نگاهی به دغدغه‌های فوتبالی استاد محمدرضا شجریان

بسیاری از طرفداران پروفسور محمد رضا شازریان در عزاداری درگذشتند. گرمای ابدی که بر صندوق این هنر خاکی می ماند.
درباره آواز خسروی در ایران حرفهای زیادی برای گفتن وجود دارد ، اما ما از دیدن علاقه های ورزشی وی که تاکنون در پی عدم حضور استاد شازریان در مورد آنها بحث شده است ، بدش نمی آید.

نگاهی به دغدغه های فوتبالی استاد محمدرضا شازریان ؛  هوادار لیگ انگلیس و هوادار رئال مادرید

محمد رضا شازریان در اول آنلاین 1319 در مشهد متولد شد. از اوایل کودکی علاوه بر علاقه زیاد به موسیقی ، به ویژه آواز ، به ورزش هایی مانند فوتبال و والیبال علاقه داشت.

نگاهی به دغدغه های فوتبالی استاد محمدرضا شازریان ؛  هوادار لیگ انگلیس و هوادار رئال مادرید

وی با ورود به دبستان مشهد با جدیت بیشتری ورزش را در والیبال و دوومیدانی دنبال کرد ، اما به دلیل نگرانی و کم کاری در موسیقی ، نتوانست حرفه ای ورزش را دنبال کند ، اما همچنان به فوتبال روی آورد. او همیشه عنوان هوادار را دنبال می کرد.

نگاهی به دغدغه های فوتبالی استاد محمدرضا شازریان ؛  هوادار لیگ انگلیس و هوادار رئال مادرید
جالب است بدانید که استاد 1984 برای تماشای بازی پرسپولیس و بایرن مونیخ به همراه پسرش رایان به ورزشگاه آزادی رفت و وی در پاسخ به س reportersال خبرنگاران تلویزیون مبنی بر اینکه پسرتان می خواهد موسیقی دنبال کند یا فوتبالیست شود. من قصد دارم یک فوتبالیست شوم (اینجا را ببین).

نگاهی به دغدغه های فوتبالی استاد محمدرضا شازریان ؛  هوادار لیگ انگلیس و هوادار رئال مادرید
پروفسور شازریان فوتبال اروپا را به طور جدی و حرفه ای دنبال می کرد و از طرفداران لیگ انگلیس و طرفدار رئال مادرید بود. وی پس از جام جهانی 2014 برای هواداران عصبانی تیم ملی نوشت: “قلب درد با تو” وی در فیس بوک ارسال کرد که خواندن آن خالی از لطف نیست ، به ویژه در شرایط فعلی فوتبال:

برای هر مردی ، جلسات بهترین لحظات زندگی او ، دوستانه و گاه عاشقانه است. این لحظات وقتی همدلی و آشنایی وجود دارد ، نشاط آور هستند. این همدلی تنها با احترام به یکدیگر و با سلیقه ، ایدئولوژی و خواسته های متقابل حاصل می شود. ما می توانیم آنها را با احترام به رقبا و مخالفان خود در هر جنبه از زندگی ، از ورزش گرفته تا هنر و سیاست ، دوست خود کنیم. ما همچنین استعداد تبدیل نفرت به دوستی و تفاهم را داریم.

هرگز به رقبا یا دشمنان توهین نکنید. در ورزش ، به ویژه مسابقات قهرمانی و ورزش های رقابتی بین شهرها یا ملت ها ، سلامتی و نشاط مردم ابراز می شود ، تا با کینه و رقابت غیرانسانی لکه دار نشوند و خشم و نفرت ایجاد نکنند. بدانید که در این حالت ما بیش از رقبا یا دشمنان رنج می بریم. آنچه در مورد خودمان دوست نداریم ، در مورد دیگران نیز دوست نداریم. به ورزشکاران و تیم های رقیب احترام بگذارید تا روابط انسانی ما خدشه دار نشود. چرا به جای فریاد و فریاد و تشویق و تشویق مردم خودمان ، بعضی اوقات به بازیکنان رقیب فحاشی و اهانت می کنیم و وسایل را به زمین های ورزشی می اندازیم؟!؟ وقتی گاهی از هواداران هر دو تیم ناراحت و عصبانی می شویم چگونه می توانیم با خود مانند یک انسان رفتار کنیم؟ چرا باید روحیه ورزش و فریادهای شادی در اینجا پایان یابد؟ اگر ما انسان نبودیم و اجازه می دادیم که نادانی ما را به این ورطه وحشتناک برساند چه؟

ورزش باید روحیه انسان را در ما تقویت کند ، ناراحت و نفرت نداشته باشد! ورزش برای سلامتی و نشاط روح است ، نه برای کینه و نفرت و آثار زشت آن! در عصر فضا ، لیزر ، رایانه و ارتباطات ، چرا برخی از نوجوانان و جوانان در کشوری پیچیده و چند هزار ساله ، اقدامات ناپسند و مبتذل علیه دیگران یا افراد مشهور جهان را در فیس بوک و وب سایت ها انجام می دهند؟ چه سود دیگری جز بدنامی و ورشکستگی ملت است؟! چرا این اشتباهات را می کنید؟! ورزشکاران موفق ما شهرت جهانی هستند. آیا اتلاف پاداش آنها با فحش دادن اشکالی ندارد؟

فوتبال را تا جایی که یادم باشد دوست داشته ام. من بازی های تیم مشهور و ستاره را با دقت دنبال می کنم. من از بازی در تیم های انگلیسی لذت می برم. من از بازی های Bar … لذت می برم ، اما تیم محبوب من همیشه رئال مادرید است. من ناراحت می شوم وقتی این تیم بد بازی می کند یا باخت. اما من همیشه بازیکنان تیم های دیگر تیم را تحسین کرده ام. گل مسی در دقیقه 4 به آرژانتین انکار نمی کند که او برای من مانند یک چکش به نظر می رسد. اما حقیقت را بگویم ، بسیار زیبا و هنری بود. در بازی با آرژانتین ، همه ما دروازه بان را قدر می دانیم و به او تبریک می گوییم. همان بازیکنی که در دیدار با بوسنی هیچ اشتباهی نکرد ، وقتی حریف ما سه گل زد سرزنش شد و او به جای دلجویی و پیگیری تشویق گذشته ، برخی افراد و مزخرفات را از دست داد با تمام برداشت ، پشیمانی و نارضایتی که داشت. ما این بازیکن جدی را به جز توهین های هنری آزرده خاطر نکرده ایم.
بایستید و بهتر فکر کنید تا رنجی به ما نرسد.

نگاهی به دغدغه های فوتبالی استاد محمدرضا شازریان ؛  هوادار لیگ انگلیس و هوادار رئال مادرید

محمد رضا در جریان مبارزه با بیماری شازریان فوتبال را رها نکرد و سرگرمی روزانه او تماشای لیگ های اروپا از تلویزیون بود. آخرین فرزند وی ، رایان شازریان ، در آوریل 1996 در یک پیام ویدیویی سلامتی خود را توصیف کرد: “سرگرمی این روزهای پدرش تماشای فوتبال است و گل رونالدو با رئال که اخیراً مقابل بایرن به ثمر رسانده ، او را بسیار خوشحال کرده است.”

… و سرانجام ، در 8 اکتبر 2016 ، “فوتبال” یکی از “خاص ترین” طرفداران خود را از دست داد. برکت و حافظه خوب.

258 41

دکمه بازگشت به بالا