مخبران/خراسان رضوی معاون سرمایهگذاری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی گفت: بالغ بر ۱۴۰۰ فرصت سرمایهگذاری از کل کشور در هفدهمین نمایشگاه گردشگری تهران ارائه شد که حدود ۱۶۰ فرصت از این بین مربوط به خراسان رضوی بود.
احمد دیناری در گفتوگو با مخبران در خصوص نقش حوزه سرمایهگذاری گردشگری خراسان رضوی در هفدهمین نمایشگاه گردشگری تهران اظهار کرد: با توجه به شعار روز جهانی جهانگردی در سال جاری با عنوان «گردشگری و سرمایهگذاریهای سبز»، در نتیجه رویکرد هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران نیز در حوزه سرمایهگذاری گردشگری بود.
وی افزود: تمام استانها با مشارکت بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت شهرداریها، ظرفیتهای سرمایهگذاری گردشگری استان خود را در این نمایشگاه ارائه کردند.
معاون سرمایهگذاری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی تصریح کرد: بالغ بر ۱۴۰۰ فرصت سرمایهگذاری از کل کشور در این نمایشگاه ارائه شد که حدود ۱۶۰ فرصت از این بین مربوط به خراسان رضوی بود. این فرصتها در سال جاری با استفاده از ظرفیت دستگاههایی مانند شهرداریها، آستان قدس رضوی و بخش خصوصی تهیه شده بود.
دیناری ادامه داد: همچنین ۱۶ بسته سرمایهگذاری از طرف خراسان رضوی در این نمایشگاه معرفی شد که علاوه بر آن برای این بستهها موافقت اصولی بینام نیز صادر شده بود. سازمان همیاری شهرداریهای استان از طریق موسسات توسعه گردشگری که زیر مجموعه خودش است، با شهرداریها وارد تعامل شد و این شهرداریها در حوزه استان به معرفی ظرفیتهای سرمایهگذاریهای گردشگری خود پرداختند.
وی خاطرنشان کرد: در خلال برگزاری هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران، برخی کارگاههای آموزشی در حوزه سرمایهگذاری گردشگری از جمله کارگاه «آشنایی با قوانین و مقررات سرمایهگذاری گردشگری در ایران» توسط معاونت سرمایهگذاری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی برگزار شد.
معاون سرمایهگذاری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی عنوان کرد: همچنین همزمان با هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران، سمپوزیوم گردشگری سبز نیز برگزار شد که برنامهریزیهای آن توسط وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی انجام شد.
دیناری در پاسخ به این سوال که چه میزان سرمایه از طریق این نمایشگاه توسط ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی جذب شده است، بیان کرد: رویکرد این نمایشگاه ارائه ظرفیتها بود و معمولا پس از آن جذب سرمایه اتفاق خواهد افتاد. پیشبینی میشود برخی از سرمایهگذاران به سمت فرصتها و بستههای سرمایهگذاری استان جذب شوند اما نمیتوان عدد دقیقی ارائه کرد.
وی در خصوص ۱۶ بسته سرمایهگذاری خراسان رضوی گفت: برخی از این بستهها مربوط به بناهای تاریخی و تعدادی از آنها مجموعههای گردشگری داخل مناطق نمونه گردشگری مانند چالیدره هستند.
انتهای پیام