حسگری که ویتامین‌های موجود در میوه‌ها و سبزیجات را در لحظه اندازه‌گیری می‌کند

اندازه گیری میزان ویتامین ها در میوه ها و سبزیجات به لطف حسگر زیستی ارزان قیمتی که توسط محققان آلمان، بلژیک و هلند ساخته شده است، به زودی به واقعیت تبدیل خواهد شد.

حسگری که ویتامین‌های موجود در میوه‌ها و سبزیجات را در لحظه اندازه‌گیری می‌کند

اندازه گیری میزان ویتامین ها در میوه ها و سبزیجات به لطف حسگر زیستی ارزان قیمتی که توسط محققان آلمان، بلژیک و هلند ساخته شده است، به زودی به واقعیت تبدیل خواهد شد.

در هلند پروژه اروپایی «غذا غربالگری» (EMR) با هدف حمایت از تولیدکنندگان در زمان تغییرات اقلیمی در حال اجراست.

ابزار کلیدی در این پروژه یک حسگر زیستی است. این حسگر می‌تواند ویتامین‌های موجود در خیار و سایر میوه‌ها و سبزیجات را به‌طور واقعی اندازه‌گیری کند.

این اطلاعات برای کشاورزان و تولیدکنندگان مواد غذایی حیاتی است، زیرا به آنها اجازه می دهد تا متغیرهایی مانند سطح رطوبت گیاه را برای بهبود کیفیت محصولات خود تنظیم کنند.

اندازه گیری میزان ویتامین های موجود در سبزیجات یا میوه ها معمولاً حداقل روزها طول می کشد زیرا نمونه ها باید به آزمایشگاه ارسال شوند، اما با استفاده از این سنسور می توان بلافاصله میزان ویتامین ها را تعیین کرد.

حسگر زیستی ویتامین های رژیم غذایی را از طریق کدگذاری رنگ شناسایی می کند. محققان دانشگاه ماستریخت در حال توسعه یک گیرنده حسگر زیستی هستند که می تواند به طور دقیق میزان ویتامین A را در میوه ها تعیین کند.

هزینه پروژه “غذا غربالگری” (EMR) 1.9 میلیون یورو برآورد شده است که نیمی از آن توسط برنامه “سیاست انسجام” اتحادیه اروپا تامین می شود.

این فناوری جدید به تولیدکنندگان مواد غذایی و همچنین مصرف کنندگان اجازه می دهد تا از کیفیت غذای خود مطلع شوند.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا