علمی و پزشکیمطالب برتر

خواص دمنوش زردچوبه برای لاغری

ادویه‌ها نه تنها به رنگ و مزه غذاها شکل می‌دهند، بلکه در درمان و پیشگیری از برخی بیماری‌ها نیز نقش دارند. زردچوبه یکی از این ادویه‌ها است که علاوه بر خوشبو کردن و رنگ دادن به غذا، خواص بسیاری برای سلامتی دارد. یکی از این خواص، تأثیر آن در لاغری شکم و کاهش وزن است. در این مقاله به بررسی کامل خواص زردچوبه برای لاغری شکم می پردازیم، تمام خواص این ادویه را در مطلب «خواص و مضرات زردچوبه» بخوانید.

خواص دمنوش زردچوبه برای لاغری

در مطلبی جداگانه موضوع را بررسی کردیم. اما در این مطلب تاثیر چای زردچوبه بر لاغری را مورد بررسی قرار داده ایم. با همراه باشید. دمنوش چای سبز ترکیبی ستین همیشه به عنوان ماده‌ای مفید در طول تاریخ در حوزه درمان و سلامت، آشپزی استفاده شده است. کورکومین ماده فوق‌العاده ای که باعث رنگ زرد زردچوبه شده، علت اصلی بسیاری از خواص درمانی زردچوبه نیز محسوب می‌شود. زردچوبه به عنوان ادویه و ماده خوراکی در آشپزی، به عنوان داروی درمان انواع التهابات (عضلانی، سلولی و حتی مفاصل بدن) و جلوگیری از سرطان و ماده‌ای مفید در صنعت لوازم آرایشی استفاده شده است.

ترکیبات این ماده خواص مفید زیادی برای آن به ارمغان آورده‌اند. ترکیبات موجود در زردچوبه چربی های فرار، پتاسیم، اسیدهای چرب امگا 3، اسید لینولینیک، پروتئین‌ها، کربوهیدرات‌ها، فیبر و غیره هستند که باعث می‌شوند این خواص ضد التهابی، ، ضد درد، ضد میکروبی و ترموژنیک داشته باشد. زردچوبه نه تنها در حفظ سلامت بدن کمک می‌کند، بلکه باعث کاهش وزن نیز کمک می‌شود. در مقالات قبل گفتیم که کورکومین ماده‌ای است که به راحتی جذب بدن نمی‌شود و یکی از بهترین روش‌های جذب این ماده مصرف زردچوبه به صورت است. اجازه دهید در ادامه توضیح دهیم که چطور چای زردچوبه به کاهش وزن کمک می‌کند.

چگونه چای زردچوبه به کاهش وزن کمک می ­کند؟ چای زردچوبه دارای خواص ضد التهابی است . التهاب به طور عمده با چاقی یا چربی بیش از حد در بدن همراه است. زردچوبه یک ادویه ضد التهابی است که به کاهش التهاب و فشار اکسیداتیو کمک می‌کند و بنابراین برای از دست دادن وزن مفید است. چای زردچوبه مانع از سندرم متابولیک می‌شود . سندرم متابولیک یکی دیگر از عوامل عمومی چاقی است. انباشته شدن چربی در اطراف شکم باعث تغییرات متابولیکی می‌شود که این تغییرات باعث ایجاد سندرم متابولیک می‌شوند. چای زردچوبه با کاهش ، سطوح تری گلیسیرید و سطح قند خون از این بیماری جلو گیری می‌کند و می‌تواند در صورت ابتلا به آن، درمانش کند.

چای زردچوبه برای هاضمه عالی است . یک سیستم گوارش خوب، کلید کاهش وزن است. چای زردچوبه کمک می کند تا اختلالات معده مانند گاز، التهاب و بهبود حرکات روده از بین بروند و با این کار از افزایش وزن جلو گیری کرده و به کاهش وزن سرعت می بخشد. چای زردچوبه باعث افزایش تولید مایع صفرا می شود. مصرف منظم چای زردچوبه باعث افزایش تولید مایع صفرا در معده می شود. صفرا یک مایع گوارشی است که به امولسیون چربی و سوخت و ساز بدن کمک می کند. افزایش تولید مایع صفرا یکی از خواصی است که زردچوبه را به یک ماده بسیار مفید برای لاغری تبدیل می کند. چای زردچوبه سطح قند خون را تنظیم می کند .

دمنوش ستین شاهتره مصفی خون  به تنظیم میزان قند و جلوگیری از مقاومت به انسولین کمک می کند. از آن جا که قند اضافی در بدن به چربی تبدیل می شود تنظیم قند خون باعث جلوگیری از ذخیره­ ی چربی اضافی در بدن شما می شود. محصولات مرتبط در فروشگاه چای مارکت:  چای ترکیبی زردچوبه که باعث افزایش اثر گذاری این چای در کاهش وزن می شود . همه چیزی که نیاز دارید یک ظرف آب و چند تکه زردچوبه و زنجبیل است. تکه های زردچوبه و زنجبیل را در آب ریخته و بعد ظرف را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید. پس از جوش آمدن آب ظرف را از حرارت بردارید این را می تواند گرم میل کنید و یا به صورت سرد و نوشیدنی تابستانی استفاده کنید. اگر این چای را هر روز میل کنید تأثیر آن بیشتر و مشهودتر خواهد بود.

زنجبیل به عنوان یک مهار کننده طبیعی اشتها عمل می کند که یکی از بهترین راه های کاهش وزن است. علاوه بر این، کمک می کند سطح قند خون خود را پایدار نگه دارید. اگر طعم زنجبیل را دوست نداشته باشید، می توانید از برگ نعنا استفاده کنید تا با ذائقه شما همخوانی داشته باشد. شیوه تهیه چای زردچوبه با برگ نعنا مشابه چای زردچوبه با زنجبیل است. برگ نعنا دارای کالری بسیار کم و محتوای فیبر بالا است. این گیاه همچنین به جلوگیری از سوء هاضمه و تحریک آنزیم های گوارشی و تبدیل چربی به انرژی کمک می کند. کمی از پودر دارچین یا یک تکه دارچین را به کاسه ای از چای زردچوبه اضافه کنید .

به بهبود حساسیت به انسولین کمک می کند و یک قوی است. دارچین را می توان همراه زردچوبه جوشاند و یا بعد از به جوش آمدن آب و ریختن چای در فنجان به آن اضافه کرد. چای زردچوبه با عسل اگر می خواهید چای زردچوبه خود را شیرین کنید، یک قاشق چای خوری به آن اضافه کنید برای کاهش وزن شما مفید است. به هیچ وجه شکر را به آن اضافه نکنید زیرا ممکن است تمامی اثرات خوب را از بین ببرد. عسل برای کاهش اشتها و خواص ضد التهابی شناخته شده است که باعث کاهش وزن نیز می شود. چه مقدار زردچوبه استفاده کنیم؟ برای استئوآرتریت: 500 میلی گرم عصاره زردچوبه دو بار در روز برای 2-3 ماه. برای کلسترول بالا و کاهش وزن: 700 میلی گرم عصاره زردچوبه دو بار در روز به مدت 3 ماه.

برای التهابات پوستی: 500 میلی گرم زردچوبه سه بار در روز برای 2 ماه. به یاد داشته باشید مصرف هر چیزی بیش از حد بد و ناسالم است. همچنین به خاطر داشته باشید این نوشیدنی فوق‌العاده در کنار رژیم غذایی صحیح و ورزش می تواند کمک رسان خوبی برای کاهش وزن باشد. محصولات مرتبط در فروشگاه چای مارکت : ترکیب اصلی زردچوبه، کورکومین نام دارد. این ماده دارای خواص ضدالتهابی قدرتمند است که در کاهش نشانگرهای التهابی مؤثر در چاقی نقش دارد. مطالعات علمی نشان می‌دهند که کورکومین می‌تواند به کاهش وزن، جلوگیری از رشد بافت چربی و افزایش حساسیت به هورمون انسولین کمک کند.

در یک تحقیق ۳۰ روزه روی افرادی که پیش از این نتوانسته بودند وزن کم کنند، مصرف ترکیبی از کورکومین و پیپرین (ماده‌ای موجود در فلفل سیاه) به کاهش قابل توجه وزن و اندازه‌های بدنی منجر شد. خاصیت زردچوبه برای مقابله با چاقی : زردچوبه سرشار از آنتی اکسیدان‌ها است که در درمان و پیشگیری از بیماری‌های مختلف نظیر مشکلات متابولیک و چاقی کاربرد دارند. آنتی اکسیدان‌های موجود در زردچوبه قادرند جلوی رشد بافت چربی را بگیرند، اما لازم است توجه داشته باشیم که کاهش وزن با استفاده از زردچوبه، فرایندی تدریجی است و نیاز به همراهی با رژیم غذایی سالم و فعالیت بدنی دارد.

فواید دمنوش گیاهی قاشقی بیز برای افزایش تولید صفرا : مصرف منظم زردچوبه به افزایش تولید صفرا کمک می‌کند که در نتیجه به چربی سوزی و بهبود متابولیسم بدن کمک می‌کند. طبق بررسی سایت چی شی، صفرا نقش مهمی در هضم و جذب چربی‌ها دارد، و افزایش تولید آن می‌تواند به تنظیم وزن کمک کند. ادویه نه تنها رنگ و مزه غذاها را دستخوش تغییر می کنند، بلکه می توانند به درمان برخی از بیماری ها و هم چنین از بروز بعضی مشکلات پیشگیری کنند. همان طور که استفاده از ادویه های مختلف در غذاها را باید بیاموزیم تا بتوانیم به نتیجه مطلوب برسیم، دانستن خواص ادویه ها نیز به ما کمک می کند تا علاوه بر تأمین عطر، رنگ و مزه بهتر در انواع خوراک، از فواید سودمند آن ها برای حفظ سلامتی بدن هم استفاده کنیم.

حتماً همه شما با ادویه زردچوبه آشنایی دارید، پودر زردرنگی که از آسیاب شدن ریشه گیاه زردچوبه به دست می آید و تقریباً در تمام آشپزخانه ها می توان آن را پیدا کرد و در اکثر قریب به اتفاق غذاها استفاده می شود و حتی پای ثابت تهیه ادویه های ترکیبی است. ولی آیا با خواص زردچوبه هم آشنایی دارید و می دانید که استفاده از آن در غذا یا به صورت های دیگر می تواند چه فوایدی برای بدنتان داشته باشد؟ اگر می خواهید از خواص این ادویه سودمند اطلاع پیدا کنید، کافی است تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

دکمه بازگشت به بالا