأسفانه با شروع بیماری عروق كرونر قلب این ترس وجود داشت كه تعداد معتادان معتاد در این شهرستان به كورو ویروسی آلوده شود. بیماری کرون.

برای این منظور ، این جلسه در اوایل اسفند توسط کمیته مبارزه با مواد مخدر و تحت مسئولیت معاون وزیر بهداشت تشکیل شد و مقرر شد که این مجموعه تشکیل نشود ، همچنین تعداد افراد در مراکز درمانی تشکیل شود. این 16 نفر به دلیل ضعف قانونی موجود تکمیل و آزاد شدند و مشکلاتی را برای این افراد به وجود آورد.

وی افزود: پس از تلاش پلیس و مطالبات مردم در جلسه رهبر ملی مبارزه با کرونا تصویب شد که تجمع این افراد باید دوباره صورت گیرد. با ساز و کار توضیح داده شده توسط وزارت بهداشت ، کمیته درمانی تشکیل شده و دستورالعملهای جدیدی برای جمع آوری و نگهداری این افراد اعلام شده است.

سردار ذاکدیان به مراکز بازداشت شده در نظر گرفته شده برای مراقبت از این افراد اشاره کرد و گفت: براساس تصمیم کمیته درمان ، دو مرکز قرنطینه ایجاد شده است تا معتادان جمع آوری شده پس از بررسی بتوانند به این دو مرکز منتقل شوند. اعتیاد و بیماری عروق بیماری کرونا قلب. ” یک مرکز قرنطینه برای افرادی که اولین علائم تاج و مراکز برای مبتلایان به بیماری عروق بیماری کرونا قلب ندارند.

وی اظهار داشت: پیکر محمد رسول الله در تهران مسئولیت اصلی افرادی را که علائم بیماری دارند را بر عهده گرفته است و مرکز دیگر مسئولیت نگهداری از این افراد را بدون علائم به عهده گرفته است.

با توجه به اقدامات انجام شده ، رئیس پلیس دارایی ناجا گفت: “در روز اول حدود 150 نفر به مرکز ماده 16 سازمان زندانها منتقل شدند و پس از بازرسی در این مرکز نگهداری می شوند.”

سردار ذاکدیان با بیان اینکه این اقدام به طور همزمان در سایر شهرها اعلام شده است ، افزود: “ماساد این کار را انجام داده است و تاکنون حدود 500 نفر جمع شده اند و این اقدام در استانهای دیگر توسعه یافته و نگرانی مردم از آن وجود دارد.” کاهش می یابد

وی افزود: با توجه به آمادگی استانها ، فرمانداران به عنوان روسای شوراهای مبارزه با موادمخدر هر استان وظیفه نظارت بر پرونده ها را بر عهده دارند و پلیس آمادگی حمله به هر نقطه و با هماهنگی را دارد. تمام پروتکل های بهداشتی را دنبال کنید.

وی گفت: “این بسیار مهم است که ما بتوانیم از مهارت هایی که برای این افراد ایجاد شده است محافظت کنیم و اجازه ندهیم که آنها به این چرخه بازگردند.” پس از آزادی این افراد ، باید از ساختارهای مختلفی مانند سازمان بهزیستی و بسیج و کمیته امداد استفاده کنیم. البته ما به موازات پلیس مبارزه با مواد مخدر دفاتر امداد و مشاوره راه اندازی کرده ایم ، اما محدود هستند.

وی اظهار داشت: فقط 600 نفر در کلانتری نگهداری می شوند و اصل نگهداری بر عهده آژانس هایی همچون بهزیستی و سازمان زندان ها و سایر سازمان هایی است که در زمینه نگهداری فعالیت می کنند. همچنین ، کمیته مرکز ماده 16 تحت نظارت سازمان بهزیستی است که سیاست های کلی در مورد این افراد تنظیم و نظارت می شود.

سردار زاچاندیانوس ضمن بیان اینکه حضور این افراد در جامعه مشکل ساز است ، تصریح کرد: این افراد در مناطقی حضور می یابند که از امتیازات کمتری برخوردار باشند و حاشیه نشینی شده و افراد ضعیفی در جامعه در آنجا زندگی می کنند و مستقیماً با مردم ارتباط برقرار می کنند. .

وی افزود: حضور این افراد در بسیاری از مناطق باعث اختلال در ساختارهای اجتماعی این مناطق شده و مشکلات جدی را برای مردم به وجود آورده است و این اصطکاک اجتماعی که در این مناطق وجود دارد مطمئناً باعث ایجاد آلودگی برای افراد سالم در جامعه خواهد شد.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا