مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران با اشاره به ضرورت تنوع بخشی به آموزش زبان های خارجی در مدارس گفت: در مدارس دولتی استان به صورت رسمی زبانی غیر از زبان های انگلیسی و عربی تدریس نمی شود و در تعداد محدودی از مدارس غیردولتی زبان هایی غیر از زبان های انگلیسی و عربی به صورت فوق برنامه آموزش داده می شوند.
مسعود بهرامی مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران در گفتگو با خبرگزاری آنا درباره آموزش یک مهارت به دانش آموزان متوسطه اول در مدارس شهرستان های استان تهران اظهار داشت: همواره مهارت آموزی در دوره اول متوسطه یکی از اولویت های وزارت آموزش و پرورش بوده است. امسال یک بخشنامه رسمی از وزارت آموزش و پرورش در حوزه مهارت آموزی دانش آموزان ابلاغ شده که دراین بخشنامه انواع آموزش های مهارتی قابل ارائه به دانش آموزان درج شده است.
وی با بیان اینکه انتخاب مهارت بر اساس آمایش سرزمینی و نیاز منطقه بر عهده حوزه آموزش متوسطه استان و مناطق است عنوان کرد: یکی از ظرفیت های در نظر گرفته شده در این بخشنامه استفاده از سایر ظرفیت های بیرون از مدارس دوره اول متوسطه در مهارت آموزی دانش آموزان مثل ظرفیت هنرستان ها آموزشگاه های فنی و حرفه ای و … است.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران با بیان اینکه در دو سال گذشته از مدیران یک خودارزیابی انجام دادیم تصریح کرد: در بخشی از مدارس دوره اول متوسطه کارگاه کار و فناوری وجود نداشت که با ایجاد حدود ۲۰۰ کارگاه این مشکل تا حدودی مرتفع شده است.
بهرامی با اشاره به کارگاه های ایجاد شده ابراز کرد: با توجه به کارگاه های ایجاد شده و همچنین امکان استفاده از ظرفیت های خارج از مدارس دوره اول می توان گفت در بیشتر مدارس دوره اول متوسطه استان امکان اجرای دوره های مهارت آموزی وجود دارد.
وی درباره آموزش زبان های خارجی در مدارس افزود: در مدارس دولتی استان به صورت رسمی زبانی غیر از زبان های انگلیسی و عربی تدریس نمی شود و در تعداد محدودی از مدارس غیردولتی زبان هایی غیر از زبان های انگلیسی و عربی به صورت فوق برنامه آموزش داده می شوند.