حجت الاسلام سیدابراهیم میرعباس زاده در گفتوگو با خبرنگار آنلاین، اظهار کرد: جهش تولید با مشارکت مردمی در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۳ به عنوان یک استراتژی مهم در توسعه اقتصادی کشورها مطرح شده است که این مفهوم به ایجاد ارتباط و همکاری نزدیک بین دولت، بخش خصوصی و جوامع محلی تاکید دارد تا منجر به افزایش تولید، ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی شود.
وی با بیان اینکه با مشارکت فعال مردم در فرآیندهای تولید، تجارت و خدمات، امکان ایجاد تولیدات نوآورانه و با کیفیت بالا افزایش مییابد، گفت: همچنین ایجاد ارتباط بین دولت و مردم بهبود سیاستها و برنامههای توسعهای را به همراه خواهد داشت و زمینهساز تحقق اهداف اقتصادی و اجتماعی میشود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل بیان کرد: از مزایای جهش تولید با مشارکت مردمی میتوان به افزایش تنوع تولیدات، افزایش توان رقابتی در بازارهای بینالمللی، اشتغالزایی و افزایش تولیدات صادراتی اشاره کرد و در کل این رویکرد میتواند به توسعه پایدار و پررونق اقتصادی منجر شود.
حجتالاسلام میرعباس زاده افزود: برای رسیدن به جهش تولید با مشارکت مردمی لازم است دولتها، سیاستها و برنامههای حمایتی و تشویقی را تدارک ببینند و بخش خصوصی نیز باید به ایجاد فرصتهای سرمایهگذاری و همکاری با جوامع محلی توجه کند و مردم باید به عنوان شریکان اصلی در فعالیتهای تولیدی و اقتصادی شناخته شوند.
وی با بیان اینکه همه اقشار جامعه باید در این فرآیند مشارکت فعال داشته باشند تا بتوان به توسعه اقتصادی پایدار و پویا دست یافت، گفت: جهش تولید با مشارکت مردمی میتواند به فرآیندی موفق برای ایجاد توسعه اقتصادی پایدار و رونق بخشهای مختلف اقتصادی تبدیل شود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل خاطرنشان کرد: این الگوی تعاملی میتواند به افزایش رفاه اجتماعی، ایجاد توازن در توزیع درآمد و افزایش کیفیت زندگی مردم منجر شود، از این رو، توسعه و پیشرفت اقتصادی کشورها به وفور از همکاری و مشارکت مردمی در فرایندهای تولید و اقتصادی نهایت استقبال میکند.