در اتحادیه آسانسور و پله برقی کمیتههایی نظیر آموزشی و فنی، ارزشیابی، هنری، طرح و برنامه، کنترل و نظارت، حل اختلاف و… نیز ایجاد شده است. البته به منظور افزایش کیفیت، این همکاری با سایر نهادها و سازمانهای مربوطه همچون صنایع معدن و کشاورزی، اتاق بازرگانی، کنترل کیفیت، وزارت صمت و… نیز انجام میگیرد. تمامی این اقدامات به منظور ارزیابی میزان کیفیت قطعات، و تولید نهایی آسانسور بر طبق استانداردهای مشخص انجام میشود. در این مقاله قصد داریم در مورد سندیکای آسانسور و وظایف آن برایتان توضیح دهیم پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
سندیکا آسانسور و پله برقی چه اهدافی را دنبال می کند؟
سندیکای آسانسور هم در جهت حمایت از تولیدات داخل و افزایش سطح کیفیت آنها و هم در جهت ارتقا دانش فنی و دستیابی راحت تر به تکنلوژی های روز دنیا قدم بر می دارد. لازم است کلیه مراحل تولید، مونتاژ و عرضه انواع ، مطابق با آخرین استانداردهای روز دنیا پیش رود. البته لازم است نصب و راه اندازی و همچنین نیز با بیشترین کیفیت انجام گیرد. هدف دیگر این اتحادیه، سازماندهی جذب افراد حقیقی و حقوقی واجد شرایط برای به عضویت درآمدن در سندیکای آسانسور و پله برقی است. تا کلیه منافع به حق اعضا، تولیدکنندگان و شرکتها در جهت قوانین و مصلحت کشور تامین گردد. از طرفی در اتحادیه آسانسور سعی میشود کیفیت محصولات تولیدی و قطعات تولید شده در داخل افزایش یابد تا صادرات قطعات آسانسور و همچنین پله برقی به سایر کشورها مخصوصا کشورهای همسایه بیش از قبل شود. با توجه به اهمیت بالایی که به روز بودن اطلاعات و دانش در این صنعت دارد، همواره در برگزاری سمینارهای آموزشی، تحقیقاتی، علمی و صنعتی تلاش میشود. همچنین حضور در نمایشگاههای خارجی و برگزاری نمایشگاههای متعدد داخلی در جهت افزایش اعتبار سندیکا در مجامع مختلف نیز صورت میگیرد.
یکی دیگر از اهداف این اتحادیه حمایت از تولیدات ساخت داخل با تلاش برای ارتقاء کیفیت محصولات داخلی، همچنین ارائه برنامه های لازم به منظور ارتقاء دانش فنی و دستیابی به تکنولوژی آسانسورهای پیشرفته است. همچنین برای ایجاد بانک اطلاعاتی در زمینههای مرتبط با اهداف و وظایف سندیکا و اطلاع رسانی از طریق ایجاد شبکههای اطلاع رسانی و نشر کتب، مجلات و بروشورهای تخصصی تلاش میشود.
سندیکای آسانسور چه وظایفی بر عهده دارد؟
– بررسی صلاحیت شرکتها و بررسی درخواست آنها جهت عضویت در سندیکا.
– بررسی اولیه پرونده مربوط به شرکتهای متقاضی سندیکا، جهت صدور پروانه و مجوز مونتاژ و طراحی آسانسور.
– بررسی کلیه مدارک مربوط به متقاضیان عضویت در سندیکا آسانسور به منظور تطابق با احکام در نظر گرفته شده در اساسنامه و آیین نامه، به علاوه کلیه مدارک با مصوبات جلسات هیئت مدیره نیز تطابق داده میشود.
– رسیدگی و بررسی و پیگیری درخواست درخواست کنندگان دریافت پروانه و مجوز طراحی و مونتاژ آسانسور با دستورالعملهایی که از سمت وزارت صنایع و معادن صادر شده است.
– پیگیری و انجام کلیه امور محوله که از سمت هیئت مدیره در اتحادیه آسانسور و پله برقی، ارسال میشود.
– ارجاع کلیه پروندهها جهت اظهارنظر و اتخاذ تصمیم نهایی، توسط هیئت مدیره منطبق با موازین مقرر شده است.
جزئیات بیشتر در مورد سندیکا آسانسور
یکی از شایع ترین مواردی که در تمامی حرفهها و مشاغل وجود دارد، اختلافاتی است که میان اعضا و یا دیگر اشخاص حقیقی و حقوقی ممکن است به دلایل مختلف به وجود آید. یکی از وظایف اتحادیه آسانسور حل این گونه اختلافات و خاتمه دادن به آن است. به علاوه تشکیل و ایجاد کمیتههای بازرسی و تخصصی برای اطمینان از رعایت کلیه استانداردهای ایمنی و اصولی در تمامی مراحل تولید و ساخت و راه اندازی .
راه اندازی دفاتر در داخل و خارج از کشور در جهت پیشبرد اهداف سندیکای آسانسور، راه اندازی و تاسیس خانه آسانسور ایران، پیگیری و به ثمر رساندن فعالیتهایی که در زمینههای مختلف اقتصادی و فرهنگی و علمی و تحقیقاتی در داخل و خارج از کشور انجام میگیرد، تشویق برای تشکیل تشکلهای صنفی به صورت کنسرسیوم در زمینه پروژههای عظیم داخلی و در سطح بین المللی، تاسیس شرکتهای تعاونی به منظور جذب سرمایه و خدمترسانی به اعضا در زمینه طراحی و تولید و ساخت، ایجاد محیطی سالم و پویا و رقابتی برای ایجاد فرصتهایی برای ورود افراد به بازار کار، نیز از سایر اهداف این اتحادیه است.
جمع بندی
در این مقاله با اتحادیه آسانسور و پله برقی آشنا شدیم و در مورد شرح وظایفی که برای سندیکای آسانسور بیان شده است، مطلع شدیم. به طور کلی میتوان گفت اتحادیه آسانسور با هدف ساماندهی صنعت آسانسور و برنامه ریزی در جهت آموزش و گسترش کیفی و هر چه بهتر شدن شرکتهای آسانسوری و تولیدکنندگان در سال 1378 تاسیس شد که اکنون بیش از 1000 شرکت در تهران و شهرستانها عضو آن هستند.
عضویت شرکتهای آسانسوری در این اتحادیه، نقشی تعیین کننده در کیفیت محصولات و خدمات آن شرکت دارد. در واقع میتوان میزان کیفیت محصولات و سابقه یک کارخانه و گروه صنعتی آسانسور را از همین روش تشخیص داد. سندیکای آسانسور شعب مختلفی در مراکز استانهای ایران دارد و با سازمان ملی استاندارد، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی، وزارت نفت، معدن و تجارت همکاری تنگاتنگی دارد. این همکاری در جهت صدور پروانه های طراحی و مونتاژ و نظارت بر کیفیت و ساخت آسانسور و پله برقی و قطعات آن است.
برای ورود به دنیای آسانسور و افزایش آگاهی در زمینه آسانسور و نحوه نصب و سرویس و سایر موارد مرتبط، از طریق دانشنامه کلمان، مهارت و دانش خود را ببرید و هر چه سریعتر وارد بازارسندیکای آسانسور چیست و شرح وظایف آن
سندیکای صنایع آسانسور و پله برقی ایران با هدف ساماندهی صنعت آسانسور و برنامه ریزی در جهت آموزش و گسترش کیفی و هر چه بهتر شدن شرکت های آسانسوری و تولید کنندگان در سال ۱۳۷۸ تاسیس شد و اکنون با عضویت بیش از ۱۰۰۰ شرکت در تهران و شهرستان ها و ایجاد کمیته های ارزشیابی، فنی، آموزش، طرح وبرنامه، فرهنگی، کنترل و نظارت و حل اختلاف و با ایجاد شعب مختلف در اکثر مراکز استان ها و همکاری با ۲ دانشگاه آموزش علمی آسانسور و همکاری و ارتباط نزدیک با سازمان ملی استاندارد و ادارات کل آن،اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و وزارت صنعت، معدن و تجارت در صدور پروانه های طراحی و مونتاژ و کنترل کیفی و نظارت بر ساخت و تولید آسانسور و قطعات آن خدمات ارزنده ای را به اعضاء و خریداران و مصرف کنندگان و در کل به صنف آسانسور ارائه نموده است .
– تلاش در جهت تعیین و اجرای استاندارد ملی برای کلیه مراحل فروش، طراحی، ساخت و تولید آسانسور و پله برقی و انواع قطعات آن و نیز نصب و راه اندازی، تعمیر و نگهداری و بهره برداری آسانسور و پله برقی.
– کوشش در سازماندهی برای جذب افراد حقیقی و حقوقی که جهت عضویت در سندیکا واجد صلاحیت می باشند و تلاش گروهی در جهت تأمین منافع به حق و سالم اعضاء در راستای منافع ملی کشور.
– تلاش در جهت دستیابی به آخرین استانداردهای بین المللی برای کلیه دست اندرکاران صنعت آسانسور و پله برقی در ایران.
– حمایت از تولیدات ساخت داخل با تلاش برای ارتقاء کیفیت محصولات داخلی، همچنین ارائه برنامه های لازم به منظور ارتقاء دانش فنی و دستیابی به تکنولوژی آسانسورهای پیشرفته.
– ایجاد هماهنگی با کلیه دستگاههای اجرایی و قانونی دست اندرکار درصنعت ساختمان وابنیه به منظور استفاده از آسانسور و پله برقی استاندارد.
– فعالیت در زمینه صادرنمودن آسانسور و پله برقی و خدمات مربوط به آن به خارج از کشور خصوصاً کشورهای همجوار.
– ایجاد کمیتههای تخصصی بازرسی کننده داخلی برای حصول اطمینان از رعایت اصول ایمنی و استاندارد جهت کلیه مراحل مربوط به فعالیت های صنعت آسانسور و پله برقی (کنترل عملکرد اعضاء) با انگیزه تشریک مساعی با شرکت های مستقل بازرسی در چارچوب قانون.
– تشکیل مراکز آموزشی و تحقیقات علمی و صنعتی، برگزاری سمینارهای تخصصی و همچنین حضور در سمینارهای مختلف جهانی و ترجمه وتألیف مقالات علمی و صنعتی مرتبط با صنعت آسانسور و پله برقی.
– تلاش در جهت بالا بردن اعتبار و حیثیت سندیکا از طریق سازماندهی و ایجاد روابط مناسب بین اعضاء.
– تشکیل و حضور در نمایشگاه های داخلی و خارجی مربوط به صنعت آسانسور و پله برقی.
– تشکیل مرکز یا مراکزی در داخل و خارج از کشور به منظور فعالیت در جهت اهداف عالیه سندیکا مانند تأسیس خانه آسانسور و پله برقی.
– انجام هر نوع فعالیت اداری، فرهنگی، علمی، صنعتی، اقتصادی، بازرگانی، تحقیقاتی و… در داخل و خارج از کشور که در جهت اهداف عالیه سندیکا باشد.
– تلاش در جهت داوری و حکمیت در حل و فصل اختلافات حقوقی مابین اعضاء و نیز میان اعضاء و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی.
– تشکیل شرکت های تعاونی به منظور جذب، سرمایه و ارائه خدمات به اعضاء در زمینه فعالیت های ساخت و تولید ، طراحی و مهندسی ، صادرات و واردات.
– تشویق و ترغیب اعضاء ، به تشکل های صنعتی به صورت کنسرسیوم در ارتباط با انجام پروژه های بزرگ ملی و بین المللی.
– ایجاد بانک اطلاعاتی در زمینه های مرتبط با اهداف و وظایف سندیکا و اطلاع رسانی از طریق ایجاد شبکه اطلاع رسانی و نشر کتب، مجلات و بروشورهای تخصصی.
– تلاش برای ایجاد فضای مناسب جهت رقابت سالم و منصفانه و ایجاد فرصتهای مناسب برای کلیه اعضاء جهت ورود به بازارها.
شرح وظایف سندیکای آسانسور :
۱- طرح و بررسی اولیه پرونده متقاضیان صدور پروانه طراحی و مونتاژ.
۲- طرح و بررسی درخواست عضویت در سندیکا .
۳- رسیدگی و مطابقت شرایط احراز متقاضیان پروانه طراحی و مونتاژ با دستور العمل صادر وزارت صنایع و معادن.
۴- بررسی و مطابقت شرایط عضویت با احکام مذکور در اساسنامه و آئین نامه ها و مصوبات هیئت مدیره .
۵- اظهار نظر و ارجاع پرونده های تکمیلی جهت اتخاذ تصمیم نهایی توسط هیئت مدیره منطبق با موازین مقرر .
۶- انجام امور ارجاعی از طرف هیئت مدیره .
امروز استفاده از منحصر به قشر خاصی نیست بلكه یك امـر همــگانــی اســت. لــذا توجه به رعایت مسائل ایمنی، امــری الــزامــی اسـت و در ایــن خصــوص سندیكای فوق آمادگی ارائه آموزشهای لازم به تمام اقشار جامعه را دارد.
با توجه به اینكه تعداد زیادی از آسانسورهایی كه امروز مورد استفاده قرار میگیرند مربوط به گذشته و بعضاً دهها سال قبل میباشند، لذا جهت جلوگیری از اتفاقات ناگوار، مسئولین امر و متصدیان مـربــوطــه لــازم است جهــت بازسازی اینگونه آسانســورها، هــر چه سریعتر اقدام نمایند تا بهره برداران از آسانسور با اطمینـان بـیشتــر از آن استفاده نمایند.
در امور خرید و ی خود سعی شود از متخصصین و افراد با تجربه و با صلاحیت استفاده شود و در این خصوص از سندیكا اطلاعات لازم اخذ شود.
سندیكای صنایع آسانسور و پله برقی ایران مرجعی اسـت جــهت حل مشكلــات كارفرمــایان و استفاده كنندگان و شركتهای عضو لذا ارتباط مستـمر بـا سندیكا میتواند موجب ارتقاء این صنعت و رفاه بیش از پیش شما باشد.
نام و هویت ثبتی و قانونی:
نام: سندیکای صنایع آسانسورو پله برقی ایران و خدمات وابسته که در این تارنما به اختصار “سندیکا” نامیده میشود .
هویت ثبتی و قانونی: به استناد بند ک ماده ( ۵ ) قانون اتاق بازرگانی و صنایع و معادن جمهوری اسلامی ایران و با عنایت به صورتجلسه مورخ ۱۳۷۷/۱۱/۰۵ مجمع عمومی موسسین سندیکای صنایع آسانسور و پله برقی ایران و صورتجلسه مورخ ۱۳۷۷/۱۱/۱۰ هیئت مدیره انجمن مذکور ، سندیکای صنایع آسانسور و پله برقی ایران تحت شماره ۱۳۵ به تاریخ ۱۳۷۸/۰۱/۲۱ در این اتاق تشکیل وبه ثبت رسید ( آگهی شماره ۲۷۳۸-۱۰ مورخ ۱۳۷۸/۰۲/۰۴ مندرج در روزنامه رسمی کشور )
موضوع فعالیت:
ساماندهی و قانونمندی در امور حرفهای و تخصصی مربوط به آسانسور و پله برقی درایران و به منظور ایجاد هماهنگی در فعالیت طراحان ، سازندگان ، تولیدکنندگان ، فن آوران و فروشندگان طراحی و مونتاژ آسانسور و پله برقی و فعالین خدمات وابسته به آن و برای تمرکز امور فنی و مهندسی و برخورداری از سیاستگذاری مناسب و واحد جهت مقاصد تولیدی و تجارتی و خدماتی در زمینه فوق و نیز به منظور تأمین حقوق و منافع اشخاص حقیقی یا حقوقی که موضوع فعالیت و اشتغال آنها در امور مذکور باشد ، سندیکای صنایع آسانسور و پله برقی ایران و خدمات وابسته به آن طبق مبانی ذیل تشکیل میگردد .
حوزه فعالیت:
حوزه فعالیت سندیکا در سراسر ایران است و میتواند پس از تصویب هیأت مدیره و تأیید اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در مراکز استانها شعبه و در شهرستانها عندالزوم نمایندگی دایر نماید . شرایط تشکیل شعب و نمایندگیها می بایست مطابق با آئیننامههای اجرایی اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران باشد.
اهداف:
- تلاش درجهت تعیین و اجرای استاندارد ملی برای کلیه مراحل فروش ، طراحی ، ساخت و تولید آسانسور وپله برقی و انواع قطعات آن و نیز نصب و راه اندازی ، تعمیر و نگهداری و بهره برداری آسانسور و پله برقی .
- کوشش در سازماندهی برای جذب افراد حقیقی و حقوقی که جهت عضویت در سندیکا واجد صلاحیت می باشند و تلاش گروهی در جهت تأمین منافع به حق و سالم اعضاء در راستای منافع ملی کشور .
- تلاش در جهت دستیابی به آخرین استانداردهای بین المللی برای کلیه دست اندرکاران صنعت آسانسور و پله برقی در ایران .
- حمایت از تولیدات ساخت داخل با تلاش برای ارتقاء کیفیت محصولات داخلی ، همچنین ارائه برنامه های لازم به منظور ارتقاء دانش فنی و دستیابی به تکنولوژی آسانسورهای پیشرفته .
- ایجاد هماهنگی با کلیه دستگاههای اجرایی و قانونی دست اندرکار درصنعت ساختمان وابنیه به منظور استفاده ازآسانسور و پله برقی استاندارد .
- فعالیت در زمینه صادرنمودن آسانسور و پله برقی و خدمات مربوط به آن به خارج از کشور خصوصاً کشورهای همجوار .
- ایجاد کمیتههای تخصصی بازرسی کننده داخلی برای حصول اطمینان از رعایت اصول ایمنی و استاندارد جهت کلیه مراحل مربوط به فعالیت¬های صنعت آسانسور و پله برقی (کنترل عملکرد اعضاء) با انگیزه تشریک مساعی با شرکت¬های مستقل بازرسی در چارچوب قانون .
- تشکیل مراکز آموزشی و تحقیقات علمی و صنعتی ، برگزاری سمینارهای تخصصی و همچنین حضور در سمینارهای مختلف جهانی و ترجمه وتألیف مقالات علمی و صنعتی مرتبط با صنعت آسانسور و پله برقی .
- تلاش در جهت بالا بردن اعتبار و حیثیت سندیکا از طریق سازماندهی و ایجاد روابط مناسب بین اعضاء .
- تشکیل و حضور در نمایشگاه های داخلی و خارجی مربوط به صنعت آسانسور و پله برقی .
- تشکیل مرکز یا مراکزی در داخل و خارج از کشور به منظور فعالیت در جهت اهداف عالیه سندیکا مانند تأسیس خانه آسانسور و پله برقی .
- انجام هر نوع فعالیت اداری ، فرهنگی ، علمی ، صنعتی ، اقتصادی، بازرگانی ، تحقیقاتی و … در داخل و خارج از کشور که در جهت اهداف عالیه سندیکا باشد .
- تلاش در جهت داوری و حکمیت در حل و فصل اختلافات حقوقی مابین اعضاء و نیز میان اعضاء و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی .
- تشکیل شرکت های تعاونی به منظور جذب ، سرمایه و ارائه خدمات به اعضاء در زمینه فعالیت های ساخت و تولید ، طراحی و مهندسی ، صادرات و واردات .
- تشویق و ترغیب اعضاء ، به تشکل های صنعتی به صورت کنسرسیوم در ارتباط با انجام پروژه های بزرگ ملی و بین المللی .
- ایجاد بانک اطلاعاتی در زمینه های مرتبط با اهداف و وظایف سندیکا و اطلاع رسانی از طریق ایجاد شبکه اطلاع رسانی و نشر کتب ، مجلات و بروشورهای تخصصی .
- تلاش برای ایجاد فضای مناسب جهت رقابت سالم و منصفانه و ایجاد فرصتهای مناسب برای کلیه اعضاء جهت ورود به بازارها .
کار این حرفه شوید. جهت ورود به بخش مقالات سایت کلمان کلیک کنید. چنانچه تعمیرکار و نصاب آسانسور هستید از بخش مقالات به روز این بخش را از دست ندهید.
( بازرگانی بزرگ کلمان، فعال در زمینه (
سندیکای آسانسور و پله برقی ایران با هدف برنامه ریزی و البته سازماندهی این صنعت در سال 1378 تاسیس شد. این اتحادیه جهت افزایش کیفیت و حدمات، و همچنین به منظور آموزش شرکت های آسانسوری آغاز به کار کرد. هم اکنون این سازمان دارای بیش از 1000 عضو از شرکت های مختلف در سطح کشور می باشد. همچنین در اتحادیه آسانسور و پله برقی، با ایجاد کمیته های ارزشیابی، آموزشی و فنی، فرهنگی، کنترل و نظارت، طرح و برنامه، حل اختلاف و… تشکیل شده است. که در هر مرکز استان با همکاری 2 دانشگاه علمی آسانسور و همچنین همراهی نزدیک و موازی با سازمان استاندارد برنامه های برنامه ریزی شده را اجرا می کنند.
همواره مراکز استان به منظور پیشبرد راهبردی و افزایش کیفیت، در کنار سازمان استاندارد، همکاری مناسبی با سایر سازمان ها و نهادهای مربوطه دارد. از جمله می توان به اتاق بازرگانی، صنایع معدن و کشاورزی، وزارت صمت در زمینه صدور پروانه طراحی و مونتاژ و همچنین کنترل کیفیت و… که در نهایت میزان کیفیت قطعات، و تولید نهایی آسانسور بر طبق استانداردهای مختلفی ارزیابی و عرضه می شود. به همین منظور هم در سالیان گذشته این صنعت در کشور پیشرفت چشمگیری داشته و محصولات بسیار با کیفیتی روانه بازار می شود. در ادامه به منظور آشنایی بیشتر با این سندیکا، به شرح وظایف و اهداف آن خواهیم پرداخت. تا شناخت بیشتری نسبت به وظایف آن و البته اهمیت تشکیل و تداوم این اتحادیه بیشتر می پردازیم.
وظایف مهم سندیکای آسانسور
امروزه در اکثر ساختمان های چند طبقه و مخصوصا نوساز از آسانسور استفاده می شود. حتی در بسیاری از موارد، ساختمان های قدیمی تر نیز با دریافت مجوزهای لازم نسبت به راه اندازی آسانسور اقدام کرده اند. چرا که این وسیله به نوعی تبدیل به یکی از الزامات جامعه شده، تا تمامی اقشار با آرامش و دسترسی راحت تر به طبقات مختلف یک ساختمان داشته باشند. از همین رو استفاده از انواع مکانیزم ها، انواع و کابین، و به صورت کلی طراحی و مکانیزم مختلفی برای آن به وجود آمده است. تا در کنار افزایش تولیدات، تنوع آن نیز بسیار زیاد باشد. اما در بحث سندیکای آسانسور که وظیفه ساماندهی این خدمات و نوع کیفیت آن ها را بررسی می کند، برخی وظایف تعیین شده است. که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.
- بررسی درخواست شرکت ها به منظور عضویت در سندیکا
- بررسی اولیه پرونده درخواست کنندگان و متقاضیان، به منظور صدور پروانه و مجوز مونتاژ و طرحی آسانسور
- بررسی تمامی مدارک و مطابقت های جهت عضویت با احکام در نظر گرفته شده در اساسنامه و آیین نامه، همچنین تطابق با مصوبات جلسات هیئت مدیره
- بررسی و رسیدگی به درخواست متقاضیان دریافت پروانه و مجوز طراحی و مونتاژ با دستورالعمل های صادره از سمت وزارت صنایع و معادن
- انجام تمامی کارها و محوله های ارسالی از سمت هیئت مدیره در اتحادیه آسانسور و پله برقی
- ارجاع پرونده ها به منظور اظهارنظر و اتخاذ تصمیم نهایی، به وسیله هیئت مدیره منطبق با موازین مقرر شده
مهم ترین اهداف سندیکا پله برقی و آسانسور
از مهم ترین این وظایف و اهداف می توان به حمایت از تولیدات داخل کشور، و تلاش جهت افزایش کیفیت تولیدات اشاره کرد. همچنین ارائه برنامه های لازم جهت اتقا دانش فنی و دستیابی راحت تر به تکنولوژی های روز دنیا در این راستا می باشد. فراهم کردن مقدمات جهت دستیابی به آخرین استانداردهای روز دنیا، و اجرای صحیح این موارد در زمان کلیه مراحل تولید و مونتاژ و عرضه انواع محصولات، و همچنین رعایت موارد اصولی و ضروری در زمان راه اندازی و نصب، سرویس آسانسور و نگهداری آسانسورها با بهترین کیفیت. از دیگر اهداف می توان به سازماندهی جذب افراد حقیقی و حقوقی واجد شرایط به عضویت سندیکای آسانسور و تلاش جهت تامین منافع به حق اعضا، همه شرکت ها و تولیدکنندگان در راستانی قوانین کشور و مصلحت جامعه.
همکاری با همه دستگاه های قانونی و اجرایی در صنعت ساختمان به دلیل همخوانی مناسب تجهیزات آسانسور با متریال و نقشه های طراحی شده برای ساختمان. همچنین تلاش جهت افزایش کیفیت بخش ها و قسمت های تولیدی مختلف همانند بخش و یا سایر قسمت ها، به منظور انجام صادرات تمامی قطعات آسانسوری و پله برقی مخصوصا به کشورهای همسایه و نزدیک. برگزاری سمینارهای آموزشی، علمی، تحقیقاتی و صنعتی و همچنین حضور در سمینارهای تخصصی جهانی مرتبط با صنععت آسانسور پله برقی جهت افزایش دانش روز این صنعت. همچنین برگزاری نمایشگاه های داخلی و خارجی و تلاش جهت افزایش اعتبار سندیکا در مجامع مختلف از دیگر اهداف این تشکیلات می باشد.
سایر ویژگی ها و دلایل راه اندازی اتحادیه آسانسور
از دیگر اهدافی که در اتحادیه آسانسور جهت بهبود کیفیت صنعت آسانسوری و پله برقی کشور داشته، می توان به تلاش جهت داوری و حکمیت در حل و فصل اختلافات اشاره کرد. اختلافات حقوقی که میان اعضا و یا دیگر اشخاص حقیقی و حقوقی به دلایل مختلف به وجود می آید. همچنین تشکیل کمیته های تخصصی و بازرسی به منظور اطمینان از رعایت تمامی ااستانداردهای اصولی و ایمنی، در کلیه مراحل ساخت و راه اندازی. همچنین تلاش جهت تشکیل دفتر مرکزی در داخل و خارج از کشور، جهت پیشبرد بهتر اهداف سندیکای آسانسور و همچنین تاسیس خانه آسانسور و پله برقی ایران در این بخش ها. که از جمله مهم ترین اهداف این اتحادیه بوده و تلاش می شود تا افراد و شرکت ها به سمت این اهداف سو داده شده و حرکت کنند.
تشویق اعضا به ایجاد تشکل های صنفی به شکل کنسرسیوم در ارتباط با انجام پروژه های عظیم داخلی و بین المللی. همچنین به ثمر رساندن فعالیت های مختلف فرهنگی، اقتصادی، تحقیقاتی، علمی و… در داخل و خارج از کشور. به همراه تشکیل شرکت های تعاونی جهت جذب سرمایه و ارائه خدمات به کلیه اعضا، در زمینه ساخت و تولید و همچنین طراحی و در حوزه صادرات و واردات. همچنین از دیگر وظایف این سندیکا می توان به ایجاد یک محیط سالم و رقابتی به منظور ایجاد فرصت های مختلف برای تمامی اعضا جهت ورود به بازار در این حوزه اشاره کرد. که تمامی این موارد باید با دقت و با برنامه ریزی و به شکلی مدون تهیه و اجرا شود. که لازم است تا تمامی اعضا برای رسیدن به اهداف ذکر شده تلاش کرده و هماهنگ باشند.
شرکت های عضو اتحادیه رسمی آسانسور
همان طور که تا به اینجا با مبحث سندیکا و اتحادیه آسانسور آشنا، دلایل و اهمیت عضویت در این مجامعی بسیار مهم است. در واقع حتی عضویت در چنین اتحادیه هایی می تواند نقش تعیین کننده در کیفیت یک شرکت آسانسوری داشته باشد. تا جایی که حتی می توان یکی از مهم ترین دلایل شناخت کیفیت و سابقه یک کارخانه یا گروه صنعتی آسانسوری را بدین شکل تشخیص داد. از همین رو با توجه به اینکه همواره آشنایی از آخرین استانداردها و بروزرسانی ها برای کارخانه گروه صنعتی مگا بسیار حائز اهمیت است، عضویت در سندیکای آسانسوری کشور نیز از جمله مواردی است که برای این کارخانه از اهمیت زیادی برخوردار است. چرا که همواره در تلاش است تا مطابق با استانداردها و قوانین، محصولات با کیفیتی را روانه بازار کند.
از همین رو گروه صنعتی مگا نه تنها در این انجمن، بلکه به عنوان عضو رسمی انجمن صنفی تولیدکنندگان قطعات آسانسور و پلهبرقی ایران و همچنین با عضویت در اتحادیه کشوری این حوزه یکی از شرکت های ممتاز در سطح کشور شناخته می شود. به همین خاطر نیز علاوه بر تولید کابین های با کیفیت و مطابق با استانداردهای روز، بهترین و با کیفیت و مکانیزم ها را نیز عرضه می کند. چرا که همواره برای این کارخانه کیفیت و رضایت مندی مشتریان از درجه اهمیت بالایی برخوردار بوده و تلاش می شود تا حداکثر رضایت افراد جلب شود.
قطعات اورجینال و افزایش ایمنی مسافران
تا به اینجا به ویژگی های سندیکای آسانسور و البته دستاوردهای آن اشاره کردیم. اما آنچه حائز اهمیت است تلاش این سازمان برای افزایش کیفیت آسانسور و در نتیجه حفظ سلامت و افزایش رفاه برای مصرف کنندگان می باشد. به همین خاطر نیز به خودی خود با نطارت اتحادیه آسانسور شاهد افزایش قطعات اورجینال و بهبود سطح کیفی کارها خواهیم بد. چرا که در برخی موارد در این زمینه به طور مثال در تامین مکانیزم های درب، مانند مکانیزم و یا دیگر مکانیزم مطرح در این بخش که دارای استانداردهای جهانی بوده و همانند مدل سلکوم جزو برند های مطرح به حساب می آید، یعنی مکانیزم شاهد برخی کالاهای تقلبی بوده ایم. که با کمک این سندیکا و بهبود کیفیت کارخانه، شاهد قطعات اصلی آن در بازار هستیم.
در واقع همان طور که پیش تر نیز اشاره کردیم، کارخانه صنعتی مگا، علاوه بر طراحی و تولید کابین های آسانسوری، تامین کننده مکانیزم های اصلی درب های آسانسور نیز می باشد. و نمونه های سلکوم و فرماتور به صورت اورجینال و با کیفیت روز دنیا از کشورهای چین و اسپانیا به کشور وارد می شوند. تا کیفیت درب ها نیز همانند سایر بخش ها از استانداردهای لازم برخوردار باشد.