به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری آنلاین مخبران ، یکی از دانشگاهیان برجسته در زمینه روابط بین الملل و نویسنده تئوری “تعادل تهدید” در توییتر ، ادعای وزیر خارجه آمریکا مبنی بر اینکه تحریم های سازمان ملل علیه ایران نتیجه محرک واشنگتن است ، ساختگی است.
مخالفت بین المللی با ادعای ایالات متحده برای شروع مجدد تحریم های سازمان ملل علیه ایران در رسانه های داخلی آمریکا به دلیل استفاده واشنگتن از مکانیزم ماشه ، که به طعنه توسط استفان والت ، استاد روابط بین الملل دانشگاه هاروارد توئیت کرد ، در رسانه های داخلی آمریکا شدت گرفته است. گرفته شد
نظریه پرداز برجسته آمریکا خطاب به وزیر خارجه مایک پمپئو ، حق از سرگیری تحریم های سازمان ملل متحد علیه ایران را داستانی توصیف کرد.
“تیتر خبر: مایک پمپئو اعلام کرد که محدودیت های محدودیت های خودکار در ایران قبلاً اعمال شده است.”
این استاد روابط بین الملل با لحنی کنایه آمیز ادامه داد: “او (پمپئو) همچنین موارد زیر را بیان می کند:
استفان والت (چپ)
والت با استناد به نظریه “فلوگیستون” و “آتلانتیس” اظهارات فرضی و غیرواقعی دولت آمریکا مبنی بر از سرگیری مجدد تحریم های سازمان ملل علیه ایران را استناد می کند ، زیرا شیمی دانان و اساتید تاریخ اعتبار وجود فلوژیستون و آتلانتیس را انکار کرده اند. .
فلوگیستون نظریه ای در شیمی است که در قرن هفدهم و هجدهم محبوب بود ، اما بعداً به طور کامل رد شد. طبق این نظریه ، تمام مواد قابل احتراق حاوی م aلفه ای به نام phlogiston هستند. مواد معدنی ، بی رنگ و بدون بو ، که با آنها احتراق فلوگستون از ماده جدا شده و به یک ماده ساده تقلیل می یابد.
آتلانتیس نام جزیره در دو نوشته افلاطون ، تیمایوس و کریتیاس است. وی در این دو اثر نوشت كه ناوگان آتلانتیس آتن باستان را محاصره كرد اما آتن حمله را دفع كرد. سرانجام ، آتلانتیس از فرشتگان دور شده و در اقیانوس اطلس غرق می شود.
وزیر امور خارجه آمریکا به دلیل از سرگیری تحریم های سازمان ملل علیه ایران مورد تمسخر قرار گرفت ، همانطور که قبلاً واشنگتن پست نوشت: “اگرچه ایالات متحده روز یکشنبه اعلام کرد آماده اجرای کلیه تحریم های بین المللی علیه ایران است ، اما اکثر کشورهای جهان این کار را انجام داده اند.” واشنگتن مخالفت کرد و طوری رفتار کرد که انگار چیزی تغییر نکرده است.
در این گزارش آمده است: “این اقدام واشنگتن آغازگر دوره جدیدی از تحریف و تنش های جهانی است.” وی افزود: به جز برخی از كشورها ، هیچ توجیهی برای توجیه آمریكا برای ادامه عضویت در شورای امنیت سازمان ملل و استفاده از این حق برای بازگرداندن تحریم ها وجود ندارد و مشخص نیست كه چگونه دولت آمریكا می تواند تحریم های چند جانبه را به صورت یك جانبه اجرا كند!
استفان والت پیش از این با انتقاد از مواضع دولت آمریکا در برابر ایران ، در توییتر خود در مورد پیمان استراتژیک 25 ساله ایران و چین نوشت: “در سال 2016 ، مرشهایمر (نظریه پرداز دیگر روابط بین الملل) و من پیشنهاد بهبود روابط با ایران را دادیم. ترامپ و پمپئو با گردهم آوردن چین و ایران در مسیری متفاوت گام برداشته اند: “کار زیبایی است!”
انتهای پیام