معاون نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها در گفتوگو با آنا:
معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی رهبر در دانشگاهها گفت: با پاسخ به سوالات ذهنی دانشجویان میتوانیم آنها را برای مشارکت در بحث انتخابات تشویق کنیم.
حجت الاسلام مهدی فاطمی پور، معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها در گفتوگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره اهمیت مشارکت دانشجویان در بحث انتخابات مجلس ۱۴۰۲ اظهار کرد: دانشگاه باید با ایجاد فضای پرشور و گفتمان سازی و بازتاب موثر نقش موثر و بی دلیلی برای مشارکت دانشجویان در عرصه انتخابات مجلس ۱۴۰۲ داشته باشند.
وی افزود: پاسخ دهی به سوالات ذهنی دانشجویان از قبیل نقش یک رای بنده در انتخابات چه تاثیری دارد؟ باعث ترغیب دانشجویان برای رای دهی در انتخابات مجلس و مهم جلوه کردن شخص دارد، این موضوعات در جلسات، سخنرانی ها، مناظرات داخل دانشگاه ها، میزگردها، آزاد اندیشی ها، تریبونهای آزاد و … باعث تشویق بیشتر دانشجو برای مشارکت در بحث انتخابات دارد.
حجت الاسلام فاطمی در پاسخ به این سوال که چگونه میتوانیم دیدگاه منفی برخی از جوانان امروزی به نظام جمهوری اسلامی ایران را از میان برداریم؟، اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران به جهت فرهنگی و دینی و اعتقادی بودن انقلاب اسلامی نسبت به سایر انقلابهای دنیا حرف جدیدی برای گفتن دارد که اداره جامعه از سوی دین را توصیه میکند، اما جریانهای مختلف با این مسئله مخالفت میکنند و تبلیغ منفی و شبهه پراکندن جهت تخریب و بی عدالتی انقلاب اسلامی در داخل کشور و خارج از ایران پیش میبرند.
معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها ادامه داد: برای مقابله با ظلم ستیزی علیه انقلاب اسلامی باید با راهکارهای علمی و مناسب گام برداشت، در ابتدا به سوالات آنها پاسخ داد و سپس از آنها سوالاتی پرسید، مثلا اگر موج منفی نسبت به زن ستیزی در ایران وجود دارد باید از غرب سوال کرد که شما چگونه با زن برخورد میکنید و چه نگاهی به خانم دارید؟ چه کسانی بر تعداد اعدامهای شما نظارت دارند، یعنی همانگونه که طرف مقابل حمله میکند، ما هم در برابر او حمله داشته باشیم.
حجت الاسلام فاطمی پور گفت: اگر جوان امروزی در داخل کشور شبهه به انقلاب اسلامی و پاسخ گویی انقلاب را رویت کند و نقاط ضعف و قدرت را شاهد باشد، میتواند نقاط منفی غرب را هم ببیند و سپس عاقلانه رفتار کند در این زمینه باید تبیین گری و روشنگری را جهت تغییر شرایط بکار برد، البته باید از هنر، زبان رسانه و زبان شبکه در این زمینه استفاده کرد و در موقعیتهای مختلف حضور داشت و با زبان و بیان برای هر نسلی سخن گفت و ذهنیتها را اصلاح کرد.