روش پخت کیک پرتقال در منزل، برای تهیه عصرانه ای خوشمزه و سالم، پیشنهاد این بخش از آموزش شیرینی پزی در آی مجله است که تقدیمتان می شود. رسپی که در ادامه خواهید خواند مناسب برای 8 وعده سرو است و 581 کیلو کالری دارد.
مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی و مقدار لازم
- ۲ و نیم فنجان آرد الک شده (۳۰۰ گرم)
- ¾ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 1 فنجان شکر دانه ریز (200 گرم)
- ۲ قاشق غذاخوری پوست پرتقال (حدود ۳ عدد پرتقال)
- 1 فنجان روغن نباتی (240 میلی لیتر)
- ¾ فنجان آب پرتقال تازه (آب حدود 3 عدد پرتقال / 180 میلی لیتر)
3 تخم مرغ بزرگ
- 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
- مواد لازم برای سس کیک پرتقال
- 1 فنجان پودر قند (120 گرم)
- پوست ½ پرتقال
- ۲ قاشق غذاخوری آب پرتقال (حدود ۱/۲ پرتقال)
دستورالعمل و طرز تهیه کیک پرتقالی
برای پخت کیک فر را با دمای 350 فارنهایت گرم کرده و قالب کیک را با کره چرب کنید یا آرد به کف آن بپاچید.
در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه بزرگ دیگر شکر و پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید. پوست را با انگشت به شکر بمالید تا شکر به رنگ نارنجی روشن در بیاید. روغن، تخم مرغ، آب پرتقال و وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند.
ترکیب آماده را داخل مخلوط آرد بریزید و با همزن بزنید تا تمام آرد یکدست شود و سپس خمیر را در قالب کیک آماده شده بریزید.
به مدت 1 ساعت و 10 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان چوبی که در مرکز کیک فرو کرده اید با چند خرده نمناک بیرون آمد، بپزید.
اگر روی کیک خیلی قهوه ای به نظر می رسید بعد از حدود یک ساعت آن را با فویل بپوشانید.
پس از پخت کامل کیک اجازه دهید کیک به مدت 15 دقیقه در قالب خنک شود.
طرز تهیه سس کیک پرتقال
برای تهیه لعاب روی کیک در یک کاسه کوچک، شکر، پوست و آب پرتقال را با همزن بزنید تا یکدست شود.
ترکیب یکدست آماده شده را روی کیک خنک شده بریزید و بگذارید 30 دقیقه بماند تا خودش را بگیرد.
راز و نکات خوشمزه شدن کیک پرتقال
مالیدن پوست پرتقال به شکر کمک می کند تا روغن های پوست آزاد شده و جذب شکر شده و طعم پرتقال بهتر احساس شود.
تخممرغها باید در دمای اتاق باشند تا اطمینان حاصل شود که به طور یکنواخت در خمیر شما بدون مخلوط کردن بیش از حد مخلوط میشوند. اگر فراموش کردید که تخممرغها را بیرون بیاورید، سریعاً آنها را با قرار دادن آنها در یک کاسه بزرگ و پوشاندن آنها با آب گرم به مدت 5 دقیقه به دمای اتاق برسانید.
خمیر را هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. شما نباید خمیر را بیش از حد مخلوط کنید زیرا می تواند کیک را شکننده و سفت کند.
پوست کندن پرتقال ها قبل از آب گیری بسیار ساده تر است، بنابراین ابتدا پوست آن را پوست بگیرید.
توجه داشته باشید که فقط قسمت اصلی پرتقال را پوست بگیرید زیرا قسمت های سفید آن تلخ می شود.
برای گرفتن آب بیشتر از یک پرتقال، آن را با کف دست خود روی میز بغلتانید تا داخل میوه شل شود.
زمان مورد نیاز برای پخت کیک پرتقال
- زمان آماده سازی 15 دقیقه
- زمان پخت 1 ساعت 10 دقیقه
- زمان خنک شدن 15 دقیقه
- زمان کل 1 ساعت و 40 دقیقه
کیک پرتقالی چند کالری دارد؟
در این طرز تهیه کیک پرتقالی، کالری آن حدود 500 است.
چقدر پروتئین در این کیک وجود دارد؟
این نکته در مقاله ذکر نشده بود، اما این کیک تقریباً حاوی 6 گرم پروتئین است.
چگونه از پرتقال آب بیشتری استخراج کنیم؟
با دست فشار دهید تا نرم تر شود
منابع : كيكة البرتقال الشهيه مع طريقة عمل در طبخ عربي و justfood