وضعیت سلامت روان جامعه مطلوب نیست

وضعیت سلامت روان جامعه مطلوب نیست

سرپرست دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت با اشاره به اینکه مشکلات سلامت روان بعد از پاندمی کرونا در همه جای دنیا تشدید شده گفت: وضعیت سلامت روان جامعه مطلوب نیست.

محمدرضا شالبافان سرپرست دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت در گفت و گو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا در رابطه با وضعیت سلامت روانی جامعه اظهار کرد: در حال حاضر وضعیت سلامت روان جامعه در شرایط مطلوبی نیست.

وی با اشاره به اینکه مشکلات سلامت روان بعد از پاندمی کرونا در همه جای دنیا تشدید پیدا کرده ادامه داد: درست است که وزارت بهداشت متولی مراقبت از سلامت روان مردم در جامعه است؛ اما همه وزارتخانه ها نهاد ها و سازمان های تصمیم ساز باید وارد عمل شده و در بهبود شرایط سلامت روان در جامعه کمک کنند.

سرپرست دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت افزود: مؤلفه های تأثیرگذار در سلامت روان مردم بسیار گسترده و متنوع است به همین دلیل وزارت بهداشت به تنهایی نمی تواند از پس از کار برآید زیرا همه موضوعات در اختیار وزارت بهداشت نیست.

شالبافان در پاسخ به این سؤال که وزارت بهداشت چه برنامه ای برای ارتقا سلامت روان در جامعه دارد گفت: در راستای ارتقا و تأمین سلامت روان مردم برنامه های جدید و متنوعی را در پیش داریم که با کمک نهاد های مختلف اجرایی خواهد شد.

وی تأکید کرد: در حال حاضر پیگیر ارتقا برنامه های از پیش آماده شده هستیم. از سوی دیگر چند سالی است که در کشور برنامه جامع پیشگیری از خودکشی طراحی شده و با کمک نهاد مختلف ازجمله وزارت کشور در حال اجرا است. تلاش می کنیم تا سال آینده این هدف را توسعه داده تا شاهد اثربخشی آن در جامعه باشیم.

سرپرست دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت گفت: از سوی دیگر معاونت بهداشتی سلامت روانی و اعتیاد وزارت بهداشت درحال توسعه و راه اندازی مراکز سلامت روان اجتماعی با نام سراج در سطح کشور است. خوشبختانه در دو سال اخیر توانسته ایم این مراکز را در شهرستان هایی با جمعیت بیش از ۳۰۰ هزار نفر راه اندازی کنیم و اکنون حدود ۱۰۶ مرکز در سطح کشور راه اندازی شده است.

دکمه بازگشت به بالا