چگونه قهوه موکا درست کنیم

قهوه مانند چای طرفداران پر و پاقرص خودش را دارد و تنوع در انواع قهوه، سلایق زیادی را در برمی‌گیرد. یکی از انواع قهوه که طعمی شیرین‌تری نسبت به بقیه دارد، قهوه موکا است که در تمام کافه‌ها به صورت سرد و گرم سرو می‌شود. در این مطلب از سری مطالب قصد داریم طرز تهیه قهوه موکا در خانه و به روش باریستاهای حرفه‌ای را آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

قهوه

قهوه از جمله نوشیدنی‌هایی است که تنوع زیادی دارد و در هر فصل و زمانی قابل مصرف است. اما برخی از قهوه‌ها طعمی منحصربه‌فرد و خاص‌تر دارند. قهوه موکا یکی از آن‌هاست. این نوع از قهوه را می‌توانیم هم به صورت داغ و هم به صورت سرد مصرف کنیم. برای آموزش انواع قهوه های گانودرما کلیک کنید.

مواد لازم

  • خامه‌ی قنادی: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکلات تکه‌ای: ۳ عدد
  • قهوه اسپرسو: یک چهارم پیمانه
  • پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: یک قاشق غذاخوری
  • شیر: یک پیمانه
  • آب جوش: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه قهوه موکا

۱.
برای تهیه‌ی یک قهوه موکای خوشمزه، ابتدا شکلات تخته‌ای را به همراه شکر، پودر کاکائو و آب جوش مخلوط می‌کنیم تا یک مایه‌ی شکلاتی غلیظ حاصل شود.

۲.
در این مرحله شیر را به همراه خامه‌ی قنادی روی حرارت قرار می‌دهیم تا بجوشد. البته دقت کنید که شیر زیاد نجوشد؛ به دمای جوش که نزدیک شد کافی است.

۳.
بعد از اینکه شیر گرم شد برای تزیین روی قهوه، با یک همزن کف‌ساز، شیر را به خوبی هم می‌زنیم تا یک کف شیر خوب آماده شود.

۴.

حال تمامی مواد آماده شده است؛ کافی است آن‌ها را به صورت لایه لایه ریخته تا شکل آن به شکل قهوه موکا حرفه‌ای نزدیک شود. ابتدا سس شکلاتی را درون لیوان سرو ریخته، سپس اسپرسوی داغ را درون آن می‌ریزیم.

۵.

در آخر شیر جوشیده شده را به آرامی روی مابقی مواد می‌ریزیم و با کف شیر و مقداری پودر کاکائو روی قهوه موکا را تزیین می‌کنیم و سرو می‌کنیم.

دیجی‌کالا مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب درآمد و مشهور شدن استعدادهای تولید محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای دیجی‌کالا در «استاندارد حرفه‌ای محتوا و تصویر» دارند. افراد حاضر در پروژه‌ی تَلِنت، با ساختن ویدیو برای دیجی‌کالا، به طور مستقیم از دیجی‌کالا کسب درآمد می‌کنند. برای خرید پودر قهوه سوپریم دکتر بیز کلیک کنید.

دیجی‌کالا به‌سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه‌ای دارند، فراهم می‌کند. اگر فکر می‌کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجی‌کالا مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دک قهوه از جمله نوشیدنی هایی است که تنوع زیادی دارد و در هر فصل و زمانی قابل مصرف است اما برخی از قهوه ها طعمی منحصر به فرد و خاص تر دارند. قهوه موکا یا همان موکاچینو یکی از آنهاست.

این نوع از قهوه را میتوانیم هم به صورت داغ و هم به صورت سرد مصرف کنیم. قهوه موکا سرد را به کولر موکا و یا فروزن موکا هم میشناسند که در ادامه به روش تهیه آن نیز اشاره می کنیم فقط دقت کنید که قهوه موکا با دانه های قهوه موکا متفاوت است.

قهوه موکا به نوشیدنی گفته میشود که مانند لاته ترکیبی از با شیر جوشیده است اما مقداری شکلات یا کاکائو به آن اضافه میشود در حالی که دانه های قهوه موکا، نوعی از دانه های قهوه هستند که تاریخچه کشت آنها به شهری به نام موکا در کشور یمن بر میگردد.

اگر در یک عصر گرم تابستان هوس یک قهوه خنک و یا در یک عصر سرد پاییزی هوس یک نوشیدنی گرم کرده اید دست به کار شوید و به کمک این دستور خودتان در منزل یک موکاچینو خوش عطر و خوشمزه درست کنید. قیمت قهوه موکا دکتر بیز چقدر است؟

برای تهیه قهوه موکا روش های مختلفی وجود دارد و حتی در مواد اولیه آن اخلاف نظر هایی هست اما چیزی که بین همه دستور ها مشابه است وجود قهوه و شکلات میباشد. در ادامه به دو روش که از روش های رایج و البته خوشمزه برای درست کردن قهوه موکا اشاره شده است.

طرز تهیه قهوه موکا خانگی

مرحله اول:

در اولین مرحله پودر کاکائو و پودر شکلات را با هم مخلوط کرده و مقداری آب جوش اضافه کنید و هم بزنید. فقط دقت کنید به مقداری آب اضافه کنید که حالت کاراملی و شیره ای پیدا کند.

در این مرحله میتوانید از آماده هم استفاده کنید و همچنین میتوانید اگر دوست دارید قهوه شما کمی طعم تلخ تری داشته باشد به جای پودر شکلات چند را به روش بنماری حل کنید و به مخلوط اضافه کنید.

برای بنماری کردن تکه های شکلات را در ظرفی ریخته و روی بخار آب در حال جوش قرار دهید و هم بزنید تا شکلات آب شود فقط دقت کنید که ظرف حاوی شکلات با آب جوش تماس نداشته باشد و زیادی روی حرارت قرار نگیرد چرا که در این صورت طعم آن عوض میشود. میتوانید برای این کار از ماکروریو هم استفاده کنید.

مرحله دوم:

در این مرحله باید قهوه را آماده کنید برای این کار توصیه میشود از قهوه اسپرسو استفاده کنید اما برخی که طعم تند اسپرسو را دوست ندارند و میتوانند از قهوه دمی که طعم تلخی کمتری دارد استفاده کنند.

برای تهیه قهوه دمی اگر دستگاه قهوه جوش دارید. مخزن زیرین آن را با دو لیوان آب پر کنید و در ظرف بالایی پودر قهوه را بریزید به مقداری که پر شود و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید زمانی که شروع به جوشیدن کرد بلافاصله از روی حرارت بردارید میتوانید روی مخزن پایین آن کمی آب سرد بریزید تا قهوه شما نسوزد و طعم آن عوض نشود.

اما اگر دستگاهی برای درست کردن قهوه ندارید نگران نباشید، میتوانید همین کار را در یک شیر جوش و یا هر ظرف دیگری هم انجام دهید فقط کافی است پودر قهوه و مقداری آب سرد را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید زمانی که شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید.

 

مرحله سوم:

در این مرحله فقط کافی است شیر را بجوشانید و البته دقت کنید که زیادی نجوشد به دمای جوش که نزدیک شد کافی است. مقداری از شیر را نیز برای درست کردن کف شیر و تزیین نگه دارید.

مرحله آخر:

حالا همه مواد ما آماده است کافی است آن ها را به صورت لایه لایه ریخته تا شکل آن به شکل قهوه موکا حرفه ای نزدیک شود. در ابتدا سس شکلاتی که آماده کرده اید را داخل لیوان بریزید. به آن قهوه خوش عطر را اضافه کنید. سپس شیر جوشیده شده را به آرامی روی آنها بریزید.

در آخر میتوانید کف شیر درست کنید و روی موکاچینو را با کف شیر و خامه زده شده و کمی وانیل و دارچین تزیین کنید.

روش دوم درست کردن قهوه موکا:

در این روش  بیشتر مواد با هم روی حرارت قرار میگیرند. این روش دیگر قهوه موکا لایه لایه ای نیست اما ممکن است درست کردن آن برای شما راحت تر باشد.

مرحله اول:

ابتدا قهوه و آب سرد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا  شروع به جوشیدن کند سپس آن را از روی حرارت بدارید.

مرحله دوم:

شیر را داغ کنید و تکه های شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا در شیر حل شود.

مرحله سوم:

شکر، قهوه و خامه را به شیر اضافه کنید و دائماً روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود.

سپس در لیوان دلخواه ریخته و اگر دوست داشتید با دارچین، وانیل و خامه تزیین کنید.

نکته:

– همانطور که گفته شد این قهوه را سرد هم میتوانید میل کنید، برای این کار بعد از آماده شدن قهوه موکا آن را برای چند دقیقه در یخچال قرار دهید و یا چند تکه یخ داخل آن بریزید به همین راحتی فروزن موکا شما آماده است.

– برای اینکه قهوه موکا شما طعم بهتری داشته باشد از دانه قهوه تازه آسیاب شده استفاده کنید.

– برای اینکه قهوه موکا طعم بهتری داشته باشد از شکلات با کیفیت خوب استفاده کنید.

امیدوارم بتوانید با این دستور موکاچینوهای خوش عطری درست کنید و از طعم آن لذت ببرید. خوشحال میشویم عکس های آن را با هشتگ قهوه-ایران-کوک در اینستاگرام نیز به اشتراک بگذارید.

مه‌ی زیر کلیک کنید.

 

دکمه بازگشت به بالا