با افزایش استفاده از خدمات اینترنتی و کلاهبرداران روش های جدیدی برای سرقت اطلاعات پیدا می کنند ، کاربران باید آگاهی خود را افزایش دهند تا در دام فیشرها نیفتند.
به گزارش مخبران ، حملات فیشینگ نوعی اطلاعات تقلبی است که در آن فیشر (شخصی که حمله فیشینگ را مدیریت می کند) از برخی روش ها برای تقلید از یک وب سایت ، برنامه یا سرویس استفاده می کند. یا از آن برای سرقت اطلاعات کاربران استفاده کنید.
فیشینگ روش های متنوعی دارد و پلیس فتا انواع این روش را ذکر کرده است. یکی از راه ها فیشینگ کارت از طریق بانک است. به این ترتیب هکرها با طعمه های خود از طریق تلفن ارتباط برقرار می کنند. باید بدانید که برای واریز پول به حساب خود ، از جمله پاداش ، پاداش و مزایا ، نیازی به اظهار رمز بانکی خود ندارید.
فیشینگ کارت بانکی با ایمیل های فریبنده یکی دیگر از روش های فیشینگ است. بنابراین اگر ایمیلی غیرمنتظره دریافت کردید که از کلمات “اورژانس” یا “منتظر پاسخ شما هستیم” استفاده می کند ، پاسخی ندهید. سیستم مالی و بانکی هرگز از شما نمی خواهد اطلاعات بانکی خود را از طریق ایمیل ارسال کنید و حتی لازم نیست رمزعبور بانک خود را برای کارمندان بانک فاش کنید.
نوع دیگر فیشینگ فیشینگ کارت بانکی با صفحات پرداخت جعلی است. در این روش ، فیشر از وب سایت های تکراری مشابه وب سایت های اصلی استفاده می کند. بهترین راه برای مقابله با این نوع حمله فیشینگ توجه به URL درگاه پرداخت است. هر یک از سایت های بانک ها از آدرس خاصی برای درگاه پرداخت خود استفاده می کنند که می تواند نشانه حملات فیشینگ باشد.
بدافزار ، بدافزار یا تروجان ها نیز از ابزارهای رایج فیشینگ هستند. ماهیگیران سعی می کنند برنامه آلوده به بدافزار را بر روی دستگاه قربانی اجرا کنند. پس از فعال شدن بدافزار ، ماهیگیران می توانند با دسترسی به رایانه یا تلفن همراه وی ، به اطلاعات حساس قربانی دسترسی پیدا کنند.
انتهای پیام