محققان دریافتند مصرف روزانه یک عدد آووکادو با کاهش میزان کلسترول بد LDL در افراد چاق یا دارای اضافه وزن مرتبط است.
پنی کریس اترتون، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: “ما توانستیم نشان دهیم زمانیکه افراد یک عدد آووکادو به رژیم غذایی شان اضافه کردند دارای ذرات کمتر LDL نسبت به قبل از رژیم شان بودند. “
وی در ادامه میافزاید: “ما دریافتیم زمانیکه ذرات LDL اکسید میشوند زنجیرهای از واکنشها آغاز میشود که موجب تشکیل پلاکهای در دیواره عروق خونی شده و تصلب شریان اتفاق میافتد. اکسایش برای بدن خوب نیست، حال اگر بتوان از طریق مصرف مواد خوراکی از بدن در این زمینه محافظت کرد بسیار عالی است. “
محققان در این مطالعه ۴۵ شرکت کننده دارای اضافه وزن یا چاق را مورد مطالعه قرار دادند. بعد از ۵ هفته رژیم غذایی آووکادو، محققان مشاهده کردند میزان کلسترول LDL اکسیدشده در شرکت کنندگان نسبت به قبل از رژیم کمتر بود. همچنین میزان آنتی اکسیدان لوتئین در آنها به مراتب بیشتر بود.
به گفته اترتون، “وجود لوتئین بیشتر از اکسیدشدن LDL جلوگیری میکند. “
به گفته محققان، آووکادو سرشار از چربیهای سالم، کاروتنوئیدها (مفید برای سلامت چشم ها) و سایر مواد مغذی هستند.