مسئله اصلی امروز جهان و مطالبه افکار عمومی پرداختن نهادهای حقوق بشری، دادگاههای بینالمللی، به مسئله فلسطین و نسل کشی فاجعه باری است که رژیم صهیونیستی و حامیانش در غزه به راه انداختهاند.
به گزارش مخبران، سیاست روز در سرمقاله خود نوشت: اولویت امروز جهان نسل کشی میلیونها نفر در غزه است که زیر آتش بمباران و گرسنگی هر روز صدا نفر به جرم تسلیم نشدن در برابر اشغالگری رژیم صهیونیستی و متحدانش، جانشان را از دست میدهند. هفتاد درصد از این قربانیان را زنان و کودکان تشکیل میدهد که عمق فاجعه را آشکارتر میسازد. در میان این نسل کشی و جنایت علیه بشریت، در رفتاری سوال برانگیز کمیته موسوم به حقیقتیاب سازمان ملل با انتشار گزارشی با اشاره به اتفاقات سال گذشته در ایران مدعی نقض حقوق بشر و جنایات علیه بشریت از سوی ایران شده است. قابل توجه آنکه همزمان ماشین رسانهای غرب نیز با کنار نهادن مسائلی همچون غزه، جنگ اوکراین و.. تمام قد به پوشش این اتهام زنی پرداخته و به بازنشر هزاران دروغ و خبرسازی جعلی سال گذشتهاشان روی آوردهاند. در این میان در داخل نیز پاده نظامی معلومالحال به صدور بیانیهها و سخنرانیهایی به تکرار همان ادعاها ضد ایرانی پرداخته و خواسته یا ناخواسته در زمین دشمنان کشور ایفای نقش کردهاند. این نوع رفتارها در داخل و خارج از کشور در حالی صورت گرفته است که برخلاف ادعای این کمیته، جمهوری اسلامی نه تنها به دنبال مختومه سازی و بستن پرونده مذکور نبوده بلکه خود در عالی ترین سطوح اجرایی کشور پیگیر ارزیابی ابعاد این حوادث و آسیب شناسی و رفع کاستیها و جبران خسارات احتمالی بوده است. در این راستا در اردیبهشت رئیس جمهوری اسلامی ایران به دنبال گزارش وزیر کشور از عملکرد کارگروه پیگیری ناآرامیهای سال گذشته، با صدور حکمی هیئتی را مسئول بررسی ابعاد این حوادث و ناآرامیها و بررسیهای فنی و کارشناسی توسط سایر دستگاهها و جهات ذیربط و تکمیل تحقیقات به عمل آمده، کرد.
نکته دیگر آنکه سوابق کمیتههای به اصطلاح حقوق بشری نهادهایی همچون شورای حقوق بشر نشانگر تقلای کشورهای غربی برای استثنا نشان دادن برخی کشورها جهت توجیه رفتارهای غیر اصولی غرب علیه آنها میباشد. به عنوان مثال در حالی شورا در اقدامی خلاف واقع و غیر قانونی نماینده ویژه علیه ایران تعیین کرده است که اولا منابع استنادی آنها همواره تروریستها و جنایتکارانی همچون منافقین بودهاند که دستشان به خون هزاران ایرانی آغشته است و یا وطن فروشان خارج نشینی بوده که هیچ شناختی از درون ایران نداشته و برای مشتی دلار هر دروغ هایی را برای خوشایند اربابان غربی خود بر زبان میآورند. بخشی از این منابع نیز رسانههای معاند از جمله فارسی زبانان معلوم الحالی بوده است که در تکلیف آنها برهم زدن ارامش روانی جامعه ایران و ترویج خشونت و تجزیه طلبی بوده چنانکه این رسانهها همچون بی بی سی، ایران اینترنشنال، من و تو و… در حوادث سال گذشته صدها هزار خبر و تصویر و صوت دروغ را منتشر کردهاند. وارونه نمایی و پنهان سازی حقایق در لوای حقیقت یابی محور رفتاری این کمیتههای ادعایی از گذشته تا به امروز بوده است. نمود عینی این رفتار را در عملکرد آژانس بینالمللی انرژی اتمی و گزارشهای مغرضانه علیه ایران میتوان مشاهده کرد که سالهاست به خواست غرب گزارش نویسی ضد ایرانی را اجرا میکند.
ثانیا بر اساس گزارش خانم دوهان گزارشگر سازمان ملل در امور قهری یک جانبه هدف و قربانیان اصلی تحریمهای ضد ایرانی زنان و کودکان بودهاند و این تحریمها ضد بشری، ناقض منشور و قوانین بینالمللی و نسل کشی و جنایت علیه بشریت است و باید لغو و آمران و عاملان آن بازخواست و مجازات شوند. اگر شورای حقوق بشر حقیقتا به دنبال حقیقتیابی است، موظف به اقدام عملی جهت لغو تحریمها و مجازات و محاکمه عاملان و آمریکا تحریمهای ضد ایرانی است حال آنکه تاکنون هیچ اقدامی در این زمینه صورت نداده و عملا در این جنایت بزرگ سهیم است.
نکته پایانی آنکه مسئله اصلی امروز جهان و مطالبه افکار عمومی پرداختن نهادهای حقوق بشری، دادگاههای بینالمللی، به مسئله فلسطین و نسل کشی فاجعه باری است که رژیم صهیونیستی و حامیانش در غزه به راه انداختهاند. سکوت شورای حقوق بشر، تشکیل ندادن کمیته حقیقت یاب در باب این جنایات پوچ بودن و سیاسی کاری این نهادهای مدعی حقوق بشر را اشکارتر ساخته و به صراحت ماهیت و ریشه گزارش مغرضانه کمیته ادعایی علیه ایران را که همان حمایت از رژیم صهیونیستی و انحراف افکار عمومی به حاشیهها به جای مسئله فلسطین است نشان میدهد. امروز رژیم صهیونیستی در حالی قاتل 9 هزار زن فلسطینی است که عضو کمیته زنان شورای حقوق بشر است که طنزی تلخ از وقاهت و تهی بودن این نهادها را آشکار می سازد و خود سندی بر سیاسی کاری و دروغین بودن ادعاها و پروندههایی است که علیه ایران با هدف ایران هراسی و چند پاره سازی وحدت ایرانیان صورت میگیرد.
انتهای پیام