![گوشت نظارت بر تولید فراوردههای گوشتی/ الزام کارخانهها به استفاده از گوشت سالم و مواد مجاز](https://mokhberan.ir/wp-content/uploads/2025/02/63348184.jpg)
سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو با اشاره به نظارت های سخت گیرانه بر فرآیند تولید سوسیس و کالباس تاکید کرد که استفاده از مواد اولیه سالم و رعایت ضوابط بهداشتی از الزامات تولید این محصولات است.
به گزارش مخبران دکتر حشمت الله رضوی موسوی با اشاره به اهمیت سلامت فرآورده های گوشتی اظهار داشت: سازمان غذا و دارو به عنوان متولی نظارت بر تولید محصولات غذایی بر تمامی مراحل تولید سوسیس و کالباس نظارت دارد. کارخانه های تولیدکننده این فرآورده ها موظف اند از گوشت سالم و مواد اولیه مجاز استفاده کنند و هرگونه تخطی از ضوابط بهداشتی با برخورد قانونی مواجه خواهد شد.
وی در خصوص میزان گوشت استفاده شده در محصولات گوشتی افزود: عبارت “سوسیس ۹۰ درصد” به این معناست که ۹۰ درصد ترکیب این محصول را گوشت و ۱۰ درصد آن را سایر ترکیبات تشکیل می دهد. همچنین در تولید سوسیس و کالباس از گوشت خالص استفاده می شود اما در برخی محصولات کم درصد ممکن است از گوشت جداسازی شده مکانیکی نیز استفاده شود که باید بر روی برچسب محصول درج گردد.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو رضوی موسوی در پایان تاکید کرد: سازمان غذا و دارو با پایش مستمر و آزمایش های کنترل کیفی تلاش می کند از سلامت مصرف کنندگان محافظت کند. توصیه ما به مردم این است که هنگام خرید این فرآورده ها به نشان سازمان غذا و دارو و اطلاعات درج شده بر روی بسته بندی توجه ویژه داشته باشند.
انتهای پیام