نقش موثر کاریابی ها در معرفی شغل مناسب به کارجویان

بر اساس گزارش ها ، بیش از 50٪ نیروی کار مورد نیاز در کشورهای پیشرفته توسط افراد جویای کار جذب می شود ، اما این نسبت در کشور ما حدود 20 تا 25٪ است ، با این حال ، جستجوی شغل کمک قابل توجهی در تأمین نیروی کار لازم است. و فرصت های شغلی مناسب را برای جوانان و کارفرمایان معرفی کنید.

نقش موثر کاریابی ها در معرفی شغل مناسب به کارجویان

به گزارش مخبران ، بدون شک ورود به عرصه کار در زندگی هر شخصی یکی از مهمترین مراحل زندگی وی است و افراد برای زنده ماندن به کار و تلاش نیاز دارند. در این بین ، نگرانی اغلب مردم پیدا کردن شغل مناسب است که بتواند درآمد حاصل از آن را تأمین کند و نیازهای مالی را برآورده کند و رضایت شغلی را برانگیزد. بنابراین شناسایی استعدادها ، توانایی ها و شرایط روحی و جسمی فرد برای پذیرش شغل حائز اهمیت است و در این راستا مشاوره شغلی می تواند با آزمایش و تطبیق ویژگی های فردی با شغل مورد نظر ، در یافتن شغل مناسب نقش موثری داشته باشد. .

کشورهای پیشرفته تحقیقات زیادی در این زمینه انجام داده اند ، از ابتدای ورود به بازار کار تا جستجوی کار و سپس محیط کار و پایان مسیر شغلی. در کشور ما زمینه مشاوره شغلی به همین منظور ایجاد شده است اما به دلایل مختلف در ارائه خدمات به متقاضیان و بهره گیری از توانمندی ها و توانمندی های مشاوره شغلی و مراکز کاریابی موفق نبوده است ، بنابراین ایجاد آن مفید است مراکز شغلی با نقش فعال تر در بازار کار کشور.

تخصص مشاوره شغلی و مراکز شغلی باعث می شود که کارفرمایان به دفاتر کاریابی مراجعه کنند تا تلاش لازم را انجام دهند و تمایل بیشتری برای جذب کارگر از طریق مشاوره شغلی و آژانس های کاریابی نشان دهند.

به گفته کارشناسان ، مشاوره شغلی نه تنها در هنگام کاریابی به کارفرمایان کمک می کند بلکه به افزایش بهره وری و ایجاد ثبات در کارمندان کمک می کند و تخصص دفاتر کاریابی منجر به تمرکز فعالیت های کاریابی در یک منطقه خاص شغلی می شود و دانش دقیق تری به کارگران می دهد بازار.

در واقع تخصص مشاوره شغلی و مراکز شغلی ، افزایش اطلاعات اشتغال ، ارتباط مناسب با کارفرمایان و کسب فرصت های شغلی و سود بیشتر در عین حال کارفرمایان را به مراجعه به دفاتر کاریابی برای تأمین کارمندان مورد نیاز خود و استخدام بیشتر می کشاند از طریق مشاوره شغلی و آژانس های کاریابی.

حسین محمودی سفیدکوهی ، مدیرکل دفتر مدیریت کار و جستجوی اشتغال وزارت کار با اشاره به افزایش دسترسی جوانان به بازار کار در سال های اخیر ، می گوید: این موضوع موضوع اشتغال جوانان را مهم و ضروری کرده است. خوشبختانه بازار کار ایران مکان خوبی برای افراد جویای کار است ، بنابراین مذاکره کنندگان شغل و دفاتر کار باید به طور مداوم نیازهای بازار کار را شناسایی و کنترل کنند و از نقاط قوت و توانایی های آنها برای جذب و بهره برداری از پتانسیل بازار استفاده کنند.

به گفته وی ، وزارت کار یک سیستم ملی اشتغال و تجارت را به صورت عملی راه اندازی کرده است که در آن کلیه کارمندان ، کارفرمایان ، مشاغل و مشاغل از طریق نتیجه گیری وارد اطلاعات استخدام و تصمیم گیری و برنامه ریزی می شوند. ارائه شده در سیاست ها

گزارش وزارت کار و استخدام وزارت کار در مورد نقش کارفرمایان در اشتغال نیروی کار در سال گذشته: بر اساس آمار سیستم اشتغال در بازار کار ، سال گذشته بیش از 108000 متقاضی شغل توسط کارفرمایان خصوصی در بازارهای جستجو و جذب دولت و بیش از این استخدام شده اند 77000 متقاضی کار ، 36٪ آنها زن و 64٪ مردان.

سال گذشته بیش از 77000 متقاضی کار از طریق آژانس های کاریابی استخدام شده اند که 36٪ آنها زن و 64٪ آنها مرد هستند.

به گفته وی ، بیش از 484 هزار شغل توسط مراكز مشاغل شناسایی شده و 360 هزار و 558 متقاضی شغل برای مشاغل جستجوی شغل غیر دولتی درخواست و ثبت نام كرده اند.

ارقام موجود در سیستم اشتغال بازار کار نشان می دهد که در 9 ماهه نخست سال جاری ، دفاتر مشاوره شغلی و کاریابی غیر دولتی بیش از 186 هزار و 590 بیکار و 46 هزار و 651 نفر را در بازار کار ثبت کرده اند.

طبق آخرین آمار ، بیش از 820 آژانس مشاوره و استخدام داخلی و 173 مرکز اشتغال خارجی در کشور وجود دارد که تحت تأثیر شیوع ویروس کرونا و سایر بخش ها قرار گرفته اند ، در نتیجه حدود 50 شغل خاموش و بسته شده است. دلایل مختلف امسال ، از جمله اختلال در تجارت ، بیکاری ، تاج.

در سالهای اخیر ، وزارت کار با هدف ایجاد مشاغل مناسب برای کارفرمایان ، موضوع شناسایی و تأمین فرصت های شغلی را از طریق مشاوره شغلی و مراکز کاریابی مطرح کرده است. برای این منظور ، معاون وزیر کار در وزارت کار تلاش ویژه ای کرده است تا از قابلیت های کاریابی برای پشتیبانی از جستجوی کار و اجرای برنامه های اشتغال و پیشبرد اهداف در سیاست های فعال بازار کار استفاده کند.

به گزارش مخبران ، مراکز کاریابی و کاریابی ارگانی هستند که دولت را در شناسایی و تأمین فرصت های شغلی توانمند می کنند و نقش بیشتری در ایجاد اشتغال ، کاهش بیکاری و متعادل سازی عرضه و تقاضا در بازار کار دارند. مقام معظم رهبری بر لزوم ایجاد اشتغال در جوانان و لزوم مبارزه با بیکاری و اهمیت مراکز شغلی در برنامه های توسعه و مشارکت در اقتصاد ملی از طریق توسعه کمی و کیفی این بنگاه ها برای توانمند سازی کارفرمایان و کارفرمایان برای تأکید بر اقدامات لازم را برای افزایش قدرت آنها انجام دهید.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا