چرا سیر ترشی سبز می شود؟ این سوالی است که اکثر افرادی که طرز تهیه سیر ترشی آماده را یاد گرفته اند می پرسند و بعد از آماده شدن با این مشکل مواجه می شوند. در هنگام تهیه انواع ترشی سبزیجات مانند تهیه انگور سیاه و سیر ترشی. ممکن است با مشکلات زیادی مانند تغییر رنگ مواجه شوید در این مقاله به این سوال پاسخ می دهیم که چرا سیر ترشی سبز می شود. و نحوه جلوگیری از سبز شدن سیر در ترشی ها را توضیح می دهد.
چرا سیر خرد شده سبز است؟
سیر به مدت طولانی در سرکه است و هر چه سن آن بیشتر باشد طعم و کیفیت آن بهتر است. تغییر رنگ سیر از سفید به سبز در مدت کوتاهی به حالت اولیه باز می گردد و دائمی نیست.
واکنش دیواره غشایی سیر با سرکه
دلیل سبز شدن سیر ترشی واکنش سرکه با ترکیبات گوگردی اسیدهای آمینه موجود در دیواره سیر است.
این باعث آزاد شدن این سلول ها و تشکیل رنگدانه سبز در اطراف سیر می شود. عموماً هر سیری به طور طبیعی این رنگدانه ها را در غشای خود دارد، اما آسیب سلولی باعث افزایش این رنگدانه ها و در نتیجه سبز شدن سیر ترشی می شود.
یکی از دلایل سبز شدن سیر ترشی استفاده از ظروف مسی است.
ترکیبات گوگردی سیر و عناصری مانند مس نیز باعث سبز شدن آن می شود. اگر خیارشور را در ظرف مسی و چدنی میبینید، نباید تعجب کنید.
چرا سیر ترشی سبز می شود زمین و نوع آن
یکی دیگر از دلایل انتخاب سیر سبز می تواند نوع خاک و شرایطی باشد که در آن کشت شده است. برخی از سیرهای گلخانه ای پس از تماس نزدیک با سرکه سبز می شوند.
برای فروش عمده ترشی سیر کاراملی به سایت seyfikar.com مراجعه نمایید.
اگر به دنبال علت مربای شکر هستید، بخوانید چرا مربا در شکر خیس می شود؟
از سبز شدن سیر ترشی جلوگیری کنید
اکنون که پاسخ سبز شدن سیر له شده را پیدا کرده اید، راه هایی برای جلوگیری از آن وجود دارد:
استفاده از نمک های غیر یددار و آب مقطر می تواند از سبز شدن سیر ترشی جلوگیری کند.
روغن سیر نباید در معرض نور خورشید باشد زیرا کلروفیل را استخراج می کند و سبز می شود.
انواع سیر چینی هنگام ترشی سبز می شوند. برای جلوگیری از این اتفاق می توانید از انواع دیگر سیر برای ترشی استفاده کنید.
ظرف مینای کوهنوردی خود را با یک ظرف آهنی یا مسی جایگزین کنید.
سیر را چند ساعت در آب نمک خیس کنید سپس بگذارید خشک شود و سپس روی قاشق استفاده کنید.
اخرین حرف
پاسخ به این سوال که چرا سیر ترشی سبز می شود و چگونه از آن جلوگیری کنیم در این مقاله توضیح داده شده است. اسرار تغییر رنگ و فساد در ترشی ها و مرباها در قالب مقاله کامل در بخش تغذیه مجله اسنپ اکسپرس پوشش داده شده است، بنابراین شما می توانید با این مسائل مقابله کنید. همچنین در قسمت آموزش آشپزی این مجله می توانید مطالبی از قبیل طرز تهیه ترشی خوشمزه را بیابید.