چرا باید HTML یاد بگیریم ؟

HTML سنگ بنای وب است.

عکاسی تبلیغاتی اصفهان: فناوری پایهٔ پشت هر چیزی که در مرورگر وب می‌بینیم، و از آن (در کنار فناوری‌های دیگری مثل و ) برای ساخت هر چیزی از صفحات وب ساده تا سرویس‌ها و برنامه‌های پیچیدهٔ وب استفاده می‌شود، اچ‌تی‌ام‌ال است.

اما به غیر از دنبال کردن پیشهٔ طراحی وبسایت، دلایل زیادی برای یادگرفتن وجود دارد.

و این هم پنج دلیلی که هر کسی باید کمی اچ‌تی‌ام‌ال بداند.

۱. ارتباطات کاری بهتر

طراحی سایت در فروشگاهی در اصفهان: کسب‌وکارهای امروزی هر چه بیشتر دارند کارشان را آنلاین انجام می‌دهند، و برای هرچیزی از ایمیل و تقویم گرفته تا از سایت‌های اینترنتی استفاده می‌کنند.

بیشتر فریم‌ورک‌ها یا چارچوب‌های ویکی مورد استفاده برای محتوای کسب‌وکار یک زبان مارک‌آپ تغییریافته و ساده‌شده دارند که پیش‌فرض آن است. اما بیشترشان قالب HTML که به درستی شکل‌یافته باشد هم قبول می‌کنند، که گزینه‌های خیلی بیشتری برای انتشار در اختیار ما می‌گذارد. چرا به حداقل راضی شویم؟

۲. خودت آپدیت کن

اگر نیاز است که بخش‌هایی از وبسایت شرکتتان به‌طور مرتب به‌روز شود و هنوز کمی برای یاد گرفتن اچ‌تی‌ام‌ال وقت نگذاشته‌ای، واقعا بهتر است این کار را بکنی. بیشتر به‌روزرسانی‌های کوچک با داشتن دانش فنی پایه از HTML و استانداردهای وب قابل انجام است. نیازی نیست که به طراح پول بدهید تا کاری را بکند که خودت هم به سادگیِ عوض کردن محتوای یک فایل ورد می‌توانی انجام بدهی.

۳. ابزارهای بصری وب کار را پیچیده میکنند

ابزارهای بصری ساخت اچ‌تی‌ام‌ال مثل Dreamweaver، Muse، Hype، و غیره می‌توانند کار طراحی را ساده‌تر کنند. اما در بیشتر مواقع کدهایی تولید می‌کنند که خودت هم می‌توانی در HTML خام به راحتی بنویسی.

و همین‌طور اگر زمانی کار نامتعارفی لازم داشته باشی و نرم‌افزارت از آن پشتیبانی نکند، دیگر خودتی و خودت. جذابیت ابزارهای وب ویژوال ممکن است تو را از یادگیری اچ‌تی‌ام‌ال پایه دور کند؛ و ممکن است چیزی که لازم داری خیلی ساده‌تر از آن باشد که فکر می‌کنی.

۴. وبلاگنویسی بهتر

آیا مرتب وبلاگ می‌نویسی؟ پس به خاطر خودت هم که شده باید اچ‌تی‌ام‌ال یاد بگیری. بله، در بیشتر امروزی، دکمه‌ها و تولبارهای مختلفی برای هست اما یادگرفتن کمی و JavaScript – دستت را خیلی توانمندتر از آن می‌کند که با نرم‌افزار وبلاگ‌نویسی ممکن است.

با یک خط کد اچ‌تی‌ام‌ال می‌شود با خیال راحت فیلم و مدیا وارد پست‌ها کرد، و حتی چینش یا لی‌آوت دلخواه و عناصر متحرک یا انیمیشین، و خیلی چیزهای دیگر.

دستکاری کردن ویجت‌ها و افزونه‌های وبلاگ هم با داشتن درک خوبی از اچ‌تی‌امل و سی‌اس‌اس خیلی راحت می‌شود.

۵. زندگیات را کدنویسی کن

دانستن کمی HTML حتی در زندگی روزمره هم به تو کمک می‌کند.

مثلا خیلی‌ها این را متوجه شده‌اند که در حراجی آنلاین eBay حراج‌هایی که فرمت اچ‌تی‌ام‌ال بصری خوبی برایشان ساخته شده باشد معمولا بهتر و سریعتر از مشابه‌های ساده‌تر می‌فروشند، پس نباید جا ماند. شیک کردن دعوت‌نامه دیجیتال، طراحی ایمیل زیبا، یا رنگ بخشیدن به اخبار روی وبسایت همه چیزهایی است که فقط به نیاز دارد.

یاد گرفتن اچ‌تی‌ام‌ال بی‌اندازه ساده است (فقط کافی است مرورگر اینترنت داشته باشید و یک ویرایشگر متنی)، و وقتی که با عناصر پایهٔ HTML در پشت صفحات وب آشنا شدی، هر صفحه‌ای که به آن سر بزنی خودش یک منبع آموزشی زنده محسوب می‌شود.

یک افکت خیلی جالب دیده‌ای که می‌خواهی خودت هم امتحان کنی؟ فقط کافی است گزینهٔ View Source را در منوی مرورگرت پیدا کنی تا با آن ببینی چطور انجام شده. (فقط یادت نرود به منبع‌ات هم اشاره کن؛ آن بیچاره‌ها هم برای کدشان زحمت کشیده‌اند!)

و بهترین دلیل:

نه فقط می‌توانی اصول وب را از پشت کامپیوترت یاد بگیری، بلکه می‌توانی در کنار آموختن HTML در جا کدنویسی را هم تمرین بکنی – بدون نیاز به نصب یا پیکربندی هیچ چیزی.

html و css چیست؟

قبل از پرداخت به دلایل یادگیری html و css توضیح مختصری درباره زبان های html و css می دهیم. HTML مخفف عبارت «Hyper Text Markup Language» است. این زبان به مرورگر شما می‌ فهماند که متن‌ ها و تصاویر باید به چه شکلی در صفحات وب نمایش داده شوند. می‌ توانید از تگ‌ ها برای نشان دادن المان‌های مختلف، تعیین محل پاراگراف‌ها، عناوین، افزودن تصاویر و حتی ویدیوها استفاده کنید.

CSS مخفف عبارت «Cascading Style Sheets» است. این زبان با اضافه کردن استایل‌ هایی مثل فونت‌ها، رنگ‌ ها و طرح‌ بندی‌ های مختلف به وبسایت، ظاهر دلپذیری را به آن خواهد بخشید. بنابراین HTML به شما اجازه‌ می‌ دهد تا ساختار وبسایت خود را بسازید، در حالی که CSS به این ساختار جان می‌ بخشد.

۱یادگیری آسان

یکی از مهمترین دلایل یادگیری html و css سهولت یادگیری آن است. HTML و CSS جزو زبان‌ های پایه‌ ای در توسعه وب هستند، بنابراین برای شروع باید ابتدا به سراغ آن‌ ها بروید. قواعد کدنویسی در این زبان‌ ها به خوبی تعریف شده و همین موضوع یاد گرفتن آن را آسان‌ تر می‌ کند. HTML با در دست داشتن ساختار ساده‌ ای از تگ‌ ها، مسیر یادگیری را برای افراد تازه‌ وارد هموار می‌ کند. مراحل یادگیری CSS نیز به لطف ساختار ساده‌ آن نسبتاً آسان است.

۲درک نحوه عملکرد وب

یکی دیگر از دلایل یادگیری html و css درک کامل عملکرد یک وب سایت می باشد. با یادگیری HTML و CSS، درک عمیق تری از نحوه کار وب و نحوه تناسب عناصر مختلف در یک صفحه وب با یکدیگر به دست خواهید آورد. این دانش به شما کمک می کند تا مشکلات را عیب یابی کنید، وب سایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنید (SEO) و طرح های کاربر پسند ایجاد کنید. به علاوه، درک نحوه کارکرد وب برای هر کسی که به دنبال کار در صنعت فناوری است،ضروری است.

۳فرصت های شغلی

 

یکی از دلایل یادگیری html و css این است که درک اولیه HTML و CSS برای هر کسی که به دنبال کار در توسعه وب یا بازاریابی دیجیتال است، ضروری است. HTML و CSS اساس توسعه وب هستند و بدون درک کامل از آنها، شما در انواع مشاغلی که می توانید برای آنها درخواست دهید محدود خواهید بود. حتی اگر نمی‌خواهید یک توسعه‌ دهنده وب تمام وقت باشید، داشتن مهارت‌ های HTML و CSS در رزومه شما می‌ تواند فرصت‌ هایی را در زمینه‌ های دیگر صنعت فناوری مانند توسعه front-end، طراحی رابط کاربری یا مدیریت محتوا ایجاد کند.

۴کاربرد در تمام صنایع

یکی از دلایل یادگیری html و css این است که می توان این ۲ زبان را در تمام صنایع بکار برد. کسانی که نحوه‌ ساخت وبسایت یا کار کردن با این زبان‌ ها را بلد هستند، می‌ توانند وبسایت‌ های بهینه و کاربرپسندی را خلق کنند. اگر اصول پایه‌ ای مربوط به آن‌ ها را ندانید، باید دائماً برای رسیدن به نتایج بهتر تلاش کنید. این زبان‌ ها علاوه بر توسعه وب، در زمینه‌ هایی همچون بازاریابی، طراحی و تبلیغات نیز کاربرد دارند.

به عنوان مثال شما با دانستن نحوه‌ ساخت یک صفحه‌ وب، می‌ توانید کمپین‌ های بازاریابی موثرتری را طراحی کنید. اگر در زمینه SEO فعالیت دارید، دانستن ساختارهای وبسایت به شما در اصلاح استراتژی‌ هایتان کمک خواهد کرد. آیا شما مسئولِ به موفقیت رسیدن مشتریان هستید؟ می‌توانید برای فرستادن ایمیل‌ های موثرتر، از دانش HTML خود در این زمینه سود ببرید. تعداد احتمالات و فرصت‌ ها بی شمار است.

۵متمایز شدن

یکی دیگر از دلایل یادگیری html و css متمایز بودن است. سایت‌ سازهایی مانند WordPress و WIX با در اختیار گذاشتن قالب‌ های رایگان، به افراد در ساخت وبسایت کمک می‌ کنند. توسعه‌ دهندگان بسیار زیادی از این قالب‌ ها کمک می‌ گیرند. بنابراین وبسایت‌ های زیادی شبیه به یکدیگر می‌ شوند. شما خاص بودن خودتان را با استفاده کردن از این قالب‌ ها از دست خواهید داد.

اگر راهکارهای توسعه وب را بلد باشید، می‌ توانید وبسایت‌های منحصر به فرد خودتان را خلق کنید.  با این روش، تمایز وبسایت شما نسبت به سایر موارد حس خواهد شد. توجه داشته باشید که وبسایت‌ ها همیشه نمایانگر تجارت شما خواهند بود، بنابراین یک وبسایت عالی به کسب و کار شما نیز کمک شایانی خواهد کرد.

۶سفارشی کردن وب سایت های موجود

یکی از مهمترین دلایل یادگیری html و css این است که می توانید هر وب سایتی را سفارشی سازی کنید. حتی اگر نمی خواهید یک وب سایت از ابتدا بسازید، می توانید از مهارت های HTML و CSS خود برای سفارشی کردن وب سایت های موجود مطابق با نیازهای خود استفاده کنید. چه بخواهید طرح یک وبلاگ را تغییر دهید، چه بخواهید ویژگی های جدیدی را به یک سایت اضافه کنید یا سبک های سفارشی را برای یک انجمن ایجاد کنید، HTML و CSS این امکان را برای شما فراهم می کند.

۷یادگیری سریعتر سایر زبانهای برنامهنویسی

 

یکی از مهمترین دلایل یادگیری html و css این است که با مهارت پیدا کردن در HTML و CSS می‌ توانید تکنولوژی‌ هایی مثل JavaScript ،PHP ،Python و SQL را با سرعت بیشتری بیاموزید. اگر می‌ خواهید توسعه‌ وب را به شکلی جدی دنبال کنید، باید اصول پایه‌ ای را به درستی یاد بگیرید. با مسلط شدن به زبان‌ های مختلف، مهارت‌ های شما ارتقا یافته و مجهزتر می‌ شوید.

۸مهارت های حل مسئله

همانطور که با HTML و CSS کار می کنید، مهارت های حل مسئله را توسعه خواهید داد که می تواند در سایر زمینه های زندگی شما به کار رود و یکی از مهمترین دلایل یادگیری html و css است. توسعه وب پر از چالش است و برای حل آنها باید خلاقانه فکر کنید. به عنوان مثال، ممکن است نیاز داشته باشید راهی برای ایجاد یک وب سایت در چندین دستگاه عالی پیدا کنید یا فرمی ایجاد کنید که بتواند حجم زیادی از داده را مدیریت کند. این چالش ها به شما کمک می کند تا مهارت های تفکر انتقادی و حل مسئله را توسعه دهید که در هر زمینه ای ارزشمند هستند.

۹ایجاد اعتماد به نفس و ایجاد حرفهای جدید

اگر به دنبال شروع یک شغل جدید در دنیای تکنولوژی هستید، باید بدانید که زبان‌ های مختلف چه تاثیری روی مهارت‌ های شما خواهند داشت. در حال حاضر این زبان‌ ها به اینترنت و وبسایت‌ های محبوب شما قدرت می‌ بخشند. وبسایت‌هایی مثل ، گوگل یا فیسبوک از HTML و CSS استفاده می‌ کنند. اگر هنوز آماده‌ تغییر شغل نیستید، هیچ ایرادی ندارد چون می‌توانید آن را به چشم یک منبع درآمد اضافی ببینید.

در واقع می توان گفت یکی از دلایل یادگیری html و css این است که وقتی این دو زبان را یاد گرفتید، در خانه به عنوان یک فریلنسر مشغول به کار شوید. با این کار اعتماد به نفس شما بالا رفته و فرصتی برای ساخت نمونه‌ کار خواهید داشت. تقاضا برای این مهارت‌ ها به طور روزانه در حال افزایش بوده، بنابراین سرمایه‌ گذاری کردن روی آن‌ ها در درازمدت برای شما مفید خواهد یود.

۱۰اثبات آینده شغلی

یکی از مهمترین دلایل یادگیری html و css این است که وب به طور مداوم در حال پیشرفت است و فناوری ها و روندهای جدید همیشه در حال ظهور هستند. با این حال، HTML و CSS همیشه در هسته وب خواهند بود. با یادگیری این ۲ زبان، آینده شغلی خود را تضمین می‌ کنید و از داشتن مهارت‌ های لازم برای انطباق با تغییرات در صنعت اطمینان پیدا خواهید کرد.

۱۱قابل دسترس برای همه

دیگر دلایل یادگیری html و css این است که یادگیری HTML و CSS نسبتاً آسان است و منابع زیادی برای کمک به شما در شروع کار وجود دارد. چه کاملا مبتدی باشید و چه تجربه ای در زمینه کدنویسی داشته باشید، می توانید HTML و CSS را یاد بگیرید. به علاوه، برای شروع به نرم افزار یا سخت افزار گران قیمت نیاز ندارید. تنها چیزی که نیاز دارید یک ویرایشگر متن و یک مرورگر وب است.

۱۲ساخت و طراحی وب سایت خود

با HTML و CSS، می توانید وب سایت خود را از ابتدا ایجاد کنید و به شما کنترل کامل بر طراحی و عملکرد آن می دهد و این یکی از دلایل یادگیری html و css است. برای ایجاد وب سایتی که عالی به نظر می رسد و به خوبی کار می کند، نیازی نیست که یک طراح یا توسعه دهنده حرفه ای باشید. با کمی خلاقیت و تمرین زیاد می توانید وب سایتی بسازید که هم زیبا و هم کاربردی باشد.

۱۳داشتن یک رزومه آنلاین با طراحی سایت شخصی

دنیای وب دنیای خلاقیت هاست. شما کافی است تا پای خود را کمی فراتر از فعالیت های شرکت و نوشتن مطالب روزانه در وبلاگ بگذارید. دانستن HTML و CSS قابلیت هایی را در اختیار شما قرار می دهد تا بتوانید سایت شخصی تان را به یک رزومه آنلاین تبدیل کنید. رزومه ای که طراحی منحصر به فرد آن توسط خود شما، اولین نقطه مثبتی است که در ذهن افراد ایجاد می کند. این مورد نیز یکی دیگر از دلایل یادگیری html و css است.

۱۴طراحی یک ایمیل خاص برای مشتریان

شاید یکی از دلایل یادگیری html و css که کمتر جایی بیان شده این است که جایگاه ایمیل در بازاریابی هر روز پررنگ تر می شود. شما با دانستن کمی کدنویسی HTML و CSS، می توانید تغییراتی هر چند اندک را در ایمیل خود ایجاد کنید که نظر بیننده را جلب کند و به آن توجه نشان دهد. این تغییرات بیشتر شامل استایل دادن به قالب ایمیل می باشد و در اکثر سرویس های ایمیل مارکتینگ قابل انجام است.

۱۵ساختن یک قالب خبرنامه برای شرکت خود

حالا که شما با قابلیت های تغییر در قالب ایمیل آشنا شدید، می توانید آن را گسترش دهید و یک قالب خبرنامه برای شرکت خود ایجاد کنید. رنگ بندی و فونت ها و تصاویری که در طراحی قالب خود استفاده می کنید، می تواند نشانگر هویت برند شما باشد و اگر HTML و CSS بلد باشید، توانایی های اولیه برای طراحی یک قالب ساده در دستان شماست.

۱۶آموزش کدنویسی به همکاران یا حتی روسای خود

شاید کمتر جایی به این نکته اشاره کرده باشد که یکی از دلایل یادگیری html و css این است که تصور کنید که هر کدام از همکاران شما تا حدی کد نویسی می دانند. به این صورت بخشی از نیازهای کدنویسی آنها توسط خودشان برطرف می شود و برنامه نویسان شرکت را درگیر مسایل جزیی نمی کنند. پس علاقه خود به کدنویسی را با آنها در میان بگذارید.

۱۷تعامل با تیم فنی به زبان خودشان

یکی دیگر از دلایل یادگیری html و css این است که توسعه دهنگان و برنامه نویسان شرکت شما، مسلما بسیار خرسند می شوند وقتی که بتوانند با شما به صورت تخصصی حرف بزنند و منظور خود را به راحتی به شما برسانند. این موضوع از سمت شما هم صادق است و می توانید درخواست های خود را با توجه به قابلیت های موجود و حتی با پیشنهاد های فنی و تخصصی مطرح کنید.

۱۸شخصی سازی کردن وبلاگ و پروفایل های خود

یکی از دلایل یادگیری html و css که جذاب است این است که قالب های آماده بسیاری در دسترس شما قرار دارد که می توانید برای پروفایل خود در برخی شبکه های اجتماعی و یا وبلاگ خود از آنها استفاده کنید. اما فکرش را بکنید که شما یک قالب را به شکلی که مورد علاقه خودتان است تغییر داده اید و هر زمان هم که احساس کردید بخشی از آن نیاز به تغییر دارد، شخصا اقدام به اعمال تغییرات کنید.

دکمه بازگشت به بالا