جلب مشارکت ورزشکاران و سینماگران برای ارایه آموزش های محیط زیستی

جلب مشارکت ورزشکاران و سینماگران برای ارایه آموزش‌های محیط زیستی

سرپرست معاونت آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفظت محیط زیست با اشاره به برنامه های این معاونت گفت: یکی از این برنامه ها جلب مشارکت ورزشکاران و سینماگران برای ارایه آموزش های محیط زیستی به مردم است.

هادی کیادلیری در گفت وگو با مخبران درباره پیگیری های انجام شده در حوزه آموزش و محیط زیست گفت: بخش هایی که ما در این حوزه داریم به سه قسمت تقسیم می شود. اولین قسمت آن طبیعت و تربیت محیط بانی قسمت دوم مشارکت مردمی و مسئولیت اجتماعی و قسمت سوم فناوری ها و ارزش گذاری اقتصادی و اکوسیستمی است.

وی افزود: ارزش گذاری خدمات اکوسیستمی فوق العاده برای ما حائز اهمیت است. هزینه های محیط زیستی هر پروژه را می توان برآورد کرد. یکی از مهم ترین ضعف ها و مشکلات در پروژه های توسعه ای کشور محاسبه نشدن هزینه های محیط زیستی این پروژه ها و یا در صورت تخریب محیط زیست برآورد نشدن هزینه های افتصادی آن است بنابراین ما این موضوع را در دستور کار پیگیری قرار دادیم تا این ارزش گذاری تا آخر سال جاری به ۹۲ درصد برسد ودر سال ۱۴۰۴ این کار به طور کامل انجام شود.

سرپرست معاونت آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفظت محیط زیست با اشاره به بهره گیری از پروژه هایی که از فناوری برای حل مشکلات محیط زیستی استفاده می کنند گفت: از این طریق تلاش می کنیم اثربخشی بودجه های کم خود را افزایش دهیم.

کیادلیری افزود: در بخش های مشارکت های مردمی ما برنامه داریم و به همین دلیل ما در خیلی از ارگان های تاثیرگذار بر مردم در حال امضای تفاهمنامه هایی هستیم که عملیاتی شود

سرپرست معاونت آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفظت محیط زیست به ذکر مثالی پرداخت و  گفت: طی جلسه ای که ما سردار حسن مومنی – جانشین پلیس راهور کشور- داشتیم این موضوع مطرح شد که احکام سبز را به جای جرایم نقدی برجسته کنیم و آموزش های محیط زیستی را در فرایند دریافت گواهینامه ارایه دهیم.

وی ادامه داد: تفاهمنامه هایی را با برخی افراد و ارگان های پرمخاطب امضا کرده ایم. در حال پیگیری انعقاد تفاهمنامه با کمیته ملی المپیک هستیم و با هریک از فدراسیون ها در ارتباط هستیم تا از طریق آن ها آموزش های محیط زیستی را اشاعه دهیم علاوه بر آن در صدد همکاری با ورزشکاران بازیگران خانه سینما در زمینه اشاعه فرهنگ محیطی زیستی هستیم.

کیادلیری ادامه داد: با سکوهایی که در حال نشر و انتشار محتوا هستند در حال رایزنی هستیم که از آن ها برای آموزش و فرهنگ سازی استفاده کنیم. در حال حاضر در صدد راه اندازی سامانه پیامکی برای اطلاع رسانی های محیط زیستی به شهروندان هستیم و از این سامانه برای ارسال توصیه های محیط زیستی به آنان به محض ورود به مناطق حفاظت شده استفاده خواهیم کرد.

سرپرست معاونت آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفظت محیط زیست در ادامه گفت: ما دوره های مباحثی را در سازمان محیط زیست با عنوان «گفتمان پردیسان» برگزار خواهیم کرد که اصولا دراین گفتمان بحث های چالشی مناظره ای و فنی با حضور متخصصان و تشکل ها مطرح خواهد شدعلاوه بر آن بررسی نگاه به محیط زیست با نگرش های مختلف از جمله ادبیات و محیط زیست فلسفه و محیط زیست اخلاق و محیط زیست و…در دستورکار است.

وی ادامه داد: امیدوارم با یک برنامه منسجم بتوانیم اثربخشی اقدامات این حوزه را افزایش دهیم.

کیادلیری در پایان تاکید کرد: ما معتقدیم تمام دستگاه های دولتی مردم و تشکل ها برای حفظ طبیعت در صحنه عمل باید حضور داشته باشند. نگاه سازمان محیط زیست به مشارکت یک نگاه خاص است یعنی توجه به سلایق دغدغه ها و راهکارهای همه دینفعان تشکل ها و دستگاه های دولتی و استفاده از ظرفیت های آنان است تا بتوانیم با هم در جهت حفظ محیط زیست عمل کنیم.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا