عمومیمطالب برتر

پارتیشن شیشه ای ام دی اف

پارتیشن ام دی اف و شیشه چیست؟

یکی از انواع پارتیشن پرطرفدار، پارتیشن شیشه ای می باشد. در واقع در ساخت این پارتیشن از ترکیب شیشه و ام دی اف به گونه ای استفاده می گردد که فریم و قاب پارتیشن از ام دی اف ساخته شده و قسمت های داخل فریم با شیشه پوشانده می شود. در بسیاری از ادارات از این نوع پارتیشن استفاده می کنند. با توجه به ویژگی های ام دی اف و ماندگاری آن و همچنین سهولت برقراری ارتباط از طریق شیشه، آسان ترین دسترسی برای کارمندان فراهم می گردد و به همین دلیل این نوع پارتیشن در ادارات طرفداران زیادی دارد. در این مقاله اطلاعاتی در مورد انواع و کاربرد پارتیشن ام دی اف و شیشه به شما عزیزان ارائه می دهیم. اگر شما هم قصد را دارید پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

پارتیشن شیشه ای ارزان | پارتیشن شیشه ای چیست

ویژگی های مهم پارتیشن ام دی اف و شیشه

پارتیشن ام دی اف و شیشه، نوعی پارتیشن مدرن است که از آن می توان در فضاهای مختلف و مخصوصا محیط های رسمی و اداری، استفاده نمود. این پارتیشن ها به دلیل اینکه ترکیبی از شیشه و ام دی اف هستند، ویژگی های مثبت بسیاری دارند. با استفاده از پارتیشن ام دی اف و شیشه شما می توانید مبلمان و پارتیشن را ست کنید تا دکوراسیون جذاب تر و هماهنگ تر باشد.

در محیط های اداری می توان لوگو و آرم شرکت را بر روی این پارتیشن ها اجرا کرد تا سفارشی سازی آن بیشتر از سایر پارتیشن ها به چشم بیاید. در هر محیطی استفاده از نور طبیعی در ا‌ولویت است و پارتیشن های بدون شیشه، از ورود نور به محیط جلوگیری می کنند و این سبب دلگیر شدن فضا می شود. پارتیشن ام دی اف و شیشه به خوبی نور را به محیط منتقل می کند و باعث تاثیر مثبت بر روحیه افراد می گردد. به همین دلیل در محیط های کوچک و کم نور می توان به خوبی از این نوع پارتیشن استفاده کرد تا جلوه فضا چشمگیر تر باشد.

با استفاده از پارتیشن ام دی اف و شیشه میزان تعامل افراد در دفتر یا اداره بیشتر می شود و در نتیجه بهره وری کلی آنها افزایش می یابد. این پارتیشن محبوب به دلیل داشتن ام دی اف در ساختار اسکلت خود، مقاومت خوبی در برابر نفوذ رطوبت، قارچ و حشرات دارد و ماندگاری آن بسیار بالا می باشد.

انواع پارتیشن ام دی اف و شیشه

پارتیشن های ام دی اف و شیشه در دو نوع تک جداره و دو جداره ساخته می شوند و هر کدام مزایای خاص خود را دارند که در ادامه هر کدام را به صورت مجزا بررسی می کنیم.

پارتیشن ام دی اف و شیشه تک جداره

پارتیشن های تک جداره در واقع نسبت به نوع دو جداره ساده تر هستند و با توجه به ستون هایی که دارند می توانند به آسانی بر روی سطح زمین قرار بگیرند و بدون لغزش در سر جای خود ثابت بمانند. پارتیشن ام دی اف و شیشه عایق خوبی برای سر و صدا نیست و نمی توان از آن انتظار داشت که صداهای موجود در محیط کار را به سایر بخش ها منتقل نکند.

این نوع پارتیشن با توجه به ابعاد مکان مورد نظر در ارتفاع های مختلفی ساخته می شود و نصب آن به سادگی انجام گرفته و زمان زیادی را نمی گیرد. این نوع پارتیشن از نظر طرح محدود بوده و تنوع زیادی ندارد اما قیمت آن نسبت به نوع دو جداره کمتر می باشد زیرا برای ساخت آن مواد اولیه کمتری استفاده می گردد. بر روی درب پارتیشن های تک جداره می توان از یراق ها و قفل های مختلفی استفاده کرد.

پارتیشن ام دی اف و شیشه دو جداره

از آنجایی که در محیط های اداری سر و صدای زیادی وجود دارد و کارمندان هر بخش نیاز به تمرکز بر روی کار خود را دارند پس بهتر است از پارتیشنی برای قسمت بندی استفاده شود که عایق سر و صدا باشد تا علاوه بر کاهش سر و صدا، دقت و تمرکز کارمندان را بالا ببرد. بهترین گزینه، پارتیشن ام دی اف و شیشه دو جداره می باشد که در ارتفاع های گوناگون کوتاه، بلند، تمام سقف و نیمه بلند ساخته می شود.

این نوع پارتیشن از نظر رنگ و طرح، تنوع بالایی دارد و مشتریان متناسب با دکوراسیون خود می توانند رنگ مورد نظر خود را انتخاب کنند. برای ساخت این نوع پارتیشن می توان از قاب هایی یک تکه و بزرگ بدون خطوط اضافه بهره برد و مابین دو جداره هم می توان از پرده های کرکره استفاده کرد تا کارمندان به هنگام نیاز بتوانند حریم خصوصی خود را حفظ کنند.

پارتیشن های دو جداره از نظر ساخت و نصب، زمان بیشتری را به خود اختصاص می دهند و جابجایی سخت تری دارند. برای ساخت این نوع پارتیشن از ستون های کمتری استفاده می شود و این به دلیل مقاومت و استحکام بالای این پارتیشن است که می تواند بدون نیاز به ستون بر روی زمین قرار بگیرد. این پارتیشن به دلیل مواد اولیه به کار رفته در آن، قیمت بالاتری نسبت به پارتیشن تک جداره دارد.

پارتیشن شیشه ای ام دی اف (MDF) را بیشتر بشناسید

پارتیشن راهی برای تقسیم فضای یک واحد است که انواع ثابت و متحرک دارد. برخی از این پارتیشن‌ها، شیشه‌ای که در انواع و دوجداره تولید می شوند که بسیار پرطرفدار هستند. استفاده ترکیبی از شیشه و ام دی اف برای طراحی پارتیشن نقش مهمی در زیبا‌سازی فضاهای اداری و مسکونی دارد. این پارتیشن‌های شیشه‌ای علاوه بر زیبایی  قیمت مناسبی دارند و همین امر موجب محبوبیت آن‌ها شده است. امکان طراحی  ام دی اف با درب چوبی و شیشه‌ای وجود دارد. شما عزیزان برای مشاهده می توانید به سایت مجموعه زیما مراجعه کنید.

پارتیشن شیشه‌ای با در چوبی

یکی از انواع مدل‌هایی که برای طراحی پارتیشن شیشه‌ای مورد استفاده قرار می گیرد، پارتیشن شیشه‌ای با در چوبی است. در طراحی این مدل، تمام فضا با استفاده از شیشه ساخته می شود ولی فقط قسمت در از جنس چوب است. یکی از جدیدترین مدل های طراحی شده در بازار پارتیشن شیشه‌ای با در چوبی است. جنس شیشه استفاده شده در این مدل شیشه سکوریت و فریم و درب آن از جنس چوب ام دی اف است.

معمولاً محیط های اداری که برای جداسازی فضا از پارتیشن استفاده می‌کنند، دارای مبلمان اداری و میز صندلی های از جنس چوب هستند، بنابراین اگر بین چوب استفاده شده برای فریم پارتیشن و چوب مبلمان اداری هماهنگی باشد، دکوراسیون شیک و سازگاری با فضا خواهید داشت. شما عزیزان می توانید برای سفارش و اطلاع از و انواع ارزان و با کیفیت با مشاورین سازوکار تماس بگیرید.

قیمت پارتیشن شیشه‌ای ام دی اف

برای ساخت پارتیشن شیشه‌ای ام دی اف از شیشه سکوریت و چوب ام دی اف استفاده می شود، بنابراین قیمت متریال مورد استفاده برای ساخت آن بر قیمت تمام شده پارتیشن تأثیر دارد. برای تعیین قیمت دقیق پارتیشن شیشه‌ای ام دی اف باید هزینه های مربوط به یراق آلات، حمل و نقل و نصب آن محاسبه شود. در صورتی که سؤالی در رابطه با قیمت انواع پارتیشن شیشه‌ای دارید، می توانید با کارشناسان  درارتباط باشید.

کارشناسان این شرکت همه‌روزه آماده پاسخگویی به سؤالات مشتریان هستند و با ارائه مشاوره رایگان در زمینه قیمت محصولات و انواع مناسب پارتیشن برای محیط های مختلف، آن‌ها را راهنمایی می کنند. شما عزیزان می توانید برای دستیابی به اطلاعات کافی درباره اینکه و چه کاربردهایی دارد با زیما همراه شوید.

ساخت درب شیشه ای با ام دی اف

درب های شیشه ای که این روزها از اهمیت بیشتری برخوردار شده اند، با استفاده از فریم های گوناگونی ساخته می شوند و بسیار متنوع هستند. از این رو ساخت درب شبشه ای با ام دی اف از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. به کار بردن ام دی اف و پارکت های چوبی، باعث می شوند محیط گرم و صمیمی جلوه کند و به همین دلیل ساخت درب شیشه ای با ام دی اف، برای منازل، دفاتر، سالن های زیبایی و… بسیار کارآمد و تاثیر گذار هستند.

درب شیشه ای با ام دی اف همچنین کم خطرتر است و اگر با کمترین درصد درب شیشه ای در اثر ضربه خیلی محکم آسیب ببیند، فریم ام دی اف درب شیشه ای امکان آسیب زدن آن را کمتر می کند. اگر قصد خرید و به کارگیری درب شیشه ای با ام دی اف را دارید، می توانید همین الان با سایت زیما به هدف خود برسید. می توانید درخواست خود را در این سایت ثبت کنید و ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس می گیریم و برای اجرای درب شیشه ای با ام دی اف با بالاترین کیفیت، آماده می شویم.

مزایا و معایب پارتیشن ام دی اف اداری

با استفاده از فناوری مدرن در ساخت پارتیشن شیشه‌ای ام دی اف، ظاهر فضاهای اداری بسیار منحصر به فرد می شود. ساختمان‌ها و محیط‌های اداری با استفاده از پارتیشن‌های شیشه‌ای می توانند لوگوی طرح شرکت خود را روی پارتیشن اجرا کنند، همچنین‌ امکان هماهنگ کردن رنگ پارتیشن با مبلمان اداری نیز وجود دارد.

از دیگر مزایای استفاده از پارتیشن شیشه‌ای ام دی اف، بهره گیری از نور طبیعی محیط است. تصور کنید اگر فضای یک سالن بزرگ به جای پارتیشن با دیوار تقسیم بندی شود چه اندازه محیط دلگیر و خسته کننده می شود، اما اگر برای این فضا از پارتیشن شیشه‌ای استفاده شود، به خاطر ورود نور طبیعی به محیط و روشن شدن هرچه بیشتر اتاق ها، چه میزان بر روحیه افراد تاثیر دارد.

علاوه بر این امکان برقراری ارتباط و تعامل بین کارکنان بیشتر می‌شود و راندمان کار بالاتر می رود. استفاده از دیوار و نور مصنوعی باعث تاریک شدن محیط می‌شود و به تبع هزینه‌های زیادی را برای تأمین نور بر مجموعه تحمیل می‌کند و این نکته یکی از مهم‌ترین مزایای استفاده از پارتیشن شیشه‌ای است. در کنار امتیازاتی که برای این نوع از پارتیشن برشمردیم به معایب آن نیز اشاره می کنیم.

چنانچه ام دی اف ترک بخورد یا خراب شود، دیگر امکان بازسازی و ترمیم آن وجود ندارد، همچنین ام دی اف اگر در معرض آب قرار بگیرد و در فضاهای مرطوب نصب شود به مرور زمان متورم می‌شود و حالت طبیعی خود را از دست می دهد. به همین خاطر بهتر است قبل از تصمیم‌گیری برای انتخاب نوع پارتیشن از مشاوره کارشناسان با تجربه در این حرفه کمک بگیرید.

برای این‌که بدانید فضایی که تصمیم دارید به واسطه پارتیشن تقسیم بندی کنید چه نوع پارتیشن نیاز دارد، می توانید به وب سایت زیما مراجعه کنید و یا با شماره های درج شده در وب سایت با کارشناسان آن در ارتباط باشید. کارشناسان شرکت زیما برای انتخاب دکوراسیون مناسب و ارائه قیمت های انواع پارتیشن در خدمت شما هستند.  یکی از انواع پارتیشن های شیشه ای است که بسیار پر کاربرد است.

دکمه بازگشت به بالا