
مخبران / بوشر رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: در استان بوشهر حدود یک میلیون و ۵۵۵ هزار تن محصولات کشاورزی در کشاورزی ، باغداری ، دام و شیلات تولید می کنیم که بیشتر آنها زیر کشت و بیش از یک میلیون تن است.
محمد تقی منوچری در یک کنفرانس مطبوعاتی در مورد هفته جهاد کشاورزی در تاریخ ۱۳ ژوئن گفت: “بیشترین میزان تولید ما در بخش شیلات در مقایسه با شاخص ملی است ، جایی که ما حدود ۸۰،۰۰۰ تن محصول و حدود ۶.۷٪ از تولیدات شیلات کشور را در استان بوشهر “.
وی ادامه داد: ما در استان بوشهر حدود ۳۱۵ هزار هکتار زمین داریم که تقریباً سالانه ۱۸۵ هزار هکتار آن زیر کشت می رود و ۱۳۰ هزار هکتار دیگر نیز پایش می شود و حدود ۴۸ درصد سطح آن آبیاری می شود. از کل تولیدات ما ، ۹۲٪ زمین آبی و ۸٪ زمین دیم است و این اهمیت کشاورزی آبی در استانی مانند بوشر را نشان می دهد که از نظر آب و هوا و بارندگی فاقد شرایط مطلوب است.
منوچهری افزود: این طرح که نزدیک به چهار سال در شهر دشتستان وجود دارد ، بزرگترین پروژه آبیاری فاضلاب در باغ های کشور است که در دشتستان اجرا شده و در ۱۹ هزار هکتار دشتستان اجرا می شود. درختان نخل توسط شبکه های سطحی آبیاری می شوند. ب
به گفته این مقام مسوول ، این پروژه هم اکنون در زمینی به مساحت ۲۵۷۰ هکتار در حال اجراست که بیشتر شبکه های آبیاری کامل است و مردم آبیاری داخل باغ را آغاز کرده اند. همچنین وزارت نیرو که متولی تأمین آب کشاورزی است ، تأمین کننده آب است و ایستگاه پمپاژ متعلق به وزارت نیرو نزدیک به ۸۰ درصد پیشرفت دارد و امیدواریم با دستورات و اطمینان استاندار این شرکت تأمین کند ظرف یک ماه آینده در دسترس باشد آنها آب مناطق خاصی را تأمین کردند تا ما بتوانیم پروژه سدآباد را وارد مدار کنیم و آب را به شبکه آبیاری سدآباد برسانیم.
وی ادامه داد: در زمینه محصولات فصلی ، بیش از 900 هزار تن محصول در 22 هزار و 500 هکتار از اراضی استان تولید می شود و بیشتر اینها خارج از فصل است و از آبان تا فروردین تولید می شود و به بازارهای داخلی و خارجی تحویل می شود. محصول اصلی ما خارج از Season Tue گوجه فرنگی است و استان بوشر اولین تولید کننده گوجه فرنگی است. در سه سال گذشته سه کارخانه تولید رب گوجه فرنگی با 90،000 تن ماده اولیه و 15،000 تن ظرفیت رب وجود داشته است. در استان بوشهر. ایجاد شده.
رئیس جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: حدود ۹۵ درصد کل سبزیجات و صیفی جات کشت شده در استان بوشهر تحت پوشش سیستم های آبیاری مدرن بوده و به روش معمول کاشته می شوند که این امر به بهبود بهره وری و کیفیت محصول کمک کرده است. علاوه بر این ، در استان بوشهر حدود ۴۳۰ هکتار گلخانه فعال داریم که این توسعه از اواخر سال ۹۵ انجام شده و از ۱۳۵ هکتار به ۴۳۰ هکتار افزایش یافته ایم.
منوچهری در ادامه خاطر نشان کرد: بزرگترین اسکله ماهیگیری کشور در استان گوزن استان بوشهر واقع شده است و حدود ۱۲۰۰۰ صیاد حرفه ای و یک شغل در بوشهر کار می کنند. بیش از ۳۵٪ ماهیگیران کشور در آبهای بوشهر فعال هستند و ۱۸ بندر صیادی و ۲۳ اسکله ، ۳۲ تعاونی ماهیگیری و تعاونی شیلات در استان بوشهر فعال هستند و بیش از ۲۲۰۰ کشتی فعال و بیش از ۱۶۲۱ قایق صیادی که با آنها کار می کنیم.
وی در مورد فعالیت های شیلات اظهار داشت: با توجه به ذخایر آب و کمبود منابع در خلیج فارس ، وزارت جهاد کشاورزی استان بوشهر در حال ارتقا پرورش آبزی پروری است و ما اولین تولیدکنندگان بخش پرورش میگو هستیم. تولید سالانه بیش از ۲۳۰۰۰ تن و بیش از ۶۰۰۰ هکتار منطقه پرورش میگو و ۱۰ مزارع پرورش میگو و ۳۰۰ مزارع فعال در بخش پرورش میگو.
منوچهری یادآور شد: ۴ کارخانه آبزی پروری با ظرفیت تولید ۷۵۰۰۰ تن و ۳۰ کارخانه آبزی پروری فعال با ظرفیت حدود ۶۱۰۰۰ تن و ۱۴ کارخانه پرورش آبزی پروری کنسرسیوم ما با اتحادیه اروپا است. بیشتر آبزی پروری ما سالانه صادر می شود و حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد میگوی ما صادر می شود و در سال ۱۹۹۸ ما ۲۳۰۰۰ تن شیلات به ارزش تقریبی ۱۲۵ ۱۲۵ میلیون دلار صادر کردیم.
وی درباره دام و طیور تأکید کرد: کل تولیدات دام و طیور ۹۰ هزار تن فرآورده های دامی شامل ۷ هزار و ۹۰۰ تن گوشت قرمز ، ۴۰ هزار تن شیر خام ، ۳۹ هزار تن مرغ ، ۱۲۰۰ تن تخم مرغ و حدود ۹۹۰ تن تخم مرغ است. عسل. در استان بوشهر تولید می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی یادآور شد: یکی از اتفاقات خوبی که در دو یا سه سال گذشته در بخش دام و طیور رخ داده است تکمیل زنجیره گوشت مرغ و با تلاش و سرمایه گذاری بخش خصوصی است. ، ما توانسته ایم این زنجیره را تکمیل کنیم. “ما امیدواریم که تولید آن را به موقع آغاز کنیم.
محمدتقی منوچهری گفت: کارخانه دستگاه جوجه کشی ما در شهر ژنو با ظرفیت ۱۷ میلیون نفر از چند ماه پیش فعالیت خود را آغاز کرده و به دنبال توسعه این واحدها هستیم. همچنین ، از ابتدای ماه مه مدرن ترین واحد کشتارگاه در شهر ژنو تأسیس شده است.
وی گفت ، برخی از كارها در زمینه بهره وری در كشاورزی انجام شده است ، در بحث اجرای سیستم های آبیاری جدید ، با بیش از ۴۵ درصد از سطح زیر آب آبیاری و بیش از ۳۷ هزار و ۵۰۰ هكتار از سیستم های آبیاری جدید. حدود ۲۵۰۰ هکتار در حال بهره برداری به زودی به بهره برداری می رسد که باعث کاهش مصرف آب و افزایش راندمان آبیاری و افزایش کمی و کیفی محصول ما می شود.
رئیس جهاد کشاورزی گفت: مسئله دوم بهره وری گلخانه ها است که ظرفیت تولید آنها حدود ۸۰۰۰ تن است و این کمک زیادی به بهبود بهره وری بخش کشاورزی می کند. مورد بعدی مربوط به به روزرسانی ضریب مکانیزه معروف به پاشنه آشیل ما در استان است که از ضریب ۷۸/۰ در سال ۱۹۹۸ به حدود ۱.۵۲ رسید و اتفاق بسیار خوبی است. فقط در زمینه باغبانی به دلیل ایجاد پارک ها نقاط ضعفی داریم و دسترسی به ماشین و اداره ماشین در باغ ها مشکل است.
انتهای پیام