طریقه مصرف سیر سیاه

مردم کشورهای آسیایی مانند تایلند، کره جنوبی و ژاپن سیرهای سیاه را به عنوان یک غذای سنتی قرن‌ها تولید و استفاده کرده‌اند، اما در دهه‌های اخیر وارد بازار جهانی شده‌است. سرآشپزهای سطح بالا توجه بسیاری را به سیر سیاه جلب کرده اند ، که از آن برای طعم دادن به مرغ ، ماهی ، سوپ استفاده میکنند.

سیر سیاه یکی از خوراکی های سنتی در کشور‌های آسیایی به خصوص ژاپن، تایلند و کره به شمار‌ می آید. اما به لطف ارتباطات و انتقال راحت تر اطلاعات، سیر سیاه به محصولی شناخته شده در سراسر جهان تبدیل شده و همگان‌ می توانند از خواص بیشمار آن بهره ببرند. همان طور که از اسم این محصول پیداست، سیر سیاه دارای رنگی سیاه بوده، طعم آن شیرین و بدون بو است.

سیر سیاه چیست؟

سیر سیاه فراورده ای است که از تخمیر سیر معمولی در حرارت و رطوبت کنترل شده تهیه می‌شود. طی این روند سیر را بین ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه سانتی گراد نگهداری می‌کنند. پس از آن سیر حالت ژله ای پیدا می‌کند، مزه آن شیرین شده و رنگ آن سیاه می‌شود.

طریقه مصرف سیر سیاه

طریقه مصرف سیر سیاه چگونه است؟ شما می توانید برای مصرف 1 تا 3 بوته را روزانه با شکم خالی یا در وعده های صبحانه خود با نان میل کنید  بهتر است این طلای سیاه را قبل از استراحت مصرف نکنید چون به دلیل خاصیت انرژی زای که دارد موجب بی خوابی شود. توصیه می شود ورزشکاران بوته های سیر رابه وعده های غذایی و اسموتی اضافه و قبل از تمرین های ورزشی میل می کنند.

خواص سیر سیاه برای سرطان

تحقیقات زیادی تایید کرده اند که یکی از خواص سیر سیاه (فواید سیر سیاه)این است که حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که ضد سرطان بوده و رادیکال های آزاد در بدن را که عامل سرطان هستند از بین می برد بنابراین خاصیت ضد سرطانی قوی دارد. طبق این یافته ها خاصیت ضد سرطانی و از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن، در فواید سیر سیاه ۴.۵ برابر بیشتر از سیر تازه است!

به علاوه یک پژوهش روی سرطان معده نشان داده که از فواید سیر سیاه این است که می تواند حجم و وزن تومورهای سرطانی را کاهش دهد و پژوهش دیگر ثابت کرده که سیر سیاه سرعت رشد سلول های سرطانی در سرطان روده را کاهش می دهد.(پیشگیری و درمان سرطان)

خواص سیر سیاه برای زود انزالی

شاید شما هم تبلیغات بعضی برندها را در مورد فواید سیر سیاه برای درمان زودانزالی شنیده باشید. بد نیست بدانید هیچ سند و مدرک علمی و معتبری مبنی بر خاصیت سیر سیاه برای زود انزالی وجود ندارد. اما بی خاصیت هم محسوب نمی شود! برای اطلاع از قیمت سیر سیاه برای زود انزالی به سایت آقای بیز سر بزنید.

خواص سیر سیاه برای دیابت و کنترل قند خون

بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز  نامیده می شود میزان قند خون را کنترل کند. اما اگر بدن درست عمل نکند و هموستاز به خوبی انجام نشود، بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می‌شود. سیر سیاه باعث بهبود عمل هموستاز در خون شده و قند خون را کنترل می کند. این کار را از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود .پژوهش ها نشان می دهد که خوردن آنتی اکسیدان ها باعث پیشگیری از دیابت و مشکلات مربوط به آن می شود و سیر سیاه یکی از غنی ترین منابع آنتی اکسیدان است.

آنتی اکسیدان ها در سیر به وفور یافت می شود ولی این ماده با تخمیر سیر سفید و تبدیل آن به سیر سیاه چند برابر می شود! بنابراین سیر سیاه چند برابر سیر تازه برای کنترل قند خون مفید است.

خاصيت سير سياه برای قلب

سیر تازه به عنوان ماده ای مغذی که باعث سلامت قلب می شود معروف است. سیر سیاه هم به همان اندازه برای قلب مفید است. سیر و سیر سیاه هر دو پلاک های چربی درون خون و رگ ها را کاهش می دهد. این پلاک های چربی با رسوب در بدنه رگ ها باعث تنگ شدن رگ ها و عروق شده و باعث کاهش جریان خون و افزایش فشار خون می شود. فشار خون بالا می تواند منجر به سکته مغزی شود. به همین خاطر پزشکان به مبتلایان به بیماری های قلبی و عروقی توصیه می کنند سیر مصرف کنند و سیر سیاه هم به همان میزان برای سلامت قلب و عروق مفید است، با این تفاوت که خوردنش خیلی آسان تر بوده و بوی بد ندارد.

علاوه بر این، سیر سیاه می تواند باعث کاهش کلسترول و تری گلیسیرید شود که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.محققان دانشگاه ملی پوسان کره جنوبی تایید کرده اند که سیر سیاه به خاطر داشتن ماده هیدروکسی متیل فورفورال خواص ضد التهابی داشته و از بیماری های قلبی عروقی مانند تصلب شراعین (گرفتگی رگ ها و عروق) پیشگیری می کند .سیر سیاه برای بیماری بالا بودن کلسترول خون (هایپرکلسترولمی) خواصی فراتر از استاندارد طلایی دارد و کلسترول و چربی خون را به خوبی کاهش می دهد.

خواص سیر سیاه برای حساسیت و التهاب

یکی از خواص سیر سیاه این است که بدن در مقابل میکروب ها و ویروس ها و کلا هر موجود غریبه و مهاجمی که وارد بدن شود واکنش های بیولوژیکی از خود نشان می دهد تا آن غریبه را از بین ببرد که باعث التهاب و درد در قسمتی از بدن یا در تمام آن می شود. اما گاهی اوقات بدن به اشتباه سلول های خود را مهاجم تشخیص داده و باعث بیماری های خود ایمنی مثل حساسیت  میشود.تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه مانع از واکنش های آلرژیک و حساسیتی بدن می شود و می تواند به عنوان یک ماده مفید در درمان بیماری های حساسیتی مورد استفاده قرار گیرد.

سیر سیاه خاصیت ضد التهابی خوبی هم دارد و برای ورم مفاصل و دردهای ماهیچه‌ای مفید است.گفته می شود خاصیت ضد التهابی سیر سیاه باعث پیشگیری از بیماری های مغزی مانند آلزایمر و پارکینسون می شود. مونوسدیم گلوتامات ماده ای است که در گوجه و پنیر وجود دارد و خوردن مقدار کم آن مشکلی ایجاد نمی کند. اما اگر زیاد مصرف شود می تواند به بعضی سلول های مغزی آسیب برساند. در یک پژوهش نشان داده شده که مصرف همزمان سیر سیاه با مونوسدیم گلوتامات می تواند مانع از آسیب به سلول های مغزی شود.

خواص سیر سیاه برای کبد

سیر سیاه خاصیت محافظتی برای کبد  دارد و برای افرادی که به مبتلا هستند مفید است. در واقع سیر سیاه هم خاصیت درمانی برای کبد دارد و هم خاصیت پیشگیری از بیماری های کبدی. یک غذای مناسب برای محافظت از کبد در برابر آسیب های کبدی ناشی از مصرف الکل است، به علاوه سیر سیاه می تواند چربی انباشته شده در کبد را کاهش دهد.

خواص سیر سیاه برای لاغری

طبق دو پژوهش علمی، سیر سیاه باعث کاهش وزن، کاهش چربی شکم،  (LDL) و افزایش چربی خوب خون (HDL) می شود. در یک پژوهش روی موش ها مشخص شد مصرف سیر سیاه باعث تنظیم سوخت و ساز چربی و کلسترول خون شده و در نتیجه سطح چربی کل، تری گلیسیرید و کلسترول خون کاهش یافته و به طور قابل توجهی باعث و لاغری می شود.

در یک پژوهش دیگر محققان به این نتیجه رسیدند که خوردن سیر سیاه باعث کاهش وزن می شود؛ این کاهشدر طبیعت گیاهان و خوراکی های بسیاری هستند که فواید زیادی برای بدن ما دارند. این گیاهان به روشهای متفاوت فرآوری و مصرف‌ می شوند. یکی از گیاهان بسیار مفید که مزایا و خواص آن بر همگان آشکار است، سیر است.

سیر در شکل های مختلف مثل خام، ترشی یا به عنوان چاشنی در انواع غذاها استفاده‌ می شود. اما سیر سفید را‌ با تخمیر و تبدیل به سیر سیاه می توان به محصولی با ارزش غذایی بیشتر تبدیل کرد. سیر سیاه یک محصول مفید، با خواص بسیار زیاد است که بر اثر تخمیر سیر خام تولید‌ می شود. از هزاران سال قبل، گیاهان و داروهای طبیعی گوناگون برای درمان انواع بیماری ها در طب سنتی در شرق آسیا مورد استفاده قرار‌ می گیرند. سیر سیاه را اولین بار کره ای ها تولید کرده و از آن برای درمان بیماری ها و مصارف دارویی استفاده‌ می کردند.

چرا سیر سیاه دکتر بیز را بخریم؟

سیر سیاه دکتر بیز با استفاده از با کیفیت ترین سیرهای سفید خام و با روش های اصولی، بهداشتی و بهینه تولید‌ می شود. مصرف سیر سیاه دکتر بیز به شما کمک‌ می کند تا با بهبود سلامتی بدن خود، به کیفیت زندگی و شادابی و تندرستی خود بیفزایید.این محصول در یک فرآیند کاملا طبیعی تخمیر شده، بدون بو است و طعم و مزه‌‌ ای شبیه به انجیر دارد.

یکی از اثرات مهم آن تاثیری است که در زیبایی و جوان ماندن‌ می گذارد. سیر سیاه به دلیل دارا بودن حجم بالای آنتی اکسیدان به بهبود وضعیت پوست و شادابی آن کمک کرده و از پیری زودرس جلوگیری‌ می کند. علاوه بر این، مصرف سیر سیاه در موثر بوده و به حفظ تناسب اندام شما کمک‌ می کند. یکی دیگر از خواص سیر سیاه انرژی زا بودن آن است. به همین علت مصرف آن قبل از خواب توصیه نمی شود.

روش مصرف سیر سیاه برای لاغری

اگر به دنبال راهی برای لاغری هستید، سیر سیاه می‌تواند یک گزینه ایده‌آل باشد. یکی از بهترین روش‌ها برای بهره‌برداری از سیر سیاه، مصرف یک حبه از آن پیش از صبحانه یا در همراهی با آن است. کاهش وزن در اثر بی اشتهایی و کمتر غذا خوردن نبوده است، که به این معنی است که کاهش وزن در اثر مصرف سیر سیاه به علت کاهش مصرف غذا نیست، اما شما میتوانید یک متناسب با اندام خودتان داشته باشید،پس همین حالا به سایت بروید  و برای دریافت رژیم غذایی خود،بر روی  کلیک کنید و برنامه غذایی خود را دریافت کنید و از اندامی زیبا لذت ببرید

این عمل باعث تسریع فرایند سوزاندن چربی‌های زائد در شریان‌ها، کبد و دیگر اندام‌ها می‌شود. برای دیدن نتایج چشمگیر، پیشنهاد می‌شود این روند را حداقل سه تا چهار ماه ادامه دهید. علاوه بر این، می‌توانید سیر سیاه را به سس‌ها، سوپ‌ها، نان و سایر غذاها اضافه کنید.

بهترین زمان مصرف سیر سیاه کی است؟

طرز مصرف سیر سیاه دکتر بیز برای لاغری مهم است. برای کسب نتایج مثبت در مورد لاغری، زمان مصرف سیر سیاه بسیار مهم است. مصرف این ماده غذایی در صبح با معده خالی باعث می‌شود تا جذب مواد مغذی بهتری داشته باشید.سیر سیاه به تنهایی یک عنصر قدرتمند برای کاهش چربی شکم است. این موضوع با تحقیقات علمی نیز ثابت شده است. طبق یک مطالعه‌ای که در مجله تغذیه و علوم غذایی منتشر شده، این ماده غذایی قادر است چربی شکمی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. سیر سیاه حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلفی مانند ویتامین B6، ویتامین C، منگنز، کلسیم و فیبر است، که همگی در کاهش وزن و چربی‌سوزی در ناحیه شکمی نقش دارند.

دکمه بازگشت به بالا