به عقیده برخی از افراد ازدواج مانند یک هندوانه درب بسته است که نمی توان با هیچ روشی به صحیح یا نادرست بودن آن پی برد. جالب است که بگوییم همین افراد هزینه مشاوره با ازدواج را بهانه می کنند و با عدم مراجعه به کلینیک تخصصی برای مشاوره ازدواج، زندگی آینده خودشان را به خطر می اندازند.
اگرچه مشاوره ازدواج با هزینه خاصی همراه است؛ اما به هر حال مزایای شرکت کردن در جلسات مشاوره آنقدر زیاد است که توصیه می کنیم حتما در این جلسات شرکت کنید. شاید سوال اصلی شما در هنگام پرداخت هزینه مشاوره این باشد که هزینه مشاوره ازدواج با کیست؟ از این رو در ادامه این مقاله قصد داریم ضمن توضیح در مورد هزینه مشاوره ازدواج، در مورد اینکه هزینه مشاوره قبل از ازدواج به عهده کیست نیز صحبت کنیم.
چه کسانی باید به دنبال مشاوره قبل از ازدواج باشند؟
قبل از اینکه بخواهیم در مورد هزینه مشاوره ازدواج با کیست، صحبت کنیم باید بدانیم که اصلا اهمیت مراجعه برای مشاوره قبل از ازدواج چیست؟ دلایل بی شماری وجود دارند که نشان می دهند زوجین باید قبل از ازدواج به دنبال شرکت در جلسات مشاوره باشند. پیش از ازدواج هنوز شما با یکدیگر زندگی نکرده اید که بتوانید با روحیات همدیگر آشنا شوید. ممکن است روحیات شما از زمین تا آسمان با هم فرق کند و نتوانید به خوبی با هم کنار بیایید.
مشاوره قبل از ازدواج یک راه عالی برای آشنایی زوجین با یکدیگر است. در صورت شرکت کردن در این جلسات، می توانید از مشکلات آینده خودداری کنید. از طرفی شاید برای شما جالب باشد اگر بدانید شرکت کردن در جلسات مشاوره پیش ازدواج، می تواند به شما کمک کند تا در آینده نیز در صورت بروز مشکل بتوانید به خوبی به مشاوره مراجعه کنید. مشاوره قبل از ازدواج می تواند به زوج ها برای درک امیدها، ترس ها و انتظارات خودشان کمک کند. در این صورت زوج ها این امکان را دارند که در مورد آینده رابطه خودشان و اینکه آیا واقعا ازدواج به نفع آن ها هست یا خیر، تصمیم گیری کنند.
هزینه مشاوره ازدواج چقدر است؟
هزینه مشاوره ازدواج بر اساس عوامل بسیار متنوعی محاسبه می شود. به همین خاطر است که در مراکز مشاوره مختلف این هزینه متفاوت و متغیر است. به طور کلی هر چقدر میزان ساعت حضور شما در جلسات مشاوره بیشتر باشد، هزینه مشاوره ازدواج نیز افزایش پیدا می کند. همچنین ممکن است بر اساس تست هایی که قبل از جلسه مشاوره می دهید، هزینه متفاوتی را پرداخت کنید.
هزینه مشاوره ازدواج با کیست؟
هزینه مشاوره ازدواج با کیست؟ این سوال بسیاری از مراجعین برای جلسات مشاوره است. با توجه به اینکه جلسات مشاوره ازدواج برای دو طرف برگزار می شود، باید دو طرف نیز هزینه آن را پرداخت کنند. البته هیچ قانونی برای اینکه هزینه ازدواج توسط کدام یک از طرفین پرداخت شود، وجود ندارد. برخی از آقایان دوست دارند که کل هزینه را خودشان پرداخت کنند و برخی از زوجین نیز ترجیح می دهند که هزینه را نصف کنند.
بهتر است که قبل از مراجعه برای پرداخت هزینه مشاوره ازدواج با یکدیگر مشورت کنید. اگر تعداد جلسات مشاوره شما زیاد است، این هزینه می تواند برای یکی از طرفین سنگین باشد. از طرفی منصفانه نیست که کل هزینه توسط یک فرد پرداخت شود. بنابراین، چون قانونی وجود نداشت که مشخص کند هزینه مشاوره ازدواج با کیست؟ بهتر است که این هزینه را به صورت توافقی پرداخت کنید. دقت داشته باشید که هزینه مشاوره در هر جلسه ممکن است متفاوت باشد. از این رو شاید بهتر باشد که کل هزینه جلسات را تقسیم کنید.
هزینه مشاوره ازدواج چقدر است؟چه عواملی باعث تغییر هزینه مشاوره ازدواج می شوند؟
هزینه مشاوره ازدواج تحت تاثیر عوامل مختلفی محاسبه می شود. پس نباید انتظار داشته باشید که این هزینه در همه مراکز یکسان باشد. توصیه و پیشنهاد ما این است که از بهترین خدمات برای مشاوره قبل از ازدواج کمک بگیرید. چون تجربه ثابت کرده است که اگر این جلسات مشاوره به خوبی برگزار شوند، ازدواج های بسیار موفقی در راه خواهند بود. در ادامه به عواملی که می توانند روی هزینه مشاوره قبل از ازدواج تاثیرگذار باشند، صحبت می کنیم.
- تخصص مشاور
یکی از عواملی که می تواند روی هزینه مشاوره تاثیر بگذارد، تخصص مشاور است. به طور کلی، مدرک تحصیلی مشاورین تاثیر زیادی روی هزینه دریافتی آن ها دارد. به طوری که هزینه دریافتی از سوی یک مشاور کارشناسی ارشد پایین تر از هزینه دریافتی از سوی یک مشاور دکتری است. در برخی از مواقع مدرک های دریافت شده توسط مشاور نیز می تواند روی هزینه تاثیر زیادی داشته باشد. به طور مثال اگر روانشناس دارای مدرک های بین المللی در حوزه مشاوره باشد، ممکن است بر اساس همان مدارک از شما مبلغ زیادی را دریافت کند.
- تست های مشاوره
تست هایی که قبل از جلسات مشاوره ازدواج از شما دریافت می شوند، می توانند روی هزینه مشاوره ازدواج تاثیرگذار باشند. در اکثر مواقع باید دو طرف به یک سری سوالات در قالب تست پاسخ بدهند تا امکان برگزاری جلسات بعدی وجود داشته باشد. باید بدانید که هزینه هر یک از این تست ها به صورت جداگانه محاسبه می شود. چرا که به هر حال تفسیر نتایج آن ها بسیار زمان بر و سخت است. حتما قبل از مراجعه و تعیین هزینه مشاوره، در مورد هزینه تست ها نیز سوال بپرسید.
- تعداد جلسات مشاوره قبل از ازدواج
گاهی اوقات ممکن است زوجین با یک الی 2 جلسه شناخت کافی نسبت به هم پیدا کنند و متوجه شوند که مناسب ازدواج با هم هستند یا خیر. اما در برخی از شرایط آنقدر اخلاقیات و روحیات دو طرف متفاوت است که باید تعداد جلسات مشاوره بسیار افزایش پیدا کند. به طوری که ممکن است افراد حداقل به 5 جلسه مشاوره نیاز داشته باشند. بدیهی است که برای هر جلسه مشاوره باید هزینه مجزایی پرداخت کنید. بنابراین، اگر نیاز به جلسات مشاوره متعدد و زیاد داشته باشید، باید حتما هزینه های جلسات را با یکدیگر تقسیم بندی کنید. مثلا هزینه یک جلسه را آقا پرداخت کند و هزینه یک جلسه را خانم.
- ساعات هر جلسه مشاوره
جلسات مشاوره یا 45 دقیقه ای هستند یا 1 ساعته. اگر بنا به درخواست مشاور و یا زوجین نیاز به افزایش ساعت هر جلسه باشد، هزینه به صورت دقیقه ای افزایش پیدا می کند. به طور مثال ممکن است هزینه یک جلسه 45 دقیقه ای 350 هزار تومان باشد؛ اما به ازای هر 1 دقیقه زمان افزوده شده به جلسه مشاوره نیاز به پرداخت 20 هزار تومان داشته باشید. در مورد این موضوع حتما استعلام قیمت را انجام دهید و اگر محدودیت بودجه دارید از مشاور خواهش کنید که جلسات را در همان ساعت مشخص تمام کنند.
سخن پایانی
این مقاله با هدف شناخت این موضوع که هزینه مشاوره ازدواج با کیست به شما ارائه شد. اگر در شرف ازدواج هستید و می خواهید یک ازدواج موفق و بدون دغدغه داشته باشید، هیچ راهی بهتر از این نیست که با یک مشاور ازدواج در ارتباط باشید و تست های مربوطه را بدهید. در اکثر مواقع این تست ها نتیجه مثبتی دارند و می توانند باعث بهبود شرایط ازدواج شما شوند. فراموش نکنید اگر مشاور با توجه به مشاهدات بدست آمده اعلام کرد که ریسک این ازدواج بالاست به او اعتماد کنید چون به هر حال نتایج تست ها و معاشرت با دو طرف باعث شده تا مشاور به این نتیجه برسد. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با رزرو مشاوره ازدواج می توانید با کلینیک روانشناسی دکتر نازنین نورشاهی در ارتباط باشید.
منبع: talkspace.com