اجتماعیمطالب برتر

اسباب بازی مناسب کودکان چه ویژگی دارد؟

امروزه به دلیل گسترش ویروس کرونا و زندگی های آپارتمانی که  کودکان مجبور شده اند بیشتر وقت خود را در خانه بگذرانند، اهمیت اسباب بازی ها بسیار بیشتر شده است.  با ما در فروشگاه اینترنتی آسنا شاپ همراه باشید تا شما را با ویژگی و دختران آشنا کنیم.

اسباب بازی با نشانه ز | اسباب بازی چشم

اسباب بازی

اول از همه بهتراست این موضوع را روشن کنیم که اسباب بازی های پلیسی را نباید تفکیک جنسیتی کرد به دلیل اینکه بسیاری از دختران عاشق بازی کردن با تفنگ وماشین  و خیلی از پسران هم عاشق عروسک بازی هستند و این هیچ مشکلی ندارد و نباید نگران شوید چون کودکان بسیار کنجکاو هستند و دوست دارند همه چیز را تجربه کنند.ما برای کودکان شما انواع لباس پلیس راهور را برای این منظور پیشنهاد می کنیم.

ویژگی اسباب بازی های نظامی

اسباب بازی هایی برای کودک می توانند جذاب باشند که ویژگی هایی زیر را داشته باشند

مناسب با سن کودک باشد

کودک در هر سنی روحیه وعلایق متفاوتی دارد به همین دلیل است که روی بسیاری از اسباب بازی ها رده سنی زده شده است مثلا شما اگر برای یک کودک 5 ساله جغجغه خریداری کنید هیچ جذابیتی ندارد یا همین طور مثلا فرض کنید  برای نوزاد خود ابزار اسباب بازی خریداری کنید! پس با توجه به سن کودک اسباب بازی تهیه کنید که هم او را سرگرم کند هم باعث رشد ذهنی و فکری کودک شود.

موسیقی داشته باشد

موسیقی در کودکان بسیار دارای اهمیت است وباعث  رشد نبوغ آنها می شود و علاوه  بر اینکه  سرگرمی مناسبی است، آرامش خاصی در کودکان ایجاد می کند.

رنگبندی

تنوع در رنگبندی بسیار در لباس پلیس و قیمت جلیقه پلیس بچه گانه این گزینه ها را برای خرید بسیار جذاب نموده است. برای کودکان جذاب است و با توجه به روحیه خود جذب رنگ هایی که دوست دارد می شود و شما هم کودک را با دنیای رنگ ها آشنا می کنید. هر چقدر اسباب بازی های رنگی تر باشند کودک را بیشتر مشتاق بازی می کنند.

متحرک

اسباب بازی های متحرک برای کودک بسیار سرگرم کننده هستند و کودک را به فعالیت وا می دارد.مثلا ماشین ها برای کودکان بسیار هیجان انگیز هستند. ما به شما را می دهیم که جزو اسباب بازی های بسیار پرطرفدار و محبوب برای کودکان هستند.

فروشگاه اسباب بازی و لباس پلیس بچه گانه مناسب

اگر به دنبال جایی هستید که ست پلیسی هم کیفیت بسیار بالایی داشته باشد وهم قیمتهای آن مناسب باشد و از همه مهمتر انواع اسباب بازی ها را برای همه رده سنی ها داشته باشد به ما در فروشگاه اینترنتی آسنا شاپ سر بزنید. ما برای  شما متنوع ترین و به روزترین اسباب بازی ها از   تا اسباب بازی های فکری و آموزشی را فراهم کرده ایم تا با خیال راحت وبدون دغدغه بتوانید هر چیزی که نیاز دارید را با یک کلیک تهیه  و درب منزلتان تحویل بگیریاسباب بازی در زندگی کودک نقش مهم و موثری دارد .

در واقع اسباب بازی پلیسی برای کودکان نوعی غذای روانی محسوب می شود . و می توان گفت اسباب بازییکی از نیازهای مهم کودکان به حساب می آید ، و جزئی از زندگی آن ها را تشکیل می دهد . اگر اسباب بازی های کودکان با دقت و بر طبق اصول روانشناسی و هدف های آموزشی انتخاب شود . در زندگی اجتماعی و روانی و در رشد فکری و تربیتی آن ها بسیار موثر است . در رابطه با می توان گفت باید متناسب با سن ، و علاقمندی کودک باشد  . روانشناسان بیان می کنند تمایل کودکان به بازی و داشتن اسباب بازی نشانه سلامت روانی ، هوش ، کنجکاوی و هشیاری آن ها است .

 ویژگی های اسباب بازی خوب:

1­- نخستین ویژگی هر اسباب بازی برانگیختن حس کنجکاوی کودک است: به عقیده روانشناسان اسباب بازی خوب نه تنها نباید برای او یادآور بازی خاص بوده و تکراری به نظر برسد٬ بلکه باید حس کنجکاوی او را برانگیزد.

2­- اسباب بازی باید پرسش های زیادی را در ذهن کودک ایجاد کند: نو بودن و غیرتکراری بودن اسباب بازی شاخص ترین مشخصه های است که می تواند ذهن کودک را به پرسیدن و جستجو وادار کند.

3­- بازی و اسباب بازی باید پاسخگوی حس خلاقیت کودک باشد: حس خلاقیت٬ حسی است که در همه کودکان با شدت و ضعف مختلف وجود دارد٬ بنابراین کافی است این حس در کودک بیدار شود. نقاشی٬ بازی با لگو٬ بازی با اسباب بازی های فکری٬ کاردستی و… به خوبی حس خلاقیت کودک را سیراب می کند.

4­- خط مشی بازی کودک را با ظرافت تعیین و هدایت کنید: پژوهشگران به والدین توصیه می کنند بدون آنکه مستقیما سوق دهند٬ بازی با اسباب بازی یا وسیله ای خاص را خود شروع کنند. مثلا برای جلب نظر او با مداد رنگی شروع به نقاشی کنید٬ به این ترتیب کودک بدون توضیح٬ کار شما را تکرار خواهد کرد و با تکرار به شیوه ای صحیح او را به سمتی که خواسته اید هدایت کرده اید. مدادرنگی٬ ماژیک و آبرنگ٬ پازل مناسب سن کودک٬ بازی های فکری و … و کار کردن والدین با این وسایل کودک را به بازی این وسایل متوجه می کند.

5­- بازی باید مهارتی را به کودک بیاموزد: کودک با بازی باید مهارتی به مهارت هایش افزوده شود. این مهارت می تواند مهارت خواندن٬ نوشتن٬ صحبت کردن در جمع٬ برقراری ارتباط با دیگران٬ نقاشی٬ ساخت سازه های جدید٬ ارتقای حس مسئولیت پذیری و… باشد.

6­- اسباب بازی های کودکان پیش دبستانی باید آنها را برای ورود به مدرسه آماده کند؛ به عقیده روانشناسان بهترین شیوه آموزش٬ سوق دادن غیرمستقیم کودکان به سوی آموزش های لازم برای شروع مدرسه است٬ چرا که آموزش مستقیم٬ کودک را از آموزش دل زده می کند.

7­- اسباب بازی نباید کودک را به سوی خشونت و تکرار رفتارهای خشن سوق دهد: بنابراین از خرید انواع سی دی٬ شخصیت های کارتونی عروسکی خشن٬ تفنگ٬ اسباب بازی ها با صدای گوش خراش و… خودداری کنیم.

8­- تعادلی میان خرید اسباب بازی ها برقرار کنید: به این معنی که در مقابل خرید مدادرنگی٬ کتاب و… توپ سایر اسباب بازی هایی را که باعث تحرک کودک می شود٬ فراموش نکنید. بازی های پرتحرک بخش دیگری از نیازهای روحی ­روانی کودک را برآورده می کند. از طرفی با بازی های گروهی کودکان رفتارهایی چون مشارکت٬ گذشت٬ مسئولیت پذیری٬ رفتار با همسالان٬ یافتن دوست و… را می آموزند.

9­- اسباب بازی را مناسب سن کودک انتخاب کنید: بازی کودک با اسباب بازی که از سن کودک پایین تر است او را از تلاش بازداشته و کودک را به دستیابی آسان به خواسته ها عادت می دهد. این مسئله درباره باز یهایی که از سن او بزرگتر است نیز صادق است. به این ترتیب که سختی نامناسب این بازی ها کودک مناسب سن را از تلاش دل زده کرده و او را از ادامه فعالیت باز می دارد و تفکر شکست در مقابل تلاش را به ذهن او القا می کند. بنابراین وسایل بازی باید دقیقا کودک انتخاب شوند.

10­- در نهایت اینکه وسیله بازی ابزاری برای رشد و بالندگی ذهنی و جسمی کودک است: بنابراین باید طوری انتخاب شود که کودک با وسایل بازیاش٬ لذت بازی و تفریح را تجربه کند.

روانشناس مشهور٬ ژان پیاژه تاکید می کند که والدین در انتخاب اسباب بازی دقت و هوشیاری لازم را داشته باشند؛ چرا که در شکل دادن به تمایلات عاطفی و روانی او نقش مهمی ایفا می کند و چنانچه در انتخاب آنها توجه کافی نشود٬ ناخواسته تمایلات کودکان به گونه ای شکل می گیرد که مورد انتظار نبود.

وسایل بازی باید دارای ویژگی های زیر نیز باشند:

کودک را یاری دهند تا تجربه کند٬ کشف کند و طبیعت و محیط پیرامون خود را بشناسد. محرک خلاقیت کودک باشند و او را به تلاش ذهنی و آفرینندگی وادارند.

دکمه بازگشت به بالا