حضور ایرانیان در پروژه‌های سرمایه گذاری دومینیکا

حضور ایرانیان در پروژه‌های سرمایه گذاری دومینیکا

دومینیکا کشوری جزیره‌ای است که در دریای کارائیپ واقع شده‌است. این کشور به دلیل طبیعت بکر و دست نخورده‌ای که دارد می‌تواند مکانی زیبا و دل انگیز برای مهاجرت و اقامت باشد.

ایرانیان | سرمایه

امنیت دومینیکا: این کشور که دارای هفتصد و پنجاه کیلومتر مربع وسعت است، کشوری مشترک المنافع به شمار می‌آید که پایتخت آن شهر روسو می‌باشد. در این میان دغدغه بسیاری از افرادی که تمایل به مهاجرت و اقامت در دومینیکا را دارند مسئله امنیت آن است.

این امنیت جنبه‌های مختلفی از جمله اقتصادی و زندگی را شامل می‌شود. در ادامه توضیحات کاملی در رابطه با در اختیار شما قرار می‌دهیم. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت راهنمایی‌های لازم می‌توانید از کارشناسان خبره و خدمات فوق العاده موسسه مهاجرتی شریف تریپ کمک بگیرید.

افرادی که قصد مهاجرت و گرفتن تابعیت دوم را دارند دغدغه‌ها و مسائل بیشماری را پیش روی خود می‌بینند که بایستی از تمامی آن‌ها اطمینان پیدا کنند که خطری آنان را تهدید نخواهد کرد. یکی از بهترین کشورهای ممکن به منظور اخذ تابعیت و پاسپورت دوم می‌باشد.

دلایل بسیاری وجود دارند که از این موضوع حمایت می‌کنند. یکی از مهم‌ترین مسائل امنیت کشور دومینیکا است که بسیار بالا می‌باشد. امروزه در حالی که اغلب کشورهای خاورمیانه درگیر جنگ های مختلف سیاسی و نظامی هستند، دومینیکا در امنیت و صلح کامل به سر می‌برد. به عبارتی دومینیکا کشوری صلح طلب است که از هر گونه تبعیض نژادی، تروریسم، تحریم، جنگ خارجی و داخلی، مشکلات سیاسی و… فارغ است.

به نقل از news.gov.dm کشور دومینیکا از نظر اقتصادی نیز در امنیت کامل به سر می‌برد و در وضعیت بسیار مناسبی قرار دارد. شاید بتوان گفت که یکی از دلایل این امنیت اقتصادی این است که دومینیکا به دلیل جاذبه‌های گردشگری و زیبایی و امنیت فوق العاده‌ای که دارد توانسته‌است سالیانه توجه گردشگران بسیاری را به خود جلب کند. انتخاب دومینیکا به عنوان مقصد گردشگری باعث می‌شود که سرمایه بسیاری از این طریق وارد کشور شود. در کنار این مسئله، دولت دومینیکا، با سیاست متبحرانه خود توانسته‌است از طریق دادن اقامت و پاسپوت دوم به متقاضیان به شیوه سرمایه گذاری، بودجه هنگفتی را وارد اقتصاد کشور کند.

کشور مشترک المنافع دومینیکا با سیاست‌های حرفه‌ای خود شرایط اخذ اقامت و دریافت پاسپورت دوم را برای متقاضیان فراهم آورده است. یکی از این شرایط سرمایه گذاری می‌باشد که طرفداران بسیاری دارد. دلیل طرفداران بیشمار این شیوه سهولت در طی پروسه انجام آن است که بدون نیاز به اقامت فیزیکی، شرط سنی، داشتن مدرک زبان، تجربه تجاری و مدرک تحصیلی صورت می‌گیرد.

به منظور سرمایه‌گذاری در کشور دومینیکا چند روش وجود دارد که افراد با توجه به توانایی‌های خود می‌توانند یکی از آن‌ها را انتخاب نمایند. آن چه که در این جا از اهمیت بسیاری برخوردار است مسئله امنیت اقتصادی این کشور است که افراد بتوانند با خیالی آسوده و اطمینان خاطر فرایند سرمایه‌گذاری خود را طی کنند. یکی از دلایلی که باعث شده افراد بسیاری به شیوه سرمایه گذاری در این کشور را انتخاب کنند نبود مالیات بر درآمد شخص و ارث می‌باشد که یک مزیت بزرگ به شمار می‌رود. همچنین لازم به ذکر است که ارز در این کشور به دلار آمریکا وابسته است.

امنیت کشور دومینیکا در اقتصاد نیز از وضعیت بسیار مناسبی برخوردار بوده‌ است. این کشور از نظر ثبات سیاسی و اقتصادی دارای شاخص 1.07 می‌باشد که طبق قواعد مشخص شده هر چقدر این شاخص به عدد 2.5 نزدیک‌تر باشد دارای ثبات اقتصادی و سیاسی بیشتری است. این کشور از نظر کنترل فساد و نرخ مصادره اموال نیز در وضعیت خوبی قرار دارد و متقاضیان و سرمایه‌گذاران می‌توانند با خیالی بسیار آسوده و اطمینان کامل اقدام به سرمایه‌گذاری در این کشور نمایند.

 یکی از روش‌هایی که دولت دومینیکا به متقاضیان اجازه می‌دهد تا از طریق آن اقدام به اخذ پاسپورت دوم و تابعیت کنند سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مورد تایید این کشور است. به این منظور کشور دومینیکا پروژه‌هایی مانند هتل‌های لوکس و مدرن، اسپا و مجموعه ویلاها را تایید کرده است و ایرانیان متقاضی می‌توانند از طریق سرمایه‌گذاری در چنین پروژه‌هایی پروسه تابعیت خود را تکمیل کنند. لازم به ذکر است که این مبلغ بایستی مقدار مشخصی باشد و طبق آخرین اخبار طلاع رسانی شده افراد ایرانی باید مبلغی در حدود 220 هزار دلار را سرمایه‌گذاری کنند.

برای اخذ از طریق سرمایه‌گذاری روش‌های متنوع و متعددی وجود دارد که افراد می‌توانند با در نظر گرفتن شرایط خود و هدف از اخذ پاسپورت یکی از آن‌ها را انتخاب نمایند. روش اول اهدا کمک مالی یا سرمایه گذاری در صندوق دولتی دومینیکا می‌باشد. در این روش متقاضیان باید مبلغی در حدود 100 هزار دلار را وارد صندوق دولتی این کشور کنند. این سرمایه به طور مستقیم وارد اقتصاد کشور می‌شود و صرف اموری همانند کشاورزی، زیر ساخت‌ها، گردشگری، انرژی تجدید پذیر و… می‌شود. مبلغ بیان شده برای این روش برحسب تعداد اعضای خانواده فرد متقاضی تغییر خواهد کرد. لازم به ذکر است که این روش یک کمک بلاعوض به دولت دومینیکا است و پس از سرمایه گذاری مبلغی به سرمایه گذار عودت داده نمی‌شود.

روش دوم که متقاضیان بسیاری نیز دارد سرمایه‌گذاری از طریق خرید ملک در دومینیکا می‌باشد. فرد متقاضی در این روش باید مبلغی در حدود 200 هزار دلار را صرف خرید ملک کند. نکته مهمی که در اینجا وجود دارد و یک مزیت به شمار می‌رود این است که مبلغ ذکر شده پس از گذشت 5 سال به متقاضی بازگشت داده می‌شود.

 همانطور که مطالعه نمودید کشور مشترک المنافع دومینیکا دارای وضعیت فوق العاده مناسبی به منظور سرمایه‌گذاری و اخذ پاسپورت دوم است. امنیت کشور دومینیکا از جنبه‌های مختلفی باعث شده توجه بسیاری از افراد در سراسر جهان از جمله ایران را به خود جلب کند.

ما در اینجا سعی کردیم اطلاعاتی که پیش از اخذ تابعیت و گرفتن پاسپورت دوم دومینیکا به آن احتیاج دارید را در اختیار شما قرار دهیم تا بتوانید پروسه گرفتن پاسورت دوم را راحت‌تر طی کنید. همچنین ممکن است برای انجام فرایندهای لازم در این زمینه نیازمند راهنمایی‌های بیشتر باشید که در این جا توصیه می کنیم از خدمات بی نظیر که توانسته است با سابقه درخشان چندین ساله به افراد بسیاری در این زمینه یاری برساند کمک بگیرید

منبع : travel.gc.ca

دکمه بازگشت به بالا