با ظهور ماشین های لباسشویی اتوماتیک دیگر نیازی به صرف زمان زیادی برای شستن لباس ها ندارید، فقط باید لباس ها را داخل درام قرار دهید و بعد از مدتی آن ها را آویزان کنید تا خشک شوند. با این حال، پس از چند سال ممکن است دستگاه خراب شود و مشکلاتی را ایجاد کند. در این مطلب در مورد علائم خرابی موتور صحبت خواهیم کرد، به شما خواهیم گفت که چه چیزی می تواند باعث خرابی آن شود و چگونه آن را تعمیر کنید.
علائم و دلایل خرابی موتور ماشین لباسشویی
موتور ماشین لباسشویی ممکن است به دلیل فرسودگی و پس از استفاده طولانی از کار بیفتد. بسیاری از کاربران از الزامات کار با این وسیله غفلت می کنند، که می تواند نه تنها منجر به خرابی موتور، بلکه به خرابی سایر قطعات منجر شود. خرابی موتور ماشین لباسشویی می تواند علائم و دلایل متفاوتی داشته باشد. در ادامه برخی از این علائم را بررسی می کنیم.
1. روشن نشدن موتور با سروصدای غیر عادی موتور
ایجاد صدا در ماشین لباسشویی در حین شستشو طبیعی است. بسیاری از ماشین لباسشویی ها در حین کار صدایی دارند که بیشتر به دلیل عملکرد موتور است. موتور دارای قطعات داخلی متحرکی است که در هنگام تماس با یک دیگر صدا ایجاد می کنند. به محض اینکه موتور چرخش درام را متوقف کند، این صدا ها متوقف می شوند.
با این حال، زمانی که موتور صدا می دهد اما روشن نمی شود چه باید کرد؟ اگر دستگاه را روشن می کنید و صدای مانند زمزمه می دهد، مانند هنگامی که در حال کار است، اما درام نمی چرخد، رایج ترین توضیح این است که برس های موتور فرسوده شده اند.
2. عدم چرخش مناسب موتور
این مشکل ممکن است به دلیل قطعی و فروسودگی در سیم پیچ های موتور یا خرابی سرعت سنج باشد که وظیفه نظارت بر سرعت چرخش موتور را بر عهده دارد. لازم است بررسی شود که آن ها شل نشده باشند. اگر چنین است، به سادگی آن ها را محکم کنید. با جدا کردن آنها و استفاده از یک مولتی متر روی کانکتور ها، کنتاکت ها را بررسی کنید. در شرایط عادی مقاومت باید تقریباً 60 اهم باشد. همچنین پیچ نصب سنسور را بررسی و سفت کنید.
گاهی اوقات مشکل در واحد کنترل ، پنهان است. این بخش مسئول عملکرد قطعات موجود در دستگاه است. در صورت وجود مشکل و اختلال در عملکرد آن ، ممکن است برخی از قسمت های سیستم به درستی کار نکنند. بهتر است جهت بررسی و عیب یابی این بخش به یک تکنسین مراجعه کنید تا علت دقیق مشکل را شناسایی کند.
3. خرابی موتور در اثر بارگذاری زیاد
شایع ترین اشتباه هنگام استفاده از ماشین لباسشویی، بارگیری بیش از حد درام با لباس است. وزن اقلام بارگذاری شده برای هر دستگاه نشان داده شده است. به طور معمول این رقم مربوط به وزن پارچه های نخی است. هنگام شستن شلوار جین، پشمی یا مصنوعی، باید بار را حداقل 30٪ کاهش دهید. پارچه های مختلف می توانند مقادیر مختلفی از آب را جذب کنند که می تواند بار را افزایش دهد. چرخاندن یک درام بیش از حد بارگذاری شده برای موتور بسیار دشوارتر است و با گذشت زمان چنین عملیاتی به آن آسیب می رساند.
4. عدم نگهداری مناسب
یکی دیگر از دلایل خرابی موتور می تواند تعمیر و نگهداری نامناسب دستگاه باشد. به عنوان مثال، اگر در حین شستشو متوجه نشتی جزئی آب شدید، بهتر است سریعا برای رفع آن اقدامات لازم را انجام دهید. همچنین رطوبت می تواند وارد موتور شده و یک اتصال کوتاه در آن ایجاد کند. همین امر در مورد نویز ناگهانی در سرعت های بالا نیز صدق می کند. این اغلب نشان دهنده سایش یاتاقان است. اگر این مشکلات به موقع برطرف نشوند، ممکن است باعث آسیب های جدی به موتور شوند.
تعمیر موتور ماشین لباسشویی به علت پیچیدگی و حساسیت آن دارای اهمیت بالایی است، نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که تلاش برای تعمیر موتور بدون داشتن تخصص لازم، ممکن است مشکلات بیشتری را به وجود آورده و خرابی را تشدید کند. از این رو، بهتر است در صورت خرابی موتور، عیب یابی و تعمیر آن را به تعمیرکاران مجرب و متخصص بسپارید.
کارباما سرویس مرکز تعمیر ماشین لباسشویی در کرج است که تعمیر لباسشویی بوش در کرج و تعمیر لباسشویی اسنوا در کرج با استفاده از لوازم یدکی باکیفیت و در منزل انجام می دهد. 09129005180
امیدواریم توانسته باشیم شما را با برخی از علائم و خرابی موتور ماشین لباسشویی و نکات مربوط به آن آشنا کنیم.