محدودیت‌های جدید و منطقه‌ای در تهران، از شنبه

محدودیت‌های جدید و منطقه‌ای در تهران، از شنبه

معاون وزیر بهداشت و درمان از تحریم های جدید و منطقه ای در تهران روز شنبه (19 تیر) خبر داد.

به گزارش مخبران ، محسن فرهادی در مورد محدودیت هایی که از روز شنبه در تهران اعمال می شود گفت: “تصمیم ستاد ملی کورنا به این معنی است که تحریم های اعمال شده منطقه ای هستند و به عنوان شروع همه گیر کرونا ، این محدودیت در صورت اعمال باید در سطح ملی اعمال شود.”

وی اظهار داشت: اعمال تحریم ها در تهران حساس تر است ، زیرا این شهر دارای مراکز تجاری ، اداری و سایر مراکز بسیاری است. جلسات از روز شنبه ممنوع است. کارمندان ادارات و ادارات دولتی یک سوم ارتباطات از راه دور و دو سوم کار را به خود اختصاص می دهند. استخرهای سرپوشیده ، کلوپهای ورزشی و ورزشهای مردمی مانند کشتی ، کاراته و جودو ممنوع است. در ورزش تیمی ، فقط لیگ برتر به دلیل خاص بودن مجبور است طبق پروتکل های بهداشتی رقابت کند.

فرهادی در خصوص فعالیت های باشگاه های بدن سازی ، گفت: فعالیت این باشگاه ها منوط به تأیید دستگاه های معتبر ورزشی مربوطه در وزارت ورزش از قبیل تهویه و آموزش شخصی و فاصله اجتماعی با باشگاه مربوطه است.

وی در مورد سایر محدودیت ها توضیح داد: مراسم ها و همایش های اجتماعی ، فرهنگی ، مذهبی ، مدارس شبانه روزی ، کافه ها ، قهوه خانه ها ، چایخانه ها به ویژه محصولات تنباکو ، باغ وحش و پارک های تفریحی ، مراکز تفریحی آب و استخرهای سرپوشیده ، سالن های ورزشی سرپوشیده و کلوب های ورزشی سرپوشیده.

وی با توجه به نظارت بر مراکز ، خاطرنشان کرد: در این مورد ، هفته گذشته با تصمیم ستاد ملی کورونا مشخص شد که همه مناطق و موسسات مسئولیت نظارت در مناطق مربوطه را دارند. به ویژه در تهران ، اتاق اصناف مسئولیت نظارت زودهنگام را بر عهده دارد. همچنین وزارت ورزش مسئولیت باشگاه های ورزشی را بر عهده دارد ، شهرداری تهران مسئولیت متروها و اتوبوس ها را بر عهده دارد و نظارت بسیار خوبی با وزارت بهداشت دارد. دانشگاه های علوم پزشکی باید پوشش خود را به ستاد ملی کرونا گزارش دهند.

وی درباره ادامه یا متوقف کردن اجرای ارزیابی سلامت در سطح پیش دبستانی گفت: فکر می کنم آموزش و بازرسی این کودکان را به عنوان آزمایش SAMPAD لغو کرده است.

فرهادی ادامه داد: ما سابقه انتشار کرونا ویروس از طریق غذا را نداریم ، اما نکته اصلی این است که شخص درگیر در سرو و تهیه غذا می تواند باعث آلودگی مواد غذایی شود ؛ بنابراین هدف ما از محدود کردن تعداد واحدهای تغذیه در دو بخش تعریف شده است ؛ اول اینکه کافه و جلسات دیگر نداریم و دوم. ، غذا در فضای باز مجاز است تا زمانی که شرایط لازم برای گرم کردن دوباره غذا فراهم شود.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا