معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد از تولید محصولاتی که برای اولین بار در کشور تولید می شود حمایت می شود و این حمایت تا زمانی که تولید آن محصول برای اولین بار در نظر گرفته شود ادامه خواهد داشت.
به گزارش مخبرانسورنا ستاری در مراسم امضای تفاهم نامه با بانک سپه، حمایت از احداث بار اول و اجرای قانون بهره وری دانش بنیان را از اولویت های اصلی پیشبرد اقتصاد دانش بنیان و خلاق دانست. و افزود: بر اساس اطلاعیه امسال و در نتیجه تلاش جدی و پیگیری مستمر، قانون بهره وری دانش بنیان برای ایجاد روند جدیدی در اقتصاد، فرهنگ کسب و کار و تحولات جدید در مسیر جامعه بشری ابلاغ شد. سرمایه، پایتخت. این قانون به روز شده و مترقی حاصل تحقیقات معاونت علمی و فناوری دانشگاه در مدت 3 سال با گفت و گو و تلاش سازنده شورای اسلامی است.
وی گفت و ادامه داد که قانون جهش تولید دانش بنیان فرصت ها و قابلیت های بسیاری را برای شکوفایی و توسعه شرکت های دانش بنیان و خلاق ایجاد می کند و ادامه داد: در این قانون تامین سرمایه و حمایت مالی از دانش بنیان و خلاق است. شرکتها با کمک این قانون، فعالان اکوسیستم فناوری و نوآوری میتوانند از حمایت مالی موسسات مالی مانند بانکها بهرهمند شوند.
ستاری ایجاد برج های فناوری و نوآوری در مناطق شهری را محور اصلی این تفاهم نامه عنوان کرد و یادآور شد: از تولید محصولاتی که برای اولین بار در کشور تولید می شود حمایت می کنیم و این حمایت تا تولید مدنظر است. آن محصول برای اولین بار در نظر گرفته می شود، ادامه می دهد. اما توسعه تولیدات اولین بار بدون نیاز به واردات مستلزم حمایت و پشتیبانی همه ابزارها است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تاکید کرد: تولید دانش بنیان محصول دانش بنیان که برای اولین بار در کشور تولید می شود، برابر قانون و با تصویب کارگروه، معادل داخلی ندارد. نظارت بر شورای راهبری فناوری ها و محصولات دانش بنیان که نماینده ای از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تشکیل می شود. نماینده وزارت صنعت، معدن و تجارت و نماینده دستگاه اجرایی متقاضی الزامی به برگزاری مناقصه ندارند و معاملات موضوع این ماده موسسات و شرکت های دانش بنیان، مراکز رشد و واحدهای فناور مستقر در علم است. پارک های فناوری، مراکز نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی. شرکت های جهاد دانشگاهی و خلاق بدون تشریفات قانون مناقصه انجام می شود.
رئیس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان و تیم های فناور با اعلام قانونی جهش تولید دانش بنیان و ایجاد زیرساخت های فناورانه محدودیتی برای استقرار در شهرها نخواهند داشت و ساخت و ساز نام برد. برج فناوری گامی در این راستا است و گفت: اولویت معاونت علمی توسعه زیرساخت های لازم است. ، ارائه خدمات تبدیل ایده ها به محصول یا خدمات و توسعه شرکت های دانش بنیان و خلاق و در تلاش هستیم. ارائه زیرساخت ها و خدمات مورد نیاز برای ساخت ایران با هزینه کم و در دسترس فعالان اکوسیستم فناوری و نوآوری.
در این مراسم سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، آیت الله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه و محمدرضا موتمن صالحی مدیرعامل یک شرکت بخش خصوصی، طرح توسعه این فضا را امضا کردند. ایجاد شرکت های دانش بنیان و خلاق در مکان های شهری.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی، بر اساس این تفاهم نامه، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان متولی توسعه اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور متعهد به شناسایی است. و معرفی برجها و مجتمعهای فناوری منتخب برای تأسیس شرکتها و خرید دفاتر توسط شرکتها در این ساختمانها، ترغیب و ترغیب شرکتهای دانشبنیان به معرفی و استفاده از خدمات بانکی در حوزههای نوآوری اطراف دانشگاهها.
در این تفاهم نامه همکاری، بانک سپه متعهد شده است تا در حوزه های نوآوری اطراف دانشگاه ها برای ساخت مجتمع ها و برج های فناوری، خدمات بانکی و سرمایه گذار را به صورت ریالی و ارزی ارائه کند.
در این تفاهم نامه، یک مجتمع فناوری در 48 واحد واقع در حوزه نوآوری دانشگاه صنعتی امیر کبیر به عنوان پایلوت اولیه تعریف شده است و برای خرید واحدهای این مجتمع فناوری به متقاضی تسهیلات پرداخت می شود. بانک.
انتهای پیام/