ایران پی؛ ارائه‌دهنده درگاه‌های پرداخت بین‌المللی و نوین

درصورتی‌که شما نیز به‌عنوان صاحب یک کسب‌وکار مستقل تصمیم گرفته‌اید که محصولات خود را به‌صورت اینترنتی به فروش برسانید و مشتریانی از سراسر دنیا جذب کنید، بهتر است تا همین حالا دست‌به‌کار شده و برای راحتی و رضایتمندی مشتریان خود درگاه پرداخت بین‌المللی مخصوص خود را ایجاد و روی سرورهای سایت خود قرار دهید. اما درگاه بین‌المللی پرداخت چیست و چگونه ارائه می‌شود؟ چه پیش‌نیازهایی دارد و چگونه می‌توانیم آن را فعال کنیم؟ با ما همراه باشید تا این موضوع را به طور مفصل مورد بررسی قرار دهیم.اما قبل از ادامه اگر میخواهید درباره چگونگی دریافت شماره حساب خارجی از مقاله اشاره شده دیدن کنید.

درگاه پرداخت بین المللی چیست و چه کار می‌کند؟

اگر بخواهیم به طور ساده درگاه پرداخت بین‌المللی را تعریف کنیم، باید بگوییم که این درگاه‌ها همانند درگاه‌های پرداخت داخلی امکان خرید از طریق وب‌سایت‌ها را در اختیار مشتریان قرار می‌دهند؛ با این تفاوت که آن‌ها می‌توانند از طریق شبکه‌های معتبر بین‌المللی پی‌پال، پرفکت مانی، ویزاکارت و مسترکارت پرداخت‌ها را انجام دهند. همین عامل باعث می‌شود که دیگر نگرانی از بابت دسترسی به سیستم‌های پرداخت جهانی‌ نداشته باشند.

با فعال‌سازی درگاه پرداخت بین‌المللی مثل درگاه مسترکارت یا ویزاکارت روی سایت‌های خود، دیگر می‌توانید از میلیون‌ها کاربر اینترنتی از سراسر جهان کسب درآمد داشته باشید. شما می‌توانید به‌سادگی پس از فعال‌سازی حساب و درگاه خود، در بخش API حساب کاربری آدرس وب‌سایت خود را تعریف کرده و خیلی سریع درگاه را به‌صورت مستقیم به وب‌سایت متصل کنید.

*نکته مهم: اتصال و ثبت درگاه پرداخت بین‌المللی تنها روی وب‌سایتی که بر ‌هاست خارج از ایران میزبانی می‌شود، ممکن است.

چه کسانی می‌توانند از درگاه پرداخت بین المللی استفاده کنند؟

تمامی صاحبان کسب و کسب‌وکارهای آنلاین می‌توانند از درگاه پرداخت بین‌المللی استفاده کرده و خدمات و محصولات خود را به فروش برسانند. با این‌حال اغلب برنامه‌نویسان، گرافیست‌ها، عکاسان، وب‌مستران، گروه‌های فریلنسری، تریدرها و… از خدمات درگاه بین‌المللی استفاده می‌کنند و محصولات خود را در اختیار جهانیان قرار می‌دهند. در لحظه تمامی تراکنش‌های انجام شده در پنل خود را مشاهده کرده و به شماره حساب بانکی بین المللی خود واریز می‌کنند.

چگونگی ارائه درگاه بین‌المللی پرداخت و دریافت شماره‌حساب خارجی

همان‌طور که اطلاع دارید، درگاه‌های پرداخت بین‌المللی به دلیل تحریم سیستم بانکی ایران در کشورمان فعالیت ندارند. درنتیجه افتتاح حساب‌های خارجی و بین‌المللی نیز شروط سفت و سختی دارد که هرکسی قادر به انجام آن نیست؛ دریافت اقامت کشور ثالث، ارائه مدارک هویتی، ارائه مدارک مربوط به شرکت و… از جمله مواردی هستند که لازم است در صورت ایجاد حساب‌های بانکی خارجی حقیقی یا حقوقی به بانک‌ها ارائه دهید.

با این‌حال سرویس‌های ایرانی متعددی وجود دارند که به علت برخورداری از واسطه‌هایی در شرکت‌های خارجی معتبر که خدمات ارائه درگاه پرداخت آنلاین را فراهم می‌کنند، شماره‌حساب خارجی در اختیار شما قرار داده و درگاه بین‌المللی پرداخت را برایتان فعال کنند. به ‌این‌ ترتیب دیگر لازم نیست که برای برخورداری از این امکانات، به جایی مراجعه کرده و مدارک خود را در دسترس افراد ناشناس قرار دهید.

درگاه پرداخت ارزهای دیجیتال

این روزها ارز دیجیتال به بخش اصلی زندگی هر فردی تبدیل شده است که همین عامل باعث شده اغلب کسب‌وکارها برای تسهیل روند فروش خود و بهبود تجربه کاربری مشتریان، از روش‌های نوین پرداختی همچون درگاه پرداخت ارزهای دیجیتال‌ استفاده کنند. در این روش فرقی نمی‌کند که مشتریانتان از طریق وب‌سایت، اپلیکیشن یا حتی به‌صورت حضوری به فروشگاه شما مراجعه کرده باشند؛ به‌راحتی از طریق درگاه‌ پرداخت ارز دیجیتال، هزینه خود را با رمزارزها می‌توانند پرداخت کنند.

پردازنده‌های مورداستفاده در این درگاه‌های پرداخت دیجیتال، با تبدیل ارزهای رمز پایه به ارز فیات، انتقال وجه را تسهیل می‌کنند. همچنین با توجه ‌به اینکه همچون صرافی‌ها کارمزد بسیار کمتری را از بابت انتقال دریافت می‌کنند، برای مشتریان و دارندگان ارزهای دیجیتال جذابیت بالایی دارند. جالب است بدانید که در برخی تراکنش‌ها با توجه ‌به شبکه و رمزارز، کارمزدهای دریافت شده توسط این درگاه‌ها بسیار ناچیز و قابل‌چشم‌پوشی است.

اما یک درگاه پرداخت ارز دیجیتال مناسب که بتواند نیازهای ما را پاسخ دهد باید ویژگی‌های متعددی داشته باشد و از نظر میزان کارمزد تراکنش‌ها، سابقه حملات سایبری در صورت رخداد قبلی و تعداد ارزهایی که پشتیبانی می‌شوند مورد بررسی قرار بگیرد. اگر این سوال برایتان مطرح شده که از کجا می‌توانم سرویس ایرانی پیدا کنم که این خدمات را در اختیارم قرار دهد و البته که پشتیبانی مناسبی نیز داشته باشد، پیشنهاد ما به شما سرویس ایران پی است که انواع درگاه پرداخت سازمانی را با پشتیبانی از انواع کارنسی‌ها در اختیار شما قرار می‌دهد.

ایران پی چه خدماتی را در اختیار ما قرار می‌دهد؟

با ایران پی به‌راحتی شماره‌حساب خارجی، درگاه پرداخت بین‌المللی و  درگاه پرداخت ارزهای دیجیتال امن خود را ایجاد کنید که امکان اتصال به‌حساب تمامی بانک‌ها را دارد. با اتصال چندین درگاه پرداخت بانکی به سایت خود از طریق این سرویس، به کسب‌وکار خود هویت دهید و بیزینس خود را بیش ‌از پیش گسترش دهید. به‌طوری‌که مشتریانتان از این ‌پس بتوانند با کارت‌های شرکت‌های Visa , Master , American Express ، خریدهای خود را انجام دهند.

درگاه پرداخت ارز دیجیتال خود را ایجاد کنید و به مشتریانتان این اجازه را دهید که بتوانند هزینه مبلغ پرداختی موردنظر را با بیت‌کوین و رمزارزهای دیجیتالی دیگری همچون ارزهای اتریوم (Ethereum)، ریپل (Ripple)، لایت‌کوین (Litecoin) و بیت‌کوین کش (Bitcoin Cash) پرداخت کنند. برای اخذ درگاه پرداخت ارزهای دیجیتال، حساب بین‌المللی و درگاه‌های بین‌المللی کافی است که وارد سایت ایران پی شده و ثبت‌نام خود را به‌صورت اینترنتی و به‌راحتی انجام دهید و در زمانی کوتاه از این درگاه روی وب‌سایت خود استفاده کنید در صورت نیاز به راهنمایی و اطلاعات بیشتر نیز می‌توانید با پشتیبان این سرویس تماس گرفته و از مشاوره‌های دقیق آن‌ها برخوردار شوید.

با استفاده از سرویس بی‌نظیر ایران پی، می‌توانید در عرض ۱ الی ۲ روز کاری، درآمد ارزی خود را با مناسب‌ترین نرخ به‌صورت نقد تبدیل کرده و آن را دریافت کنید. این سرویس هیچ محدودیتی برای نقد کردن حجم درآمد ارزی و دلاری شما ندارد و شما می‌توانید تمامی درآمد خود را به‌سادگی به‌صورت ریال در ایران و در حساب خود دریافت کنید.

نتیجه‎گیری

با وجود سرویس‎های ارائه درگاه‏‎ها و حساب‎های بین‎المللی، درگاه‌های پرداخت بین‌المللی و ارزهای دیجیتالی که توسط ایران پی ارائه می‌شود، تمامی فرایندها به‌صورت خودکار انجام می‌شود و با ارائه ابزارها و گزارش‌های کاربردی به شما اجازه می‌دهد که بیشتر انرژی و تمرکز خود را به فروش، بازاریابی و جذب مشتری اختصاص دهید. ایران پی همواره با نقاط قوتی همچون ارائه خدمات سریع، ارائه کارآمدترین و پیشرفته‌ترین فناوری، راه‌اندازی آسان، حفظ حریم خصوصی مشتری و عملیات کاملاً شفاف شناخته می‌شود.

دکمه بازگشت به بالا