طرز تهیه قهوه لاته با دستگاه اسپرسوساز

انواع دستگاه های اسپرسوساز برای تهیه لاته

برای تهیه  قهوه موکا دکتر بیز  به اسپرسوی قوی نیاز است.

طرز تهیه | قهوه

جهت آماده‌سازی اسپرسوی مورد نیاز برای تهیه لاته می توان از دستگاه های اسپرسو ساز کمک گرفت.

دستگاه های اسپرسوساز معمولا به سه دسته اسپرسوسازهای دستی، اسپرسوساز های نیمه اتوماتیک و اسپرسوسازهای تمام اتوماتیک تقسیم بندی می شوند.

دستگاه اسپرسو ساز دستی

دستگاه های اسپرسوساز دستی، که به اسپرسوسازهای پیستونی نیز معروف می باشند برای تهیه اسپرسوی مورد نیاز شما، به نیروی دست نیاز دارند.

در این نوع دستگاه های اسپرسو ساز دست بیشترین دخالت را دارد.

دستگاه اسپرسو ساز نیمه اتوماتیک

دستگاه های اسپرسوساز نیمه اتوماتیک نوعی دیگر از دستگاه های اسپرسو ساز می باشند که کار کردن با آن در مقایسه با دستگاه های اسپرسوساز دستی مقداری راحت تر است و قسمتی از عملکرد ها به صورت اتوماتیک توسط دستگاه اسپرسو ساز انجام می شود.

دستگاه اسپرسو ساز تمام اتوماتیک

پودر قهوه لاته دکتر بیز و فرآیند تهیه اسپرسو با این نوع دستگاه های اسپرسوساز، به صورت خودکار و تمام اتوماتیک انجام می شود و دست کم‌ترین دخالت را دارد.

استفاده از دستگاه های تمام اتوماتیک نسبت به دو نوع قبلی بسیار راحت تر است و تهیه اسپرسو به وسیله این دستگاه ها به زمان کم تری نیز نیاز دارد.

بیشتر این دستگاه های اسپرسو ساز تمام اتوماتیک دارای قابلیت برنامه دهی می باشند و عملکرد آن ها بر اساس برنامه داده شده به حافظه آن ها صورت می گیرد.

دستگاه های اسپرسوساز در برند ها ( ایرانی و خارجی ) و طرح های مختلف، با قیمت های متنوع در بازار برای خرید و استفاده عموم وجود دارند.

افرادی که در انتخاب و خرید دستگاه اسپرسوساز دچار سردرگمی هستند و نمی دانند چه دستگاه اسپرسوسازی را خریداری کنند بهتر از افراد ماهر کمک بگیرند.

برای تهیه اسپرسوی مورد نیاز در منزل، نیازی به خرید دستگاه های پیچیده و گران‌قیمت نیست و با خرید یک دستگاه ساده و ارزان قیمت نیز می توان نیاز خود را جهت تهیه لاته تامین کرد.

افرادی که زمان کافی برای خرید حضوری دستگاه اسپرسو ساز را نداشته باشند می توانند خرید خود را به صورت آنلاین و غیر حضوری انجام دهند.

در خرید آنلاین، تصاویر و کلیپ های کوتاه جهت معرفی انواع دستگاه های اسپرسو ساز با قیمت های در نظر گرفته شده، برای خریداران به نمایش گذاشته می شود و افراد بعد از انتخاب دستگاه اسپرسو ساز مورد دلخواه خود و پرداخت اینترنتی قیمت آن می توانند دستگاه مورد نظر را درب منزل تحویل بگیرند.

تهیه لاته با دستگاه اسپرسو ساز

طرز تهیه لاته با دستگاه اسپرسو ساز

مواد لازم برای تهیه لاته

(اندازه و مقدار اسپرسو و شیر مورد نیاز برای تهیه لاته به تعداد نفراتی که می خواهند لاته میل کنند بستگی دارد)

اسپرسو

شیر

مراحل تهیه لاته

1- با استفاده از دستگاه اسپرسوساز باید ابتدا یک یا دو شات اسپرسو تهیه کنید.

2- هنگامی که اسپرسوی مورد نیاز تهیه شد، آن را کف فنجانی که برای سرو لاته در نظر گرفته اید بریزید.

3- شیر سرد را داخل ظرف مناسبی ریخته و نازل بخار را داخل آن قرار دهید.

4- شیر نازل را تا آخر باز کنید و تا داغ شدن شیر به صورت کامل صبر کنید.

5- بعد از مدتی می بینید که روی شیر فوم تشکیل می شود و این فوم از شیر جدا می شود.

6- شیر داغ و فوم تشکیل شده روی آن را به اسپرسوی داخل فنجان اضافه کنید.

لاته مورد نیاز آماده سرو می باشد.

می توان روی فوم داخل فنجان طرح های متنوعی برای تزیین بیشتر، ایجاد کرد.

تزیین لاته با طرح های مختلف و زیبا، در جذب مشتری بیشتر کافی شاپ ها مؤثر است.

اسپرسوساز برای تهیه لاتهمواد لازم برای تهیه کافه لاته

  • قهوه اسپرسو ۷ گرم
  • شیر پرچرب ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه کافه لاته با کمک اسپرسوساز

مرحله اول : تهیه قهوه اسپرسو

ابتدا قهوه را داخل بسکت یا سبد قهوه می ریزیم و با تمپر خوب فشار می دهیم تا فشرده شود سپس سبد قهوه را داخل دستگاه قرار می دهیم وقتی گرم شد و چراغش روشن شد عصاره قهوه را می گیریم.

مرحله دوم : تهیه فوم شیر

شیر پرچرب را داخل شیرجوش کوچک یا پیچر ریخته و دستگاه را روی حالت بخار قرار دهید وقتی دستگاه گرم شد نازل بخار را چند دقیقه روشن می کنیم تا آب داخل دستگاه خارج شود نازل دستگاه را تا روی سطح پیچر قرار می دهیم و دکمه بخار را می زنیم و اجازه می دهیم تا حجم شیر دو برابر شود و فوم بگیرد (حتما دمای شیر را با قرار دادن دست خود روی پیچر چک کنید و بیش از حد شیر را بخار ندید چون ممکن است شیر بسوزد و طعم و مزه بدی به لاته بدهد)

مرحله سوم : تهیه کافه لاته

پیچر را دو بار به سطح بکوبید تا فوم و شیر جدا شوند سپس فنجان اسپرسو را در دست بگیرید و شیر را اضافه کنید و با تکان های دست روی اسپرسو طرح ایجاد کنید و روی آن را می توانید با پودر کاکائو تزئین کنید. آرت زدن در لاته نیاز به تمرین دارد پس حتما تکرار کنید تا یاد بگیرید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه کافه لاته با دستگاه اسپرسو خانگی

  1. برای درست کردن فوم شیر بدون دستگاه می توانید شیر را گرم کرده و با همزن بزنید تا حجم بگیرد و دو برابر شود.
  2. برای دم کردن قهوه بدون دستگاه از موکاپاد استفاده کنید بدین صورت که زیر موکاپاد را تا واشرش آب ریخته و قهوه را داخل سبد بریزید سپس روی حرارت ملایم گذاشته تا قهوه ازش خارج شود.
  3. فوم شیر را با فرنچ پرس نیز می توانید تهیه کنید بدین صورت که شیر را کمی گرم کنید در دمای حدود ۵۵ درجه سپس داخل فرنچ پرس ریخته و برای چند دقیقه خوب بزنید تا فوم دار شود سپس روی قهوه خود بریزید.
  4. اگر قهوه و شیر کمی سرد شد می توانید از ماکروفر برای گرم کردن کافه لاته استفاده کنید.
  5. اگر دوست دارید قهوه شما شیرین باشد از سیروپ ها می توانید در تهیه قهوه استفاده کنید.
  6. با اضافه کردن عسل یا وانیل می توانید لاته های طعم دار تهیه کنید

دکمه بازگشت به بالا