از پول‌هایی که خارج از ایران می‌خوابند تا کفش و کلاه خودباختگی بر تن برخی مدیران

از پول‌هایی که خارج از ایران می‌خوابند تا کفش و کلاه خودباختگی بر تن برخی مدیران

مخبران / مرکز نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: برای پیشرفت کشور ، مدیران متحجری که قدرت تصمیم گیری ندارند باید برداشته شوند و جوانان پویا و خلاق جایگزین آنها شوند.

حجت الاسلام علیرضا سلیمی در توصیه خود به دولت سیزدهم هنگام بازدید از خبرگزاری مخبران ، گفت: «نقدینگی غیرقابل توقفی که در طول دولت های یازدهم و دوازدهم به یک اژدهای هفت سر تبدیل شده است ، که در هر جهتی منجر به تخریب می شود ، باید حفظ شود

وی با اشاره به نقدینگی کشور در زمان واگذاری مدیریت به دولت یازدهم گفت: تا زمانی که کشور به دولت یازدهم واگذار نشده بود ، نقدینگی کل کشور 460 هزار میلیارد تومان بود ، اما در هشت سال گذشته این عدد با افزایش 9 برابری به بیش از یک میلیارد تومان رسید.

سلیمی با تاکید بر افزایش گسترده نقدینگی ، تورم و کاهش ارزش پول ملی و فقدان اقتصاد متوازن ، گفت: این نقدینگی موجودی سرکش است که هرجا می رود حرکت می کند.

ضرورت کند کردن افزایش نقدینگی

وی گفت: برای مهار مشکل نقدینگی ، دولت سیزدهم ابتدا باید سرعت افزایش نقدینگی را کاهش دهد و راه حل آن مدیریت کسری بودجه است. یکی از راه های جبران کسری بودجه دریافت حقوق (چاپ پول بدون عقب نشینی) و دولت فعال است.

این عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نمی توان کشور را با کلمات زیبا و ظریف اداره کرد ، اضافه کرد: برای کاهش کسری بودجه ، دولت باید به سمت سازمان مالیاتی حرکت کند که متأسفانه در حال حاضر حدود 100 میلیارد کلاهبرداری مالیاتی صورت گرفته است. سپس دولت باید نسبت به سازماندهی شرکت های خصوصی و دولتی اقدام کند.

وی گفت: نقدینگی باید به سمت بازارهای مولد مانند بازار سهام هدایت شود ، اما متأسفانه نگاه دولت دوازدهم به بازار سهام این بود که پول دربیاورد ، در حالی که رونق بازار سهام باید به سمت تولید هدایت شود. یکی از مشکلات امروز کشور این است که ما جرات نداریم پروژه های بزرگ را به بخش خصوصی منتقل کنیم ، اما جهان در این مسیر حرکت می کند.

در کشور ما هنوز راه آهن سریع السیر وجود ندارد

سلیمی گفت: “در کشور ما حتی یک راه آهن سریع السیر وجود ندارد.”

وی گفت: “دولت باید سرمایه خیابان را به سمت کار مولد سوق دهد. دولت باید به معنای واقعی کلمه موانع را برطرف کند ، اما این یک مانع بزرگ است. بوروکراسی بوروکراتیک شدید مردم را در تنگنا قرار داده است ، و باید برای صدور مجوز با همه ادارات ملاقات کند.” البته باید در مورد مجوزها با ابزارهای مربوطه تماس گرفت ، اما می توان در این زمینه ادغام کرد.

چرخش سریع چرخه توسعه با تنها 10 enforcement اجرای قوانین

نمایندگان مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی گفتند که مجلس قوانین خوبی برای تسهیل سرمایه گذاری بخش خصوصی دارد.

وی با بیان اینکه کمیسیون صنایع بدون تبریک و شفافیت به وزیر صنعت ارائه شد ، گفت: صنایع بزرگ باید مانند گذشته حمایت شوند ، حمایت ها یارانه نمی دهند ، بلکه در تولید مواد اولیه چرخش می کنند. مطمئنا شتاب خواهد گرفت برای حل مشکلات نیاز به کار است و دولت سیزدهم باید از پویایی لازم برای رفع این چالش ها و پیچیدگی ها برخوردار باشد.

ما از ابتدای پاییز در بخش گاز با چالشی روبرو بودیم

سلیمی با تأکید بر اینکه مشکلات رایج امروز با کارهای عادی قابل حل نیست ، گفت: برای حل مشکلات کشور به مدیریت جهادی نیاز است. رژیم لیبرال جنگ اقتصادی وحشتناکی را علیه کشور به راه انداخت.

این اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه می توان کشور را با مدیریت و برنامه جهادی اداره کرد ، تاکید کردند: این کمیسیون بر تعیین برنامه زمان بندی برای مدیریت کشور تاکید کرد. در بحث تولید خودرو ، کشور دچار مشکل شده است و ما نیاز به تغییر در این بخش داریم. اگر این بخش طی دو سال تغییر کند ، قطعاً به صنعت پول سازی خواهیم رسید. متأسفانه ما گذشته ایم و باید عوارضی در این زمینه ایجاد شود. باید سرمایه گذاری شود تا در مورد کیفیت خودرو و کیفیت محصول بحث شود ، اما وعده های ارائه شده توسط اپراتورها باید محقق شود زیرا وعده ها باید محقق شوند.

ایران با فناوری جهانی 25 سال عقب است و نیمی از بازارهای جهانی معدنی / صنعتی ایران را به خود اختصاص داده است

وی گفت: باید از قابلیت های کشور از جمله قابلیت های معدنی به درستی استفاده شود ، معدن به معنای واقعی کلمه می تواند جایگزین نفت شود ، اما ما در بحث پالایش مشکل داریم. سهم ایران از بازار معادن جهانی کمتر از نصف است ، اما 30 درصد بازار ترکیه ، برخلاف معدن ایران ، کمتر برای ترکیه اختصاص دارد.

وی گفت: “البته وقتی بازار جهانی تشنه است و محصولات دارای جاذبه های لازم و توانایی ارائه محصول به ما هستند ، مطمئناً دستگاه محدود کننده بر ما تأثیر نخواهد گذاشت ، به عنوان مثال تولید واکسن کرونا به محض حرکت کشور”. گفت. محدودیت ها برداشته شده است و در صنعت و معدن ، اگر تولید و جذابیت محصول افزایش یافته باشد ، مطمئناً محدودیت ها بر عرضه محصول تأثیر نخواهد گذاشت.

سلیمی نوسازی تجهیزات را یکی از الزامات بخش صنعت دانست و گفت: کارخانه ها می گویند کارخانه های کشور حدود 25 سال از پیشرفته ترین فناوری دنیا عقب هستند و این عقب ماندگی باعث شده تا صنایع کشور پرهزینه شوند.

دولت سیزدهم باید از تجربه دولت دوازدهم درس بگیرد / حصار اداری را بشکند

وی تاکید کرد: “ما موافق شکستن موانع هستیم ، اما نحوه شکسته شدن آن اشتباه است. کلید دولت دوازدهم یک طرفه بود و فقط قفل شده بود. دولت باید فعال ، فعال و برنامه ریزی شده باشد.

سلیمی افزود: منابع انسانی که در سالهای گذشته زندانی بودند باید آزاد شوند ، متأسفانه بسیاری از مدیران بالقوه در دولت قبل به دلیل مشکلات سیاسی برکنار شدند و امروز باید به سراغ نیروهای ذی صلاح و جوانان برویم.

شکست های خودی اجازه نمی دهد صنعت شکوفا شود

این اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در مورد وضعیت استان تیر و صنایع کشور گفت: امروز صنعت کشور در تنگنای بزرگی به سر می برد.

پول در خارج از ایران خوابیده و دستوراتی برای هپکو صادر نشده است

وی گفت: متأسفانه مدیران بخشهای مختلف تصمیم گیری با وجود بهره وری در کشور به سمت واردات حرکت می کنند و شرکتی مانند هپکو امروز با این چالش ها روبرو است. بهره وری در کشور و هپکو وجود دارد ، اما مردم مایلند ماه ها پول هنگفتی را در خارج از کشور خرج کنند اما در هپکو سفارش ندهند. این نفرت از خود به یک تراژدی بزرگ برای مدیران تبدیل شده است.

رفع محدودیت های سلیمی امروزه مورد توجه برخی نخبگان و شرکت ها است و آنها نگران هستند که پس از برداشته شدن تحریم ها ، واردات دوباره رشد کرده و تولیدات کشور دچار رکود شود. اگر پای این مدیران را بریده و کلاه و چکمه محلی بپوشیم ، مطمئناً می توانیم پیشرفت کنیم ، اما مشکل این است که سیاستمداران و مدیران بدون پشتوانه به جوانان اعتماد ندارند ، چنین مدیرانی در کشور سرطان دارند زیرا اگر کنترل نشوند ، ضرب می شوند

وی تاکید کرد: افراد متحجر فاقد قدرت تصمیم گیری ، بازنشستگی هستند تا راه را برای جوانان سخت کوش و خلاق باز کنند.

متخلفان زندان اوین باید در هر بخشی برخورد شوند

سلیمی در مورد وقایع زندان اوین گفت: تخلفی در این زمینه وجود دارد و قوه قضائیه مدعی این امر است. در هر رشته ای باید به متخلفان درس داده شود ، زیرا نگهبانان زندان باید شأن یک زندانی را که آموزه اسلامی است حفظ کنند.

وی گفت: اولا باید توضیح دهند که چرا این اتفاق افتاده است و ثانیاً وقتی این را می گویند آیا چنین حوادثی در این زندان دوباره اتفاق افتاده است یا خیر؟

سلیمی گفت: “من از اقدامات قضایی انجام شده در برخورد با این فاجعه سپاسگزارم.”

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا