علمی و پزشکی

مصرف فلاوونوئیدها بهترین راه تقویت سلامت قلب و مغز

کریستینا پترسون، محقق ارشد دانشگاه فناوری تگزاس می گوید: «دلیل اصلی مفید بودن فلاونوئیدها این است که اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارند.

آنتی اکسیدان ها به مبارزه با التهاب و پیری کمک می کنند. فلاونوئیدها همچنین دارای خواصی هستند که به جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کنند.

مطالعات نشان می دهد که فلاونوئیدهای موجود در غذاهایی مانند میوه ها، سیب و گلابی می توانند بر باکتری های روده تأثیر بگذارند و فشار خون را کاهش دهند.

به همین دلیل، فلاونوئیدها نقش مهمی در غذای مدیترانه ای، داش و ذهن دارند. این غذاها اغلب توسط متخصصان سلامت قلب و مغز توصیه می شود. هر سه این غذاها بیشتر بر روی میوه های سرشار از فلاونوئیدها، سبزیجات، آجیل و لوبیا تمرکز دارند.

به گفته محققان، فلاونوئیدها در طیف گسترده ای از میوه ها، سبزیجات و سایر غذاها یافت می شوند که افزودن آنها به رژیم غذایی دشوار نیست. آنها در میوه ها، گیلاس، سیب، انگور، تره فرنگی و سبزیجات سبز رنگ مانند اسفناج، کاهو و کلم پیچ یافت می شوند. همچنین در سیر و پیاز، چای، شکلات تلخ و سویا یافت می شود.

محققان توصیه می کنند که خوردن غذاهای تازه و کامل بهترین راه برای دریافت فلاونوئیدهای مورد نیاز است.

دکمه بازگشت به بالا