
افراد با داشتن اطلاعات کافی از مواد غذایی مجاز برای وعده سحر می توانند به راحتی زمان را تا افطار سپری کنند.
منصور رضایی متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: افراد به هیچ عنوان وعده سحری را حذف نکنند و توجه داشته باشند که مصرف مواد غذایی خوب و کامل در این وعده از افت قند فشارخون تشنگی و گرسنگی جلوگیری می کند.
وی با اشاره به اینکه حذف وعده سحری می تواند باعث عصبانیت و بدخلقی در افراد شود ادامه داد: حتماً در وعده سحر از مواد غذایی کربوهیدرات دار مانند برنج نان سیب زمینی و ذرت استفاده شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان کرد: باید در وعده سحر توجه ویژه ای به مصرف انواع پروتئین ها مانند گوشت ماست پنیر و تخم مرغ داشت چراکه پروتئین ها اثر سیرکنندگی داشته و باعث افزایش ایمنی بدن نیز می شوند.
رضایی توصیه کرد: در وعده سحری مصرف فیبر فراموش نشود. فیبر موجود در حبوباتی مانند نخود لوبیا و عدس از نوسانات قند و فشارخون جلوگیری می کنند.
وی تأکید کرد: در وعده سحری باید از خوردن مواد غذایی چرب شور و پر ادویه اجتناب کرد چراکه باعث تشنگی شده و نیاز به آب بدن را افزایش می دهند.
این متخصص تغذیه ادامه داد: در وعده سحری از آب میوه ها و کمپوت ها استفاده نشود زیرا آب میوه ها فیبر ندارند و کمپوت ها قند بالایی دارند و باعث ایجاد گرسنگی در افراد می شوند؛ اما مصرف میوه های تازه یا میوه خشک هیچ مشکلی ندارد.
رضایی تأکید کرد: میوه ها سبزی ها حبوبات آجیل هایی که شور نیستند انواع سالاد ها حتماً در وعده سحری مصرف شوند. از سوی دیگر باید از خوردن سوسیس و کالباس تن ماهی چای قهوه شکلات همبرگر پیتزا انواع کباب ها و ترشیجات در وعده سحری جلوگیری کرد.