در حالی که جنگ اشغالگران در نوار غزه به یکصد و هفتادمین روز خود رسیده است، دفتر اطلاعرسانی دولتی در غزه، روز یکشنبه، به روز رسانی «آمار جنگ نسل کشی» را منتشر کرد.
به گزارش مخبران، اسماعیل الثوابته، مدیرکل دفتر اطلاع رسانی دولت در غزه اعلام کرد: «اشغالگران پنج پزشک و پرستار در مجتمع پزشکی الشفا را به شهادت رساندند.
این در حالی است که این دفتر در آمار جدید خود اعلام کرد زنان و کودکان بیشترین درصد قربانیان را به طور کلی تشکیل میدهند به طوری که بر اساس جزئیات ثبت شده ۱۴ هزار و ۲۸۰ کودک شهید شدهاند که از این تعداد ۲۷ نفر بر اثر قحطی تحمیلی در شمال غزه به شهادت رسیدهاند. این درصد تا به امروز به ۷۳ درصد قربانیان رسیده است.
علاوه بر ثبت ۹ هزار و ۳۴۰ شهید زن و ۶۰ هزار زن باردار که به دلیل نبود مراقبتهای بهداشتی در معرض خطر هستند. همچنین شمارش شده است که ۱۷ هزار کودک امروز در نوار غزه بدون والدین یا یکی از آنها زندگی میکنند.
تیمهای پزشکی و رسانهای
در گزارش منتشر شده از سوی دفتر اطلاعرسانی دولتی در غزه، تعداد شهدای پرسنل پزشکی از آغاز جنگ تاکنون ۳۶۴ تن به شمول ۴۸ شهید پرسنل دفاع مدنی شمارش شده است.
همچنین ۲۶۹ مورد دستگیری پرسنل پزشکی به ثبت رسیده که اکثر آنها در حین انجام وظیفه بشردوستانه از داخل بیمارستانها دستگیر شدهاند.
بمباران اسرائیل و حملات مداوم به بخش بهداشت در غزه، ۳۲ بیمارستان و ۵۳ مرکز بهداشتی را از کار انداخت. این از بین از ۱۵۸ موسسه بهداشتی است که توسط اشغالگران هدف قرار گرفتهاند.
علاوه بر این، اشغالگران ۱۲۶ آمبولانس را هدف قرار دادند که برخی از آنها در حین انجام کار مورد هدف قرار گرفتند.
در تیمهای رسانهای ۱۳۶ خبرنگار شهید و همچنین ۱۲ مورد دستگیری آنها تایید شده که اسامی آنها مشخص و سرشماری شد.
مریض و مجروح
برخلاف تمام قوانین جنگ و معاهدات بینالمللی، نه مجروحان و نه بیماران در نوار غزه از درمان خاصی برخوردار نشدند که شرایط و نیازهای آنها تامین شود.
گزارش وزارت بهداشت نوار غزه ۱۱ هزار مجروح را شمارش کرده که برای نجات جان خود برای درمان نیاز به مسافرت داشتند، بنابراین اقامت در غزه هر روز آنها را در معرض مرگ قرار میدهد.
علاوه بر اینکه ۱۰ هزار بیمار سرطانی در معرض مرگ و نیازمند درمان هستند و ۷۰۰ هزار بیمار مبتلا به بیماریهای عفونی در نتیجه جابجایی شدهاند. جابجایی همچنین باعث شیوع برخی اپیدمیهای عفونی مانند هپاتیت C شده که ۸۰۰۰ مورد را تحت تاثیر قرار داد.
علاوه بر این، ۳۵۰ هزار بیمار مزمن به دلیل عدم مصرف دارو در معرض خطر هستند.
دفتر رسانهای دولتی در گزارش خود از تخریب ۱۶۸ مقر دولتی توسط رژیم صهیونیستی خبر داد. در بخش آموزشی، اشغالگران ۱۰۰ مدرسه و دانشگاه را به طور کامل و ۳۰۵ مدرسه و دانشگاه را به صورت جزئی ویران کردند. اما در مورد عبادتگاهها نیز باید اشاره کرد آنها در امان نماندند، زیرا سرشماری حاکی از تخریب کامل ۲۲۶ مسجد و ۲۹۰ تخریب جزئی و هدف قرار دادن و تخریب سه کلیسا توسط نیروهای اشغالگر بود.
اشغالگران همچنین ۷۰ هزار واحد مسکونی و ۲۹۰ هزار واحد مسکونی را به طور جزئی ویران کردند، اما آنها دیگر قابل سکونت نیستند. ارتش اسرائیل علاوه بر خسارات مادی، ۲۰۰ مکان باستانی و آثار تاریخی را نیز تخریب کرد. به عنوان یکی از نتایج حاصل از هر آنچه در بالا توسط دفتر رسانهای دولتی در نوار غزه برشمرده شد، این وضعیت ناشی از پرتاب ۷۰ هزار تن مواد منفجره در خاک نوار غزه، علاوه بر حملاتی است که توسط نیروهای پیاده و زرهی انجام شده است. غزه همچنین شاهد موج بزرگی از آوارگی داخلی است که به ۲ میلیون آواره رسیده است که بیشتر آنها در شهر رفح در جنوب نوار غزه هستند.
در عین حال هلال احمر فلسطین نیز از شهادت یک فرد آواره بر اثر اصابت گلوله به سرش در داخل بیمارستان الامل در خان یونس در جنوب نوار غزه خبر داد.
این در حالی است که گردان های القدس، شاخه نظامی جهاد اسلامی اعلام کرد که با خمپارههای معمولی کالیبر ۶۰، تجمع سربازان دشمن را در مجاورت مجتمع الشفا در غرب غزه بمباران کرد.
انتهای پیام