عمومیمطالب برتر

آشنایی کامل با پرده زبرا و کاربرد آن در دکوراسیون

پرده زبرا چیست؟

به نقل از گروه نصب پرده با پرده کاران پرده زبرا، یک نوع پرده راه راه است. همان طور که از نام این پرده پیداست، شکل آن شبیه خطوط روی بدن گورخر است. این خط ها افقی می باشند و معمولا یکی از آن ها رنگی و دیگری رنگی است که پشت سر هم و به صورت یکی در میان تکرار می شوند. البته انواع گوناگونی از پرده زبرا دارد که ممکن است از اصول رنگی فوق تبعیت نکنند. پرده های زبرا، شبیه پرده های کرکره ای هستند و تنها تفاوتی که با آن ها دارند، جنس پارچه ای آن هاست. به همین دلیل، پرده زبرا، ضعف های پرده کرکره ای را ندارد و در عین حال از انعطاف پذیری و دوام بیش تری نیز برخوردار است. ساختار پرده زبرا دولابه می باشد. این پرده ها به کمک طناب به شکل دستی یا برقی تنظیم می شوند. پرده زبرای برقی، موتورهای خاصی دارد و به وسیله ریموت کنترل می شود.

ریل نصب پردهای ساده | نصب پردهای جدید

 چرا پرده زبرا؟

به کار بردن پرده های پارچه ای والان دار، اجازه بهره مندی از نور خورشید را به محیط نمی دهد. این پرده ها برای پنجره هایی مناسب هستند که قصد نورگیری از آن ها یا باز کردنشان را نداریم. اکثر این پرده ها تزیینی هستند و برای زیبایی بیش تر دکوراسیون داخلی به کار می روند. اما اگر قصدتان این است که از نور خورشید استفاده کنید، پیشنهاد ما این است که از پرده های زبرا بهره بگیرید. در ادامه با شناخت ویژگی های پرده زبرا خواهید فهمید که چرا این پرده، گزینه مناسبی است.

 ویژگی های پرده زبرا

از ویژگی های پرده زبرا می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • کارایی بسیار عالی و ظاهر خاص پرده زبرا
  • امکان جمع کردن پرده به صورت کامل در بالا به مانند پرده های کرکره ای برای عبور بیش تر نور
  • دوام و عمر زیاد
  • نصب ساده و سریع
  • راحتی نگهداری و شستشو
  • امکان نصب به شکل برقی (ریموت کنترل)
  • امکان رول شدن و تنظیم نور بدون نیاز به جمع کردن پرده
  • تنوع زیاد در طرح های موجود
  • امکان هماهنگ کردن پرده زبرا و فضای اطراف با انتخاب صحیح طرح و رنگ

مزایای پرده زبرا

اول از همه، کار کردن با پرده زبرا خیلی راحت تر از کار کردن با دیگر پرده هاست. در واقع، راحتی کار کردن با این پرده، اصلا و ابدا قابل مقایسه با نحوه کار کردن با مدل های دیگر پرده نیستو در ضمن، شما می توانید به کمک این پرده، نور طبیعی را هر زمان که بخواهید، در اختیار داشته باشید و در مواقع لزوم نیز به راحتی از ورود آن به فضا جلوگیری کنید. پرده زبرا قابلیت تنظیم نور را به هر میزان که می خواهید، دارد.

طرح پرده زبرا برای دکوراسیون هایی که بر مبنای سبک مدرن اجرا شده اند، بسیار مناسب است. این پرده از تنوع بسیار خوبی در طرح و نقش برخوردار است. پرده های زبرا را می توان در هر فضایی به کار برد. ضمنا شما می توانید تصویری که مد نظرتان هست را روی پرده زبرای انتخابی خود چاپ کنید. این یعنی می توانید پرده زبرای خود را کاملا سفارشی کرده و شکل ظاهری آن را خودتان تعیین کنید.

انواع پرده زبرا: دستی، برقی و اتوماتیک

پرده زبرا هم در نوع دستی، هم در نوع برقی و هم در نوع اتوماتیک وجود دارد. معمولا اکثر پرده های زبرا دستی هستند. در این حالت، تنظیمات پرده به شکل دستی و با کمک زنجیرها و طناب هایی که کنار پرده قرار دارند، صورت می گیرد. نوع دیگری از پرده زبرا نیز هست که برقی نام دارد. این نوع به کمک ریموت کنترل می شود. جالب است بدانید که پرده زبرا در نوع اتوماتیک نیز عرضه می شود. پرده زبرای اتوماتیک به صورت هوشمند و با برنامه ریزی قبلی به شکل خودکار، نور فضای مورد نظر شما را تنظیم می کند.

 پرده زبرا برای چه فضاهایی مناسب است؟

پرده زبرا را می توان در هر فضایی به کار برد. سرویس بهداشتی، حمام، سالن پذیرایی، اتاق خواب، اتاق کودک، آشپزخانه، غذاخوری و حتی محیط های کاری از جمله فضاهایی هستند که می توانید در دکوراسیون داخلی آن ها از پرده زبرا کمک بگیرید.

 روش کار با پرده زبرا چگونه است؟

در کنار پرده های زبرا یک زنجیر یا طناب قرار دارد. شما می توانید با کشیدن این زنجیر یا طناب، به سادگی، زاویه عبور نور را تغییر دهید. شما می توانید از طناب های کناری پرده جهت جمع نمودن کامل یا باز کردن پرده نیز کمک بگیرید.

پارچه مورد استفاده در پرده زبرا باید چگونه باشد؟

برای قسمت هایی از منزل که نیاز به نور کمی دارند و شما باید جلوی نور به آن ها را بگیرید، سعی کنید پرده زبرای خود را به گونه ای انتخاب نمایید که پارچه مورد استفاده در آن، ضخامت زیادی داشته باشد. این باعث می شود پرده در حالت بسته، اجازه رد شدن نور را ندهد. در ضورتی که پرده های زبرای دارای پارچه نازک را انتخاب نمایید، در وضعیت بسته هم نور از آن ها عبور می کند. البته نوری که به این شکل وارد فضا می شود، خیلی ملایم است.

پرده زبرا در دکوراسیون آشپزخانه

به جرات می توان گفت که پرده زبرا، بهترین گزینه برای دکوراسیون آشپزخانه شماست. می خواهید بدانید چرا؟

آشپزخانه ها باید دسترسی سریع به نور داشته باشند و این امر به کمک پرده های زبرا شدنی است. آشپزخانه ها باید به صورت سریع به پنجره دسترسی داشته باشند و این امر هم با استفاده از پرده های زبرا امکان پذیر است. پرده زبرا به راحتی جمع و باز می شود. این پرده، زیبایی زیاید دارد و با توجه به تنوعی که شامل می شود، برای دکوراسیون های مختلف آشپزخانه مناسب است. از طرفی، پرده زبرا در انواع نازک می تواند بدون مشکل ایجاد کردن برای حریم شخصی شما نور مناسبی را به فضای آشپرخانه وارد کند. لازم به ذکر است که شستشوی پرده های زبرا از دیگر پرده ها ساده تر است و چون پرده آشپزخانه خیلی زود آلوده می شود و نیاز به شستشوی مداوم دارد، انتخاب پرده زبرا می تواند کارتان را بسیار راحت کند.

آشنایی بیش تر با پرده زبرا

نام دیگر پرده زبرا، پرده دوبل یا دبل رول می باشد. پرده زیرا از جنس پارچه است و ظاهری که دارد، شبیه به ظاهر پرده کرکره ای است. پرده زبرا از یک لایه پارچه و یک لایه تور تشکیل می شود که به شکل موازی و در فرم افقی تکرار می شوند. دوخت پرده زبرا بسیار ظریف و زیباست که باعث ایجاد ظاهری شیک در پرده می شود. پرده زبرا، قابلیت های پرده کرکره ای و شید را به صورت همزمان در بر می گیرد. قیمت مناسب این پرده در کنار کارایی بالای آن سبب شده این پرده از پر فروش ترین پرده های امروزی باشد.

در تولید پرده زیرا از پارچه های ساده، طرح دار، پلیسه دوزی شده، سیلویت، دو مکانیزم و انواعی که طرح سلیقه ای شما رویشان چاپ می شود، بهره گرفته می شود پرده زبرا طیف وسیعی از رنگ ها را در بر می گیرد که قابلیت هماهنگی با اکثر متریال ها مانند کاغذ دیواری، پارکت و لمینت و اکثر مبلمان و لوازم منزل را دارند. بهتر است نوع ساده پرده زبرا را زمانی به کار ببرید که اجزای دیگر دکوراسیون داخلی فضا طرح دار هستند. برعکس، اگر دیگر اجزای دکوراسیون فضای مورد نظرتان ساده هستند، می توانید از پرده زبرا کمک بگیرید تا تعادل ایجاد شود.

پرده های زبرا عمر زیادی دارند و از این نسبت به پرده های کرکره ای مناسب تر می باشند. نصب پرده زبرا بسیار سریع و ساده می باشد. به کمک این پرده، شما امکان تنظیم نور بین 19 تا 90 درصد را خواهید داشت. اگر بخواهید فضا را روشن کنید، نیازی به جمع نمودن پرده نخواهد بود. پرده زبرا در عین سادگی، یک پرده زیباست و شما می توانید آن در پذیرایی یا اتاق های منزل خود نصب کنید. این پرده به خاطر ظاهری که دارد برای فضاهای کاری هم مناسب است.

ظاهر پرده زبرا

حال که تقریبا همه خصوصیات پرده زبرا را شناختید، خوب است ظاهر آن را هم بیش تر بشناسید. همان طور که در تصاویر دیده اید، پرده زبرا، یک پرده ساده است. با این حال، این پرده از زیبایی منحصر به فردی برخودار است که معمولا نظر هر کسی را به خود جلب می کند. پرده زبرا خصوصا زمانی که نور از آن عبور می کند، زیبایی خود را نشان می دهد. رقص نور در فضای مورد نظر شما با قدرت تنظیم نور این پرده باعث می شود حضور در فضایی دل انگیز را تجربه کنید.

مزیت پرده زبرا این است که به خاطر سادگی خود با اکثر سبک های امروزی دکوراسیون داخلی هماهنگی دارد. برای مثال، اگر شما طرفدار سبک مدرن باشید، حتما می توانید روی استفاده از این پرده در دکوراسیون داخلی فضاهای مورد نظرتان حساب باز کنید. پرده زبرا با سبک هایی مثب مینیمالیسم نیز به خوبی هماهنگ است. سادگی بی نظیری که در ظاهر این پرده دیده می شود، همان چیزی است که در سبک مینیمالیسم، مد نظر می باشد.

پرده زبرا را می توانید با سبک میدسنچری، روستیک و ترنزیشنال هم تلفیق کنید. در ضمن، از آن جایی که تنوع طرح و رنگ این پرده زیاد است، برای ست کردن آن با دیگر اجزای دکوراسیون داخلی نیز با مشکلی مواجه نخواهید شد. به طور خلاصه، اگر کمی سلیقه به خرج داده و انتخابی صحیح انجام دهید، می توانید دکوراسیونی زیبا و دوست داشتنی با کمک پرده زبرا خلق کنید.

 روش نصب پرده زبرا

به طور کلی، دو روش برای نصب پرده زبرا وجود دارد. یا شما قصد دارید پرده را روی دیوار کوچک بالای پنجره نصب کنید (که مرسوم تر است)، یا می خواهید آن را به سقف وصل کنید. پرده زبرا معمولا دارای دو بخش است. یکی بخش اصلی آن و دیگری بخش فلزی که در کارخانه مونتاژ می شود. اگر می خواهید کار نصب پرده زبرا را خودتان انجام دهید، باید لوازم زیر را در اختیار داشته باشید:

  • مداد یا وسیله ای برای علامت گذاری
  • متر
  • پیچ و رولپلاک
  • دریل
  • چکش

بعد از این که لوازم فوق را به صورت کامل تهیه کردید، باید ببینید که قرار است پایه پرده را به دیوار وصل کنید یا به سقف. فرض کنید می خواهیم یک پرده 1.5 متری را به دیوار بزنیم. در این صورت، بالای دیوار یا همان قسمتی که پرده می خواهد به آن وصل شود، باید سوراخ شود. به این منظور، 10 تا 15 ساسنتی متر از لبه های پرده به سمت داخل، باید علامت گذاری شده و سوراخ شود. پس از اجرای پیچ و رولپلاک، پایه دیواری را نصب و آن را محکم سازی کنید. سپس پرده را از قسمت شیارهای پشتی در آن چفت می سازیم. برای نصب پرده بر روی سقف نیز باید به همین ترتیب عمل شود، با این تفاوت که باید از پایه سقفی استفاده شود.

دکمه بازگشت به بالا