رویکردهای آمریکا از گذشته تاکنون همواره نشان داده که آنها بههیچوجه خواهان آن نیستند که پایان جنگ همراه با پیروزی حماس و مردم فلسطین باشد.
به گزارش مخبران، محسن پاکآیین، کارشناس حوزه روابط بینالملل در یادداشتی در جام جم نوشت: این روزها رژیمصهیونیستی و آمریکا شرایط سختی را تجربه میکنند. آمریکا بهواسطه اقدامات نابخردانه اسرائیل فشارهای زیادی را متحمل شده و تلاش میکند با فرستادن آنتونی بلینکن، وزیر خارجه این کشور به سرزمینهای اشغالی بتواند اوضاع را تا حدودی مدیریت کند.از سویی دیگر وضعیت داخلی رژیمصهیونیستی هم کاملا بههم ریخته است.
تقریبا در تمامی سرزمینهای اشغالی تظاهرات اعتراضی علیه بنیامین نتانیاهو بهراه افتاده و بحث استیضاح و برکناری او از سوی کنیست بهعنوان یک احتمال جدی مطرح است. اگر این اتفاق بیفتد، تردیدی نیست که نخستوزیر رژیمصهیونیستی محاکمه خواهد شد و سرنوشت بدی در انتظار اوست. در چنین اوضاعی آمریکا بهعنوان حامی و هدایتکننده اصلی رژیمصهیونیستی دست به تحرکات بیشتری زده تا بهزعم خود، شرایط را در اراضی اشغالی تعدیل و موضوع را به نفع بنیامین نتانیاهو تقویت کند.
این تلاش البته درحالی صورت میگیرد که در سراسر آمریکا اعتراضهای دانشجویی فراگیر شده و دانشجویان به حمایت از مردم غزه و ابراز تنفر از رژیمصهیونیستی پرداختند. طبعا مقامات کاخ سفید تلاش دارند با فرستادن وزیر خارجه به سرزمینهای اشغالی نشان دهند که میخواهند برای کاهش بحران در داخل آمریکا به سران رژیمصهیونیستی بقبولانند که حمله به رفح در شرایط فعلی گزینه مناسبی برای اسرائیل نیست. البته این نکته را هم نباید از نظر دور داشت که بهطور معمول و براساس تجارب گذشته، همواره ازجمله پیامدهای سفر مقامات آمریکایی به سرزمینهای اشغالی، انجام یک اقدام نظامی شدید از صورت رژیمصهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین است و آمریکاییها گرچه مدعی تلاش برای تعدیل اوضاع هستند اما درنهایت هدف اصلیشان حمایت از رژیم اشغالگر قدس و بنیامین نتانیاهو است.
رویکردهای آمریکا از گذشته تاکنون همواره نشان داده که آنها بههیچوجه خواهان آن نیستند که پایان جنگ همراه با پیروزی حماس و مردم فلسطین باشد. شواهد حاکی از آن است که رژیمصهیونیستی برای حمله به رفح کاملا آرایش نظامی به خود گرفته و قصد دارد بار دیگر مردم بیدفاع فلسطین را تحت شدیدترین حملات زمینی و هوایی قرار دهد. در شرایطی اسرائیل مهیای این عملیات است که تمام کشورها و همچنین سازمان ملل متحد مخالفت شدید خود را با این اقدام اعلام کردند. از سویی دیگر تلاشهای دیپلماتیک هم بهواسطه ریاض بهعنوان واسطه میان رژیمصهیونیستی و حماس در حال انجام است. این درحالی است که این نیروی مقاومت اکنون دست بالا را دارد و مثل گذشته بر آزادی زندانیان فلسطینی و ترک مخاصمه به صورت دائم و همچنین بازگشت آوارگان به سرزمینهای خود تاکید میکند.
انتهای پیام