تلویزیون رژیم صهیونیستی از مشاجره لفظی شدیدی میان بنیامین نتانیاهو و وزیر خارجه آلمان خبر داد.
به گزارش مخبران، دیدار پرتنشی که روز چهارشنبه میان «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی با «آنالنا بربوک» وزیر خارجه آلمان در جریان سفرش به تلآویو صورت گرفت، به دلیل اتهامات بربوک علیه نتانیاهو درباره گرسنه نگه داشتن غزه، به دعوا و جر و بحث میان دو طرف انجامید.
شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منابع آگاه از جزئیات این مذاکرات که خواستند نامشان فاش نشود گفت نتانیاهو بر سر وزیر خارجه آلمان فریاد زد و بربوک هم کاملا اظهارات و تصاویری را که نتانیاهو به او نشان میداد، رد کرد.
این شبکه گفت بربوک به شدت از نتانیاهو و «ران درمر» وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی انتقاد کرد و این دیدار پرتنش تا حد بگو مگوی شدید و فریاد نتانیاهو درباره اوضاع غزه رسید.
بربوک به نتانیاهو گفت: شما غزه را به سمت قحطی میبرید و وضعیت گرسنگی در غزه فاجعهبار است. من میتوانم تصاویر کودکان گرسنه را در تلفن همراهم به شما نشان دهم.
در این هنگام، نتانیاهو در پاسخ به او گفت: پس بیا تلفنت را بیرون بیاور و ما را از آن مطلع کن!
نتانیاهو مدعی شد: هیچ وضعیت گرسنگی در نوار غزه وجود ندارد! ما این را مدتهاست دنبال میکنیم. بیا و تصاویر بازارهای غزه و سواحل غزه را مشاهده کن. هیچ گرسنگی در آنجا وجود ندارد!
بربوک هم در پاسخ افزود: توصیه میکنم دیگر از این تصاویر نشان ندهید، زیرا بیانگر اوضاع واقعی غزه نیست. در غزه گرسنگی وجود دارد.
سپس نتانیاهو با صدای بلند در پاسخ او ادعا کرد: این حقیقت است. این دروغ نیست همانطور که نازیها انجام دادند. ما مانند نازیهایی نیستیم که تصاویر ساختگی را برای واقعیت مجازی به وجود آوردند!
این شبکه ادامه داد: بربوک مجددا از نتانیاهو پرسید تو میخواهی بگویی که پزشکان حاضر ما در میدان در غزه حقیقت را نمیگویند؟ میخواهی که بگویی رسانههای جهانی دروغ میگویند؟
بربوک از اسرائیل خواست تا اجازه ورود کمکهای بشردوستانه بیشتری به غزه را بدهد.
همزمان سایت بلومبرگ گزارش کرد، وزیر خارجه آلمان از افشای محتوای دیدار با نتانیاهو خشمگین شده است و این اتفاق موجب تنش در روابط دو طرف خواهد شد.
بلومبرگ همچنین نوشت، سفیر برلین در اراضی اشغالی بعد از انتشار گزارشها درباره اختلاف میان نتانیاهو و وزیر خارجه آلمان، شکایتی را به دفتر نتانیاهو ارائه کرده است.
اظهارات وزیر خارجه آلمان درحالی مطرح میشود که رویکرد آلمانها این روزها رنگ و بوی مشارکت در نسلکشی غزه را گرفته است، در حالی که برلین همواره ادعای حقوق بشر سرداده و با این ادعا به دخالت در امور کشورها پرداخته است.
از ابتدای جنگ غزه آمریکا و کشورهای غربی با حمایت از رژیم صهیونیستی مانع توقف جنگ غزه و موجب تداوم کشتار و نسلکشی هزاران فلسطینی شدند.
انتهای پیام