ایران معاون اول رئیس جمهور گروه 24 صندوق بین المللی پول شد

ایران معاون اول رئیس جمهور گروه 24 صندوق بین المللی پول شد

ایران معاون اول رئیس گروه 24 صندوق بین المللی پول شد و معاون مالی بانک مرکزی در جلسه مجازی این گروه صحبت کرد.

به گزارش مخبران ، پیمان قربانی در این نشست مجازی اظهار داشت: “در سه ماه گذشته ، شیوع گسترده ویروس Cuvid-19 باعث شده است زندگی بی شماری در کره زمین ایجاد شود و علاوه بر ایجاد خسارت های بزرگ انسانی ، اقتصاد جهانی را به شدت مختل کرده است.” . منم ایران با حدود 75000 مورد از بیماری Qovid-19 و نزدیک به 5000 مرگ در اثر این بیماری ، در خاورمیانه و گروه 24 بیشترین آسیب را متحمل شده است.

سخنگوی نایب رئیس صندوق بین المللی پول گروه 24 افزود: مقامات ایرانی هیچ تلاشی برای نجات جان خود نکرده اند و با انجام اقدامات مالی ، پولی و اعتصابی سعی در مدیریت خدمات اورژانس و فوریت های پزشکی برای کنترل آنها دارند. که ” بیماری و کاهش پیامدهای منفی اقتصادی ، اجتماعی و انسانی آن ، به ویژه در خانوارها و مشاغل متاثر از آن.

معاون اقتصادی بانک مرکزی همچنین گفت: به دلیل اعمال تحریم های ناعادلانه و یک جانبه اقتصادی و تجاری بر ایران ، واردات و عرضه محصولات پزشکی ضروری و مورد نیاز و سایر ضروریات به شدت تحت تأثیر قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه بیماری همه گیر Kinid-19 با هیچ بحران مشابه قابل مقایسه نیست ، گفت: “به عنوان یک چالش جهانی ، یک راه حل جهانی مورد نیاز است.” روشن است که هیچ کشوری تا زمانی که بیماری در تمام کشورهای جهان برطرف نشود و امنیت کامل برقرار شود ، در امان نخواهد بود.

به گفته بانک مرکزی ، معاون رئیس جمهور خطاب به رئیس جلسه با اشاره به پاسخ سریع صندوق بین المللی پول و گروه بانک جهانی به این وضعیت هولناک ، به ویژه در قالب بسته اضطراری و اضطراری بانک جهانی. ، RCF و CCRT صندوق بین المللی پول. “ما معتقدیم که در این راستا ، تقویت چارچوب استقراض متعارف صندوق بین المللی پول ، استفاده از تخصیص برداشت های ویژه و سرعت بخشیدن به روند مذاکرات در شانزدهمین دوره بررسی کلی سهمیه ها مفید خواهد بود.”

معاون اقتصادی بانک مرکزی اضافه کرد: از یک طرف سیاست گذاران برای رفع چالش های سلامت و اقتصاد باید تلاش خود را بیشتر کنند و از طرف دیگر برای موفقیت در رفع بیماری همه گیر لازم است. از Kinid-19 و احیای آن. ” برای توسعه اقتصاد جهانی باید از اقدامات و کمکهای چند جانبه و هماهنگ استفاده شود.

وی در پایان گفت: “همانطور که در بیانیه گروه 24 بیان شد ، نیاز فوری به ارائه حداکثر کمکهای مالی و فنی به کشورهای عضو بین المللی و محلی G24 به صورت برابر ، عادلانه و بی طرفانه وجود دارد.”

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا